Het kinderzitje afdichting

Doorslaggevend voor de juiste keuze in kinderzitje voor het grootste deel is het zegel van goedkeuring, die kan worden gevonden in fel oranje op de autostoel. Maar wat er achter de cijfers en letters? Geef niet een duidelijk beeld.

Wat vind je het zegel van goedkeuring op het kinderzitje verraden?

Bij het kopen van een kinderzitje voor de auto, moeten de ouders altijd veel aandacht besteden aan de oranje verzegeling van de zijden van het kinderzitje, omdat de zetel officieel moet worden goedgekeurd. Deze voorwaarde wordt bereikt wanneer de stoel wordt gebouwd volgens de bepalingen van een specifieke test standaard, de zogenaamde ECE-reglement 44. Deze regeling verwijst naar een akkoord internationale voorwaarden voor de erkenning van kinderzitjes voor kinderen in voertuigen. Omdat de Aktualtiät de cheque nummer is erg belangrijk voor de legitimiteit van het kinderzitje, moeten ouders de afdichting zorgvuldig te bestuderen.

Bron: ADAC Infogramm

De zegel van goedkeuring vindt u vele aanwijzingen om de belangrijke feiten van het kinderzitje te geven:

  • De huidige, volledige test standaard ECE-R44 of ECE R44 / 04 Tegelijkertijd wordt sinds 2013, ECE R129, het zogenaamde i-size control.
  • U kunt erachter te komen of de zetel "universeel" gebruikt of "voertuigspecifieke". Bovendien staan ​​op de afdichting, die geschikt gewichtsklasse de zetel (bijvoorbeeld 9-18 kg).
  • De cirkel waarin een E (voor Europa) en een aantal wordt gevonden, vertelt u het volgende: Het getal staat voor het land waar de zetel is getest: bijvoorbeeld, "1" voor Duitsland "2" voor Frankrijk en "4" voor Nederland.
  • Het controlegetal is het belangrijkste nummer voor u: De eerste twee cijfers vertellen wat er is voldaan voor een test standaard en hoe relevant het is. Bijvoorbeeld, "04" voor de nieuwste uitbreiding van de test standaard of "03" voor de test standaard van 1995. Om deze reden, zetels, het nummer "44/01" of "44/02" is hun zegel van goedkeuring, gedateerd sinds April 2008 kan niet meer worden gebruikt. Kinderzitjes met de test standaard "44/00" worden achterhaald voor enige tijd en niet langer toegestaan.
  • Soms de fabrikant aangegeven op de test verbinding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 77