Hold vaffel: Den Du skal være opmærksom på,

Vafler er lavet velsmagende og hurtig. Nogle gange er det stadig praktisk, forberede en dej. Hvor længe kan du holde vaffel?

Golden gul, sprøde vafler med frugt, chokolade eller flormelis. Det smager lækkert og er et godt alternativ til kager eller kiks. Når tiden er dog knappe, giver det mening at allerede forberede dejen, så du kun behøver at bage det. Nogle har denne bekymring, fordi friske æg behandles i dejen. Hvor længe kan holde en dej, uden at være dårlig?

Så længe æggene er godt kølet, de repræsenterer kun en gang ingen fare. Derfor, i køleskabet du kan gemme frisklavet vaffel dej. Du skal forbruge inden for to dage dejen dog. Det er også vigtigt, at skiven dejen lagres i lagring i en tæt lukket beholder. Til dette kan du bruge, for eksempel en plastik skål med en matchende låg. Læg dejen umiddelbart efter fremstillingen cool. Så den kolde kæde af følsomme komponenter afbrydes kun kortvarigt, og den tid, du kan holde dejen, er forlænget.

Hvad sker der, hvis jeg holder dej indeholder bagepulver?

Således at vafler er virkelig rart fluffy, kan du give bagepulver i dejen. Selv da kan du holde ævle brød. Imidlertid er bagepulver allerede udfolde sig i dejen nogle af dens virkninger. Så det kan ske, at dejen adskiller ved opbevaring, dvs. det danner en væske og et fast lag. Men holdbarheden ikke mindskes og du holder bare denne vaffel som en dej uden bagepulver. Før bagning du røre dejen let kraftigt.

Af den måde, mange kokke sværger ved opbevaring af dejen før tilberedning. Melet i dejen har så nok tid til at udvikle sin klæbeevne. Batter får en unik cremet konsistens ved opbevaring. De færdige vafler modtaget en stor volumen.

Hvis endda vafler tilbage efter at have spist, kan du på denne måde, også i køleskabet en dag eller to. For at varme dig sætte simpelthen i brødristeren. Lækkert!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 36