Happisaturaation vauvan

Happisaturaation vauva: Miten se mitataan ja mitä arvoa on se normaalia? Niin, että olet hyvin valmistautunut ensimmäisten tuntien ja päivien oman jälkeläisiä, on tärkein tieto tästä.

Happisaturaatio: Miten se toimii

Happi on elämän eliksiiri ihmisiä. Polttokennoihin kehon, niin sanotusti. On tärkeää, että jokainen solu syötetään aina hyvin happipitoista. Happi kulkee keuhkojen kautta kehoon. Siellä hän kuljetetaan punasolujen pigmentti, joka sijaitsee punasoluja. Voidaan mitata ulkoapäin, mikä prosenttiosuus veren pigmentin ladataan hapella. Tätä kutsutaan happisaturaation.

Miten seurata happisaturaatio ja mikä on normaali arvo?

Aikuisilla leikkeen kiinnitetään sormen mitata enimmäkseen. Happisaturaation vauva on yleensä mitataan hehkuva punainen nauha on jalka. on seurattava myös synnytyksessä että happisaturaation vauva on hieno. Tätä varten sairaalan henkilökunta ottaa kaksi antureita vatsaa, jonka yli voi tallentaa sydämen äänet lapsen. Nopeudesta syke, lääkäri voi päätellä onko Little kaikki on kunnossa.

Heti syntymän jälkeen, happisaturaatio on edelleen alhainen vauvan, tavallisesti noin 70 prosenttia. Vuonna terve vauva kylläisyys kasvaa ensimmäisten kymmenen minuuttia yli prosentin. Normaaliarvon vanhempi vauva on yleensä noin 95 prosenttia.

Miksi happikyllästyksen jotkut vauvat mitataan useammin?

Erityinen ryhmä ovat ennenaikaisia ​​ja sairaita lapsia. Keskosilla, keuhkojen usein aluksi ole täysin kehittynyt. Sitten, happisaturaatio voi olla pienempi ja on ensimmäinen seurataan tarkasti silmukoitu. Lasten kanssa sydänvika tai muut synnynnäiset sairaudet ovat erityisen hyvin havaittavissa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 81