Hoofd Griep: oorzaken, symptomen en de behandeling

Hoewel het hoofd griep is zo, het is niet echt een echte griep. In feite is het een ontsteking van de hersenen die gemeen heeft met de griep slechts een paar symptomen. Heeft u uitleggen wat u moet weten over het hoofd griep.

Wat is een hoofd griep?

Een hoofd griep is niets meer dan ontstekingsreactie in de hersenen, waarbij het weefsel opzwelt. De term hoofd griep is ontstaan ​​omdat de ziekte in eerste instantie verward met de griep kan zijn. Artsen verwijzen naar encefalitis.

Oorzaken van neusverkoudheid

Schuld van de neusverkoudheid zijn virussen die bijvoorbeeld door insecten kunnen worden overgedragen zoals muggen. maar triggers kan de bof, mazelen, rabiës of herpesvirussen. Af en toe, bacteriën of schimmels en parasieten zijn de oorzaak. Vooral mensen met een zwak immuunsysteem, met inbegrip van jonge kinderen, zijn in gevaar.

Symptomen van neusverkoudheid

Soortgelijke griep optreedt wanneer een kop griep koorts in combinatie met andere symptomen, die sterk kan variëren. Deze omvatten rillingen, vermoeidheid, pijnlijke gewrichten, hoofdpijn en misselijkheid. Als het toevoegen van meer zorgelijk symptomen zoals verwardheid, wazig zicht of gevoelloosheid, de hoogste urgentie.

Volg het hoofd griep

In het beste geval, neusverkoudheid klinkt snel en zonder grote problemen opnieuw. Echter, kan een ontsteking ook grote schade en bloeden in de hersenen veroorzaken. Indien onbehandeld, kan leiden tot de dood van een neusverkoudheid. Bij de minste verdenking Zo moet u onmiddellijk medische hulp inroepen.

Diagnose en behandeling van neusverkoudheid

Als er een redelijk vermoeden van neusverkoudheid Uw arts zal waarschijnlijk eerst dan een bloed en maak een cerebrospinale vloeistof onderzoek. Een computertomografie kan informatie over veranderingen in de hersenen te bieden.

De behandeling van neusverkoudheid is afhankelijk van de triggering agenten van de ziekte en het verloop ervan. Terwijl bacteriën worden behandeld met een antibioticum, kom in virussen andere medicijnen gebruikt. In ernstige gevallen van de ziekte ziekenhuisopname zal onvermijdelijk zijn. kunnen zichzelf verwennen met het hoofd verkoudheid niet - kijk dan per se een arts op dit punt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 12