Heublumensitzbad: Hoe werkt het?

Je staat op het punt om te bevallen, en je verloskundige je adviseren een Heublumensitzbad? Heeft u uitleggen hoe je het toepast en wat het u kan brengen.

Heublumensitzbad voor prenatale

Hoe geavanceerder de zwangerschap, hoe meer ideeën doe je over de dreigende geboorte. Vaak rijst de vraag of de spieren van de bekkenbodem genoeg dat de baby op eenvoudige wijze mogelijk het geboortekanaal kan gebeuren wordt uitgerekt. Bovendien, zwangere vrouwen zijn erg bang voor een episiotomie. Maar dit hoeft niet als u uw lichaam voor te bereiden op de komende ontberingen. In deze context aanbevolen vroedvrouwen voor de bevalling vaak ontspannende baden, met name een Heublumensitzbad.


U kunt beginnen met het uit de 37e week van de zwangerschap, zodat uw bekkenbodemspieren aan de geboorte krijgt glad en zacht. De resulterende geurende dampen bijdragen aan de ontspanning van lichaam, geest en ziel. Bovendien is een regelmatige Heublumensitzbad zorgt ervoor dat u wat pijn gespaard tijdens de bevalling, omdat je bekkenbodemspieren is goed voorbereid.

Heublumensitzbad: Application

Voordat u begint, moet je je zorgen voor een aangename omgeving, zodat u kunt genieten van deze tijd van ontspanning en met volle teugen. De toepassing van een Heublumensitzbades vereist geen grote inspanning en is zeer eenvoudig.

  • Eerst moet u ongeveer 15 eetlepels hooibloemen de kook in een grote pan met drie liter water.
  • U kunt sleep de Sud 10 minuten.
  • Dan giet je de hele zaak door middel van een scherm, zodat je niet het hooi bloemen storen tijdens uw stoel bad.
  • Het warme Heublumensud Je moet natuurlijk vullen met koud water, zodat u kunt ontspannen in een aangename temperatuur van het bad.
  • Na de feel-good factoren gelijk, is het belangrijk dat je echt gewoon zitten met de dijen en billen in het water.

Dit mag niet meer dan een badpak periode van tien minuten en deze zitbaden niet duren voordat de 35e week van de zwangerschap, omdat ze aanstaande moeders weeën kan veroorzaken. Als alternatief kunt u bouillon in het toilet of een bidet vragen en zet jezelf over. Dit uw spieren ontspannen en verbetert de bloedcirculatie.

Stel dat je in ieder geval met je verloskundige of uw arts over uw plannen om de Heublumensitzbad proberen en het nemen van advies van hen te doen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 77