Home remedies voor koorts

Hoewel men moet worden gecontroleerd bij de dokter van aanhoudende koorts, wat er achter het symptoom, krijg je een lichte stijging van de temperatuur en zelfs in het handvat door het invoegen van een van de vele home remedies voor koorts. We tonen hier hoe u koorts met warmtedissiperende en bezwete huismiddeltjes te verminderen.

Hittedissiperende huis remedie voor koorts

Sommige home remedies voor koorts hebben een zogenaamde warmtedissiperende effect. Dit is bijvoorbeeld het geval in toepassingen wikkelen. U kunt een verfrissend en aangenaam op uw kind met koorts hebben.

 • Wadenwickel: Een bewezen home remedies om koorts te verlagen is een koude kompressen. Hij heeft een lange traditie en meestal helpt snel. Dit is een koude toepassing op het lichaam, dat is aangenaam en rustgevend na een paar seconden. Voor normaal gebruik Wadenwickel natte, koele handdoeken. Keukendoeken zijn bijzonder goed voor. Ze zijn slechts eenmaal gemaakt in lauw water en vervolgens uitgewrongen natte gemakkelijk. wikkel de handdoeken respectievelijk rond het onderbeen, zodat ze goed passen. Dan is een droge doek overheen moet nog worden vastgesteld. Na ongeveer 20 minuten bereikt u de Wadenwickel weer te verwijderen. Bij jonge kinderen, mogen ze niet worden gebruikt langer dan tien minuten, anders wordt het risico dat ze te cool.
  waarschuwing:
  Bij baby's jonger dan zes maanden, kan er geen koude kompressen worden toegepast omdat zij een instorting van de bloedsomloop mei zou kunnen lijden. Zelfs met koude rillingen Wadenwickel mogen niet worden toegepast.
 • Azijn enveloppen: Zelfs de azijn wrap is een koude bandage applicatie en een goed alternatief voor Wadenwickel. Azijn heeft veelzijdige effecten op het lichaam. Fever dit huis remedie is verfrissend en ontspannend. Hij heeft een regulerende werking op het lichaam van de temperatuur, dat wil zeggen, het creëert een temperatuur compensatie. Bij de toepassing van azijn omslag in de eerste plaats behoefte aan een pad om de matras basis te beschermen. Voor een azijn kronkelende je vijf eetlepels azijn bij een liter water. De handdoeken moet goed worden bevochtigd met het en vervolgens gewikkeld rond beide kuiten. Als ze warm, zo ongeveer elke vijf minuten, ze moeten worden vervangen.
 • Vinegar Socks: Azijn sokken of pantoffels azijn zijn ook in principe een andere vorm van de verpakking. zij de koorts ook lager en verlichting brengen. Ook hier moet een pad om het ligvlak te beschermen zijn ontworpen voor de praktische toepassing van azijn sokken. In een eerste stap worden de katoenen sokken gedrenkt in een liter water, dat wordt gemengd met vijf lepels azijn. Daarna moet de sokken worden uitwringen en kunnen dan worden aangescherpt. Daarna een droge paar sokken moet ook worden overwogen. Zij moeten op blijven totdat de binnenste paar, zodat de werkelijke azijn sokken droog.

Product weergeven Tip: Thermometer

Thermometer in witKoorts gebeurt helaas vaker voor bij jonge kinderen. Dus je kunt er zeker van zijn hoe hoog de koorts is een koortsthermometer behoort in elk huishouden. Om de meting zo snel en pijnloos te maken voor het kind van jou, raden wij u de Braun ThermoScan oorthermometer 7.

Lassen rijden huis remedie voor koorts

ondersteund door zweet en versnelt de Abfiebern. Maar je moet ervoor zorgen dat voldoende gedronken tijdens het zweten, anders wordt het lichaam uitdroogt. Deze home remedies voor koorts kunt u netjes zweet te brengen:

 • Verkoudheid en griep: Een verkoudheid kan de symptomen van koorts te verlagen en zorgen voor welzijn. Hiervoor moet het badwater wordt verwarmd tot 38-40 ° C Bovendien 3-4 druppels van een etherische olie (menthol, eucalyptus, tijm) of badtoevoeging speciaal voor verkoudheden in dit water. De verkwikkende geur zal het goed doen en de warmte van het water brengt het zweet.
  waarschuwing: Het bad tijd mag niet meer dan 20 minuten. Het circuit is verder alleen onnodig belast.
 • Tea: Bepaalde kruiden hebben een zogenaamde zweet effect. Ze stimuleren de stofwisseling en het bevorderen van zweten koorts. kan helpen als thee uit lila, lindebloesem, vlierbloesem, kamille en gember.
 • ga naar bed: ga naar de badkamer naar bed - maar het is handig om hetzelfde te verpakken in een aantal dekens, dus je hebt het lekker warm. Als we nu bovendien het drinken van thee, kan je zweet echt goed. Wanneer pak maar je moet ervoor zorgen dat je niet te warm einkuschelt, anders is het gemakkelijk om ophoping van warmte.

Hoewel we alles hebben geprobeerd de koorts naar beneden te brengen, maar is nog steeds geen verlichting in zicht? Dan is een bezoek aan de dokter is dringend nodig. We zeggen hier, in welke gevallen moet u zeker een arts te raadplegen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1