Heb ik een verwijzing naar een gynaecoloog nodig?

De beste staat voorop: voor een bezoek aan de gynaecoloog U hoeft geen verwijzing van de huisarts. Vanuit de Transfer Controle 2016 gynaecologen en oogartsen zijn uitgesloten. Je kunt gewoon een afspraak maken en ga naar de termijn voor het onderzoek. Voor dringende klachten U kunt ook naar de gynaecoloog zonder afspraak. Wel moet je dan verwachten dat een langere wachttijd.

bijzondere gevallen

Veel klachten, geen bezoek van de gespecialiseerde arts noodzakelijk. Ga je met onduidelijke klachten eerst naar de huisarts dan de huisarts, een gynaecoloog overdracht op verdenking van gynaecologische ziekte. Ga je met onduidelijke klachten eerst als een specialist, dan stielst u de specialist kostbare tijd wanneer er geen ziekte aanwezig is, die op het gebied van gynaecologie valt. Dan zal de gynaecoloog een verwijzing naar een andere arts te geven. Een vrouw arts verwijzing is niet nodig speciaal voor controles, bijvoorbeeld op de jaarlijkse kanker cheque.

Ik heb een vrouw arts verwijzing tijdens de zwangerschap?

Bent u zwanger, dan komt het neer op wie de zwangerschap bepaalt. Als de zwangerschap werd ontdekt door een huisarts, dan zal het een gynaecoloog verwijzing voor u uit te geven. Zorg ervoor dat u de zwangerschap zelf opgeeft, en dan kun je geen gynaecoloog verwijzing naar een afspraak te maken voor begeleiding en zorg te maken tijdens de zwangerschap de gynaecoloog.

Vrije keuze van de gynaecoloog

U kunt vrij kiezen uw gynaecoloog. Er is geen verplichting om een ​​specifiek gynaecoloog te zoeken. Een huisarts kan een advies uitbrengen slechts voor een bepaalde vrouw arts met overdracht, waarvan hij weet dat deze specifieke medische hulpmiddelen heeft voor een eventueel noodzakelijke onderzoeken. U kunt een gynaecoloog na de persoonlijke bevoegdheid, die dicht bij uw woning of rapporteren positieve ervaringen van vrienden of kennissen te selecteren.

conclusie

Met klachten in de buik, voor noodgevallen en tijdens de zwangerschap U hoeft geen enkele vrouw arts verwijzing. Als u al eerder een afspraak vereinbarst, kunt u bespaart u lange wachttijden en je hoeft niet mee praktijk management verknald.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 51 =