Heterologista keinosiemennys: sperma lahjoitus halu lapselle?

Heterologinen keinosiemennys tarkoittaa, että pari on auttanut sperman lahjoitus haluttuun lapsi. Kokeile täällä käynnissä pitävät tällaisista heterologisen siemennys ja miksi täällä on oikeudelliset riskit luovuttajalle.

Keinosiemennys sperma outo ihminen on heterologinen lääkärit tai kutsutaan luovuttajan keinosiemennys. Tällä hetkellä Saksassa vuosittain vähintään viisisataa lasta syntyy rahoittajien keinosiemennys hoitoa.

Syitä heterologista keinosiemennys

  • Parit valitsevat usein tämän reitin, jos on ollut ongelmia miehillä hedelmällisyys hänen spermaa. Se voi olla liian jäykkä aikaansaamiseksi lannoitusta naisten spermaa.
  • Parit voisi saada lapsen avulla muunlaista hoitoa (keinosiemennyksen tai koeputkihedelmöitys), keinosiemennystä ulkomaisten sperma voi hyvinkin olla vaihtoehto.
  • Jos perinnöllistä sairautta tekee oman lapsensa mahdotonta puolelta mies tai yhdistyy tietty riski, siittiöiden luovuttaja voi olla yksi tapa täyttää halu lapsille.
  • Sillä lesbo parit hedelmöityksen voi olla tapa halajavat lapsille ulkomaisten spermaa. Tämä on kuitenkin, kuten alla on kuvattu, ei ole helppoa Saksassa.

Päättymisen heterologisen keinosiemennys

  • Vetää pari keinosiemennys ulkomaisten sperma huomioon, kannattaa ensin olla varma, että olet pätevä yhteyspiste hänen lääkäri. lääkäri ei itse on tarvittavat taidot ja kokemus, hän ohjaa sen pari muiden alan asiantuntijoiden.
  • Ensimmäisenä vaiheena, hoitava gynekologi suorittaa sitten kuullaan yksityiskohtaisesti siitä prosessista ja sen psykologiset ja oikeudelliset seuraukset. Jotkut parit myös kuulla psykologi aiheesta.
  • Lääkäri toimii välittäjänä siemenpankeissa ja pari ja on yleensä keinosiemennys ulkomaisten siittiöitä suorittaa.
  • Jos se on nimetön lahjoitus, niin määritetään yleensä siemenpankeissa eikä aviopari, jonka sperma käytetään. Se on usein vastaanottanut päätöksestä Siemenpankin ulkonäköön ja muiden ominaisuuksien mahdollisten isä. Pari ei yleensä ole sananvaltaa valintaan luovuttajan.
  • Kukin aerosoli ennen annostelua siittiöiden luovuttaja perinpohjin siemenvaiheesta pankin jättää että se on alle pitkän aikavälin lääkitystä, on kroonisia sairauksia tai perinnöllisiä sairauksia tai jotka kärsivät akuutti infektio, kuten HIV tai hepatiitti. Myös sperma on siittiönäytteen ja kuuden kuukauden kuluttua lahjoituksen roskapostin jälleen tutkinut huolellisesti infektioiden.
  • Edelleen menettely vastaa homologisen keinosiemennys. Kaikki muu lopulta voit "keinosiemennys" lukea meidän yksityiskohtaisen artikkelissa.

isyys

Juridisesti lapsi pidetään lapsi parisuhteessaan äiti, kun hän tunnisti kumppanuutta. mutta lapsi voi tehdä niin sisällä kahden vuoden kuluttua se on valmis 18- tai sen päivän jälkeen, jona se on oppinut sen alkuperän haastaa.

luovuttajan nimettömyys

Luovuttajan saa milloin tahansa, joka sai lahjoitti siittiöiden häneltä ja mitä hän on lapsia niin, että suunniteltu. Toisaalta luovuttajan nimettömyys ei ole taattu. Koska mukaan nykyinen laki on lapsia oikeus tietää, kuka heidän biologiset vanhempansa. Tämä pätee myös, jos lapsi sai alkunsa kautta siittiöiden lahjoitus ja on riippumaton siitä, onko se on tunnustanut toisen miehen kuin lapsi. lapsi näin kohtasi hänen biologinen isänsä, se on tehtävä mahdolliseksi. Tätä helpottaa se, että nyt huomattavasti pidempi säilytysajat lääketieteellisiin asiakirjoihin. Vaikka nämä aiemmin kymmenen vuotta jouduttiin peruuttamaan, he voivat nyt enää hävittää riippumatta milloinkin. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että lapsi ei voi löytää hänen biologinen isä vuosien jälkeen. Koska syntynyt siittiöiden luovuttaja lapsi on luonnollinen lapsi luovuttajan, luovuttaja voidaan päällystää perintönä tai elatusapua lapsen, ainakin teoriassa. Nämä seikat eivät ole täysin selvillä, valitettavasti perustuvat tämänhetkisiin lainmukaisuuden valvonta.

Lahjoitus yksi- tai homo naisia?

Ohjeiden mukaan liittovaltion Lääkärit pitäisi suorittaa keinosiemennys luovuttajan vain naimisissa olevia naisia ​​tai naisia, joilla on kiinteä poikaystävänsä. Kuitenkin tällä hetkellä ei ole selkeää oikeudellista sääntelyä tässä tapauksessa Saksassa. Siksi Saksassa myös lääkäreitä, jotka suorittavat keinosiemennys luovuttajan keskuudessa yksinäisten naisten tai homo naisia. Sinkkuja naisia ​​ja lesbo parit tarjoaa myös mahdollisuuden hoidon ulkomailla, esimerkiksi Tanskassa tai Yhdysvalloissa, on suoritettava. Tässä maissa niitä lain sallimissa rajoissa ja helpompi toteuttaa.

Munasolun luovutusta lapsettomuuden naisia

Naisille, jotka eivät voi itse saanut, on lääketieteellisesti mahdollista olla istutus outo munan hedelmöittää kanssa siittiöiden kumppanin tai muun luovuttajan. Tällaiset munasolun luovutusta on kuitenkin kielletty Saksassa sikiöiden Protection Act. Myös Itävallassa ja Sveitsissä tämä hoitomuoto on kielletty. Vaikka se on kiellettyä meille, muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Ranskassa ja Espanjassa kuitenkin nähdä ne vaarattomiksi.

Enemmän keinosiemennykseen

Yleiskuvan eri menetelmiä hedelmällisyyden lääke löydät alueemme "keinosiemennys" ja "hedelmättömyyttä".


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 20 =