Hvis din to-årige barn har raserianfald

To-årige kan være af en anden på det tidspunkt, hvor englen til djævelen. Pludselig, dit barn græder, slår vildt og kaste legetøj i hele rummet. NetMoms giver dig tips til, hvordan du håndtere de raserianfald for dit barn.

Raserianfald i to-årige er helt normalt

Der er næppe en ynglende par, der ikke har kæmpet med Wrath og raseri af hans børn. Disse raserianfald er ofte pludselig og intens, men også som regel så hurtigt overstået, da de kom. Ofte er et udtryk for frustration - selv om dit barn allerede forstår det meste af, hvad der bliver sagt omkring ham, selv hans egen, men mangler de verbale færdigheder til at udtrykke, hvad den ønsker. Denne hjælpeløshed gør det så skrigende, grædende, sparke og stansning luften.

Display Boganmeldelse: The Secret gladere børn

Bog: Hemmeligheden bag glade børnDen korrekte håndtering af afkommet er ikke altid let. Uanset hvilken alder, er der ofte punkter af friktion mellem forældre og børn. Den internationale bestseller "The Secret af glade børn" kan bidrage til at gøre din kommunikation og din co lettere.

være vred er okay

Det er helt fint, at dit barn er vred igen. Forbyd ikke at lufte sin vrede dit barn. Det er hensigten at udtrykke sine følelser og ikke sluge. Fordi det er ingen hjalp. Men det er forkert at lufte sin vrede på andre. Mange små børn græde, slå, spark eller holde vejret så længe, ​​indtil de vendte blå for at udtrykke deres vrede. Vis dit barn, at der er andre måder at udtrykke sig selv.

Hvad kan du gøre, når din to år gamle barn har raserianfald?

 • Plane altid godt fremad: Fortæl dit barn, hvor du går, eller hvad der sker nu. Surprise dit barn ikke med dine planer. Hvis dit barn ved, hvad der forventes og forberedt på, hvad der kommer, vil det være langt mindre tilbøjelige til sur og frakobler sjældne.
 • Tag dit barn til: Breaks dit barn i det offentlige, for eksempel i en restaurant eller på en legeplads, i raseri, tage det til side og fortælle ham, at ryggen kun igen eller at det kun tilladt at spille igen, når det er faldet til ro.
 • Bevar roen og målsætning: Ignorer adfærden hos din lille spire. Selv om dette til tider kan være svært, især i det offentlige. Bevar roen og tale roligt og blødt, når det raser igen med barn din. Dette dæmper raseri. ikke reagerer med skrigende eller slå. Dette bekræfter dit barn kun i sin vrede og gør situationen værre.
 • Tag en dyb indånding: Packt selv gange vrede over adfærden hos dit barn, trække vejret dybt tre gange igennem, tæller langsomt til ti eller forlade, hvis det er nødvendigt, selv i lokalet. Dette hjælper dig med at få din egen vrede under kontrol.
 • Reager hurtigt: Du kan også prøve at undgå de raserianfald for dit barn. Dit barn er aggressiv, for eksempel, når den er sulten, så sørg for at du har en lille snack altid, når du er på farten.
 • Lad dit barn ikke vinde: Du er voksne og Du bestemmer! Hvis dit barn ønsker noget, så skal det spørge og ikke skrige og slå. Giv ved ikke lille, bare fordi du kan lide Udbrud af dit barn er pinligt i offentligheden.
 • Ignorer: Dit barn har brug for at lære, at det ikke kommer længere med skrig og hårdtslående. Hvis du spørger rimelige, også får, hvad han vil. Dette er ikke tilfældet, så skal du ikke svare på de vrede af dit barn. Det vil derefter falde til ro af sig selv. Her har du to muligheder: enten du ignorere dit barn lige indtil den falder til ro. Sig det ikke ikke respekterer ham og. Eller du ignorerer raserianfald kun, gå ikke ud og distraherende dit barn fra. Bare tale om noget andet, så fortæl ham noget, nogle gange glemmer det, hvorfor der var så vred.
 • Giv ham tid til at falde til ro: Du kan også give lidt tid alene i et rum dit barn. Det er bedst at vælge til fordel for en uinteressant rum. Så at børn ville ikke være det rigtige sted. Et par minutter alene i en tom, uinteressant rummet kan hjælpe, at dit barn faldet til ro. Forklar dit barn, at du kun er villig til at forhandle videre, hvis det er faldet til ro.
 • Hæld vandet fra, lad dit barn Steam: Det kan for eksempel rive et gammelt magasin, boksning på en blød pude eller hjælpe arbejde ud af sport i den friske luft.
 • Tal med dit barn: Det er vigtigt, at man ser nærmere hvorfor dit barn er så vred. Tal med ham i et roligt øjeblik til at tænke over og ikke umiddelbart efter raserianfald. Forsøg på at inddrage dit barn i en aktivitet igen.
 • Giv dit barn alternativer: Med to år af dit barn "selvbevidsthed" udviklet. Det har erkendt, at der er en uafhængig person, og ønsker at træffe deres egne beslutninger og udleve sin uafhængighed. Giv dit barn alternativer, så det kan afgøre, hvad den gør. I stedet bede dit barn til at spise æblet, kan du lade dem beslutte, om den ønsker et stykke æble eller en banan ønsker det, for eksempel.
 • Når dit barn gentagne gange har intense raserianfald dagligt og behandler ikke dine kompromiser, Søger snarere professionel hjælp på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =