Haar knippen door de maankalender: Hoe werkt het?

U heeft vast al gehoord over de trend om een ​​kapsel op de maankalender. Maar wat moet het voordeel van deze aanpak zijn en hoe het haar knippen door de maankalender, toch?

Hoe werkt haar knippen door de maankalender?

Maanfase volgelingen geloven dat je haar beter groeien en kijk gezonder als je ze snijden op bepaalde data van de maankalender. Als u wilt dat je haar sneller groeien, dan moet je, raadpleeg dan uw kapper tijdens een wassende maan, dat wil zeggen tussen de nieuwe maan en volle maan. Vrouwen die hebben kort haar en willen niet te lopen naar de kapper moet voortdurend laten hun haar tijdens de afnemende maan beter te snijden. Ook voor de haarverf, zijn er betere en slechtere tijden.

Welke invloed heeft de maan op je haar?

Het ritme van de maan van invloed op het leven op aarde in verschillende gebieden. Niet alleen de getijden en de cyclus van de vrouwelijke wezens hangt af van de maan, maar ook het menselijk lichaam in het algemeen en dus het haar in het bijzonder zal worden beïnvloed door de maan. De basis voor de berekening van de maankalender de verschillende posities van de planeten en de elkaar Maan.

In het bijzonder maankalenders die u kunt gebruiken om te zien wanneer de beste tijd om haar, haarkleuring of voor bepaalde voorzieningen te snijden. Zo zijn er bepaalde dagen die ideaal zijn voor het leggen van een permanent of waar moet je een bleken van je haar een andere dag uit te voeren zijn. Overtuig uzelf zelf of en hoe het haar door de maankalender geknipt voor u aan het werk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 64