Halloween koristeluun – Ideoita tehdä itse

Halusitpa tai yksinkertaisesti jakaa makeisia vain etuovi juhlia Halloween: oikea tunnelma on tärkeä. Ei idea Halloween koristeluun? Anna itsesi inspiroida ideamme ja tuoda kotiin pelottavan kaunis tunnelma.

Olipa hämähäkinseitit, Silmän tai pahaa grimaces: pelottava Halloween koristeluun luo tunnelmaa ja vieressä on suuri puvut katseenvangitsija tahansa Halloween.

Halloween koristeluun voi ostaa runsaasti, kuten kumi eläimet syömään tai asettuu kertakäyttöastiat tai ikkunan koristeluun, vuonna Scherzartikel- tai Carnival myymälässä. Jos pidät siitä hieman yksittäisiä, saatat tehdä Halloween koristeluun tehdä itse vaan myös hyvin yksinkertaisin keinoin. Seuraavassa on muutamia ideoita:

Kurpitsan Halloween koristeluun

Välttämätön osa aito Halloween koristeluun on varmasti kurpitsa irvistys. Meidän artikkeli "Halloween kurpitsa" löydät ehdotuksia tehokkaan suunnittelun ja taustatietoa sen merkityksestä.

Näyttö Halloween puku lapsille

Halloween puvut lapsilleOlisiko vähän Halloween ja makea noita tai paholainen olla? Verkkokaupassa "Carnival Giant" voit löytää juuri oikea pelottava puku lapsille.

Kammottava kattaukseen

Kuten verenhimoinen perusteella voit käyttää vanhaa valkoinen arkki tai kertakäyttöinen pöytäliina. Veritahroja Voit esimerkiksi punainen viinirypälemehu, ketsuppia tai punaista elintarvikeväriä matkia. Valkoisesta lautasliinat tai paperipyyhkeitä voit Tinker flitting pöydän toisella puolella ja juuttunut välillä hämähäkinseitit valkoisesta kierteet tai puuvillan mini aaveita. Maalattu pöytätennis pallot voivat rullata silmät pöydän toisella puolella. Lisäksi kerätään syksyn lehdet voivat olla ihanan koristeeksi järjestää pöydälle.

Halloween koristeluun seinien ja ikkunoiden

Jopa seinät ja ikkunat voit koristella hämähäkinseitit säikeiden tai pumpulilla. Kotitekoinen hämähäkkejä ja lepakot, esimerkiksi leikataan pahvista veneet, jotka on kiinnitetty ja hämähäkinseitit, anna koko asia näyttävät vieläkin synkempiä. Lisäksi pimeä liinat tarjoavat hyytävä vaikutus.

Tunnelmavalaistuksen Halloween koristeluun

Erityisen pelottavaa on Halloween koristeluun, kun on pimeää huoneessa ja välkkyä muutaman valon muistiinpanoja huoneen nurkista ja pöydälle. Hautakynttilät tehdä suuri vaikutus täällä. Kahdeksas kuitenkin, että tämä ei saa jättää vartioimatta ja ovat suojatussa paikassa varsinkin pienet lapset eivät voi päästä. Turvallisempi kauhu valaistus voit yhden tai useamman taskuja - tai luo lukulamppu. Vaikka varjot seinälle niin voit tuottaa esimerkiksi siirtämällä anstrahlst kotitekoinen hämähäkki.

Lisää ideoita Halloween koristeluun

  • päätön ruumis, että on jossain tai jumittuu, on taatusti sekoita. Voit tehdä tämän sinun täytyy vain muutama vanhoja vaatteita, kuten lenkkeily puku, johon ausstopfst, antakaa kanssa "veritahroja" kohteita ja sijoittaa mihin tahansa kodin tai ovella. Voit antaa vieraille tarkoituksella pelästyttää, esimerkiksi ruumiin kääntyy yllättäen aikana yöllä kävellä sen kanssa.
  • myös "Icy pikku käsi" Halloween booli voi tarjota huutaa ja giggling. Se vaatii vain käyttämätön kumihansikkaassa vedellä tai rypälemehun täyttö- ja pannaan pakastimeen. Sen jälkeen, kun neste on jäätynyt, käsine vedetään pois ja lopuksi lisätty eli jäädytetty "käsi" on boolimalja.
  • kuolleista käsistä Voit jakaa asunnossa. Voit esimerkiksi pois piip tai hyllyjen taakse oven alta. Kun otat kuvia käteen digitaalikameran ja tulostaa ne alkuperäisessä koossa. Liimata ne vakauttaa pala pahvia, leikkaa se pois ja laita se asianmukaisiin kohteisiin.
  • Lasse kummituksia lentää te bemalst valkoiset pyyhkeet kasvot ja he leijuu täytetty kaasulla ilmapallot.

Näet, jännittävä ja yksittäisten Halloween koristeluun ei tarvitse olla kallista. Hieman luovuutta ja mielikuvitusta voit tehdä itse ja vaihtelevat. Se on myös romped työllisyys, varmasti valmistella lapsesi iloa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =