Helpt tea tree olie voor wratten?

Kent u die kleine lelijke bultjes op de huid? Sommige zijn glad, soms hebben ze een zeer onregelmatig oppervlak. Deze wratten hebben verschillende oorzaken en effecten op het getroffen lichaamsdeel. In welke vorm dan ook, het is de moeite waard om een ​​behandeling met tea tree olie tegen de wratten te proberen.

Wat is een wrat?

Een oorzaak voor de vorming van wratten van het humane papillomavirus kan zijn. Dit vestigt zich in zeer geringe mate aan een huid met verstoorde afweer. Meest getroffen zijn:

  • gezicht
  • handen
  • voeten
  • geslachtsdelen

Er zijn ook zogenaamde leeftijd wratten. Deze deden zich vaker voor bij mensen van 50 jaar en ouder die veel in de zon.
De medische behandeling verschaft gewoonlijk een glazuur met chirurgische verwijdering van de wrat. Dit kan worden ongemakkelijk en is vaak niet duurzaam. echter, tea tree olie is een huis remedie die je zelf kunt toepassen. Het is al bevrijd veel patiënten duurzame wratten.

Dus je gebruikt tea tree olie voor wratten

Bijzonder veelbelovende is het gebruik van tea tree olie voor wratten als ze onlangs alleen worden opgetreden. Het effect is vooral te wijten aan het feit dat de wratten veroorzaakt virussen worden gedood.
Als u nog niet eerder hebt gebruikt tea tree olie of wilt aanmelden voor de eerste keer in een kind je, moet u eerst tolerantie te bepalen. Het dragen op een plek op de onderarm op een kleine daling. Let op of er veranderingen in de huid zoals roodheid. Sommige mensen kunnen gemakkelijk reageren allergisch voor tea tree olie.
De compatibiliteit gegeven die je draagt ​​met een wattenstaafje tot drie keer per dag de tea tree olie op de wrat op. De behandeling kan tot enkele weken. Langzaam wordt de huid zacht en schil af. Je moet het laten gebeuren op zichzelf en de zachte huid of anderszins verwijderd niet schrapen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 77