Head Flu: syyt, oireet ja hoito

Vaikka pää flunssa on niin, se ei ole oikeastaan ​​todellinen flunssa. Itse asiassa se on aivotulehdus, joka on yhteistä flunssa vain muutaman oireita. Selität mitä sinun tarvitsee tietää päähän flunssa.

Mikä on pää flunssa?

Pään flunssa ei ole mitään muuta kuin tulehdukselliset muutokset aivoissa, jossa kudos turpoaa. Termi pää flunssa on syntynyt, koska tauti voi olla aluksi sekoittaa flunssa. Lääkärit viittaavat aivotulehdusta.

Syitä pään vilustuminen

Syyttää pää vilustuminen ovat viruksia, jotka voidaan lähettää esimerkiksi hyttysiä. mutta laukaisee voi olla sikotauti, tuhkarokko, vesikauhu tai herpes viruksia. Satunnaisesti, bakteerit tai sienet ja loiset aiheuttavat. Varsinkin ihmiset, joilla on heikko immuunijärjestelmä, kuten pienet lapset, ovat vaarassa.

Oireita pään vilustuminen

Samanlainen flunssa tapahtuu myös silloin, kun pää flunssa kuume yhdessä muita oireita, jotka voivat vaihdella suuresti. Näihin kuuluvat vilunväristykset, väsymys, nivelkipuja, päänsärkyä ja pahoinvointia. Jos lisäämällä huolestuttava oireet kuten sekavuus, näön hämärtyminen tai puutumista, korkein kiireellisyys.

Seuraa pään flunssa

Parhaimmillaan pää vilustuminen äänet nopeasti ja ilman suuria ongelmia uudelleen. Kuitenkin tulehdus voi myös aiheuttaa suuria vahinkoja ja aivoverenvuoto. Hoitamattomana voi johtaa kuolemaan pää vilustuminen. Pienimmästäkin epäilystä Näin sinun tulee hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon.

Diagnosointi ja hoito pään vilustuminen

Jos on perusteltua epäillä, pään vilustuminen Lääkäri luultavasti ensimmäinen sitten on verta ja tehdä aivo-selkäydinnesteen tutkimus. Tietokonetomografia voi antaa tietoa muutoksista aivoissa.

Pään vilustuminen riippuu liipaisu aineita taudin ja sen kulkuun. Kun taas bakteerit käsitellään antibiootilla, tulevat muista viruksista lääkkeitä käytetään. Vakavissa tauti sairaalahoidon on väistämätöntä. voi hemmotella itseään päähän vilustuminen eivät - tutkikaa välttämättä lääkärin tästä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 17