Hoe kun je bestrijden luizen in uw appartement?

Als uw kind is besmet met luizen, dan moet je snel te behandelen met een geschikt middel. Maar na de behandeling, het werk aan de hand is niet precies goed? In plaats van het hele huis schoongemaakt te worden om te voorkomen dat re-infectie? Hier kunt u zien waarom afkomstig van luizen geen gevaar als ze niet op het menselijk hoofd en waarom speciale reinigingsmiddelen zijn niet nodig.

Is het nodig, ook in het appartement luizen te bestrijden?

Als u te herkennen bij uw kind hoofdluis, de schok is vaak groot. En voor kind uw is zeer onaangenaam. Het hoofd jeukt en het heeft langdurige controles en behandelingen ondergaan luizen weer te ontdoen van de kleine buggers te krijgen. Als je klaar bent, wil je natuurlijk voorkomen dat binnenkort opnieuw infecteert. Eerst dus een grondige reiniging van het hele budget verschijnt als een logische stap om verdwaalde luizen te verbannen uit het huis. Maar is dat echt nodig?

Raak niet in paniek

Als je hebt bevrijd het hoofd van uw kind consequent luizen, heb je eigenlijk al alles wat nodig is gedaan. Het is onnodig paniek om het hele huis schoon te maken, als gevolg van luizen is zeer binnenkort geen gevaar meer vanaf het moment dat ze niet meer op het menselijk hoofd. Zonder regelmatige bloedmaaltijd om de twee tot vier uur luizen kan overleven meer dan 55 uur voordat ze drogen. Dit is ook de reden dat meestal het hoofd van hun gastheer vrijwillig luizen vertrekken. Visioenen van opgezette dieren, de krioelende tegen luizen, die niet realistisch zijn. Natuurlijk kan het dat luizen gevangen bijvoorbeeld in een haarborstel of een pet gebeuren. Maar zelfs dan kunnen ze alleen overleven als ze kunnen terugkeren naar een menselijk hoofd in een mum van tijd.

Temperatuur speelt ook een belangrijke rol in het overleven van luizen. De ideale temperatuur voor een hoofdluis ongeveer 30 ° C Dat is ongeveer de temperatuur van de hoofdhuid. Bij minder dan 22 ° C, de Laus vertraagde aanzienlijk en onder 12 ° C, kan het niet leggen meer eieren te reproduceren. Reeds gelegde eieren niet ontwikkelen bij een temperatuur beneden 24 ° C

controle luizen: Het schoonmaken rond secundaire

Omdat de luis sterft heel snel als het niet langer het menselijk hoofdhaar kunnen bewonen, speciale hygiënische maatregelen zoals speciale detergenten, reinigingsmiddelen of milieu-sprays zijn niet echt nodig. Echter, als u zich veiliger voelen wanneer u de omgeving van uw kind te reinigen, vind je hier zijn een paar eenvoudige maatregelen die u uit voorzorg kan uitvoeren.

  • Haarborstels, kammen, haarspeldjes en bands kan worden gewassen in warm water en zeep. Het water moet een temperatuur van 60 ° C te hebben, zodat de ingesloten luizen kunnen worden gedood. Voor een betere reiniging die u kunt nemen om te helpen, bijvoorbeeld een spijker borstel.
  • Kledingstukken die in aanraking met het hoofdhaar zijn geweest, bijvoorbeeld, handdoeken, lakens, pyjama's en ondergoed, moet je wassen op 60 ° C
  • Voorwerpen die niet bij 60 ° C kan worden gewassen, zoals gevulde dieren, kunnen worden opgeslagen in een hermetisch afgesloten plastic zakje. In deze moeten ze ofwel blijven bij een temperatuur onder -10 ° C, bij voorkeur in de vriezer gedurende drie dagen bij kamertemperatuur of twee dagen. Bij lage temperaturen en zonder zuurstof kunnen afdwalen luizen afsterven betrouwbaar binnen deze tijd.

belangrijk: Als je pak de maatregelen beschreven, moet u er rekening mee dat je ze tegelijk uitvoert met de behandeling van het hoofd van het kind om ongewenste nieuwe infecties te voorkomen.

controle luizen: Vermijd onnodige maatregelen

Op het hoofd van het kind, terwijl ze hardnekkig kan zijn, commodities en zonder de levering van menselijk bloed zijn luizen, maar al snel gevaarlijk. Op drastische maatregelen zoals het gebruik van insecticiden in de kamer van de kinderen of het hele huis, moet u afzien daarom van essentieel belang. Wanneer uw kind in aanraking komt met een dergelijk middel komt die veel schadelijker dan de hoofdluis, zelfs in omstandigheden.

By the way: Huisdieren maken als het gaat niet gevaarlijk om luizen. Hoofdluizen kunnen dierlijk bloed niet verteren en daarom uitsluitend live op de mens.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 40