Hvor meget fast føde spiser din baby?

Især i begyndelsen af ​​komplementære fodring forældre er ofte i tvivl, hvor meget skal spise hendes baby, så det er fuld, og kan udvikle sig sundt. I denne artikel, kan du oplyse, at som fra Research Institute of Child Nutrition i Dortmund (FKE) anbefales, og hvorfor det er helt normalt, at din baby spiser meget lidt fast føde i starten.

Omkring den 5. måned af den energi og ernæringsmæssige behov hos spædbørn stiger markant. For fortsat at sikre en sund vækst, er det derfor meget vigtigt, at den rene mælk kost langsomt suppleres med introduktionen af ​​Beikostmahlzeiten. Mange forældre står således over for en ny udfordring, de har til at komme ud, men bare stævnen, hvor meget mælk barnet har brug for at blive fodret. Med introduktionen af ​​de store gåder Paps begynder nu igen. Vi har sammensat nogle oplysninger til dig, hvor du kan orientere dig, hvor meget fast føde spiser en baby gennemsnit.

I første omgang bliver barnet kæmper med komplementære fødevarer

I de første forsøg på at fodre din baby med supplerende fødevarer, er det den grød tilbydes sandsynligvis glide tilbage ud af munden med tungen. Dette bør dog ikke være for meget bekymrede, fordi det normalt indikerer ikke, at det ikke smager din baby dig. Tværtimod skal det først lære de motoriske processer, der er nødvendige for at sluge maden med den nye konsistens og at omlægge fra sucking at spise fra en ske. De indledende vanskeligheder med fodring af komplementære fødevarer er derfor helt normalt og du bør meget tålmodig med din baby og er nødt til at indføre noget på ham.

Hvis du bare einführst bouillon, det primære mål er ikke så dit barn er træt af den supplerende mad, men at det efterhånden vænner sig til det nye foder. Ethvert barn har dermed gøre sit eget tempo, og du bør overgangen fra ren mælk kost for at supplere med komplementære fødevarer så skånsomt som muligt, så din baby vænne sig til den nye situation alene og kan vinde tillid. Feed din baby således i første omgang kun et par skefulde af ren vegetabilsk puré, før du til administration ham den sædvanlige mælk måltid. Når der er overvundet de første vanskeligheder, er dit lille fra tid til anden altid spise lidt mere grød og du kan stige en smule mængden dagligt. Hvis dit barn tager en fuld servering af vegetabilsk mask af omkring 90 gram til at være, kan du disse suppleres med en anden ingrediens, som er beskrevet i vores artikel om vegetabilsk kød og kartoffel mask.
Tip: Hvis du madlavning supplerende fodring selv, er i begyndelsen især små glas, som din baby kun spiser meget små mængder.

Display Bogtip: babymad

Bog: babymad - Sikker adgang til supplerende fødevarerMatchende Opskrifter til Beikoststart og mange nyttige tips, du finder i bogen: Babymad: sikker introduktion til komplementære fødevarer. Der er også den samme på Amazon den rigtige kit Philips AVENT for at holde din forkogt papirmasse.

Klik her for bogen på Amazon.

Dit barn er klar til fast føde?

Hvis dit barn når Beikoststart meget hårdt gør, kan det være, at det er for tidligt at akklimatisere den til den nye form for mad. Hvad kan du se parathed din baby, kan du finde ud af i vores artikel "komplementære fødevarer indført - Er dit barn klar?".

Hvor meget fast føde Dit barn har brug for?

Supplere mængden af ​​opslæmning af vegetabilsk kød og kartoffel opslæmning, den første opslæmning af overgangskost, trin for trin, til ca. 200 gram. Først da ingen Nachfüttern er ikke længere nødvendigt med mælk som din baby refererer tilstrækkelig energi fra Breimahlzeit. Den FKE anbefaler følgende værdier for det første år af livet:

grafik_magazin_baby_beikost_wie-meget-mod forarbejdet-spise-din-baby_1_960x2880Kilde: anbefalinger til fodring af spædbørn. (Udgivet af Research Institute of Child Nutrition i Dortmund)

mellem den femte og syvende måned af livet Dit barn skal være med frokosten således ca. 190 gram spiser. Producenterne af babymad baseret på denne værdi og tilbyde baby-menuer i denne størrelse.
mellem ottende og tiende måned den anbefalede mængde opslæmning hæves derefter langsomt til ca. 220 gram. Også på denne anbefaling baby fødevareproducenter reagere på tilbuddet om såkaldte junior menuer.
I de sidste to måneder af det første år, den mængde gylle, som du skal give dit barn med grøntsager og kartofler kød grød, derefter en lille stigning igen.

Fra omkring den sjette måned af den anden opslæmning af fast føde introduceres til mælk og korn. Den erstatter et andet mejeri måltid, for eksempel om eftermiddagen. Den FKE anbefaler følgende sammensætning:

grafik_magazin_baby_beikost_wie-meget-mod forarbejdet-spise-din-baby_2_960x960Kilde: anbefalinger til fodring af spædbørn. (Udgivet af Research Institute of Child Nutrition i Dortmund)

Den tredje opslæmning af fast føde, der er indført ved om den syvende måned af livet, kornet-frugt grød.

grafik_magazin_baby_beikost_wie-meget-mod forarbejdet-spise-din-baby_3_960x960Kilde: anbefalinger til fodring af spædbørn. (Udgivet af Research Institute of Child Nutrition i Dortmund)

Senest med indførelsen af ​​korn-frugt grød mælk måltider ikke længere repræsenterer de "søjler" i ernæring dit barn er, men kun supplere de tre hovedmåltider af komplementære fødevarer. Dit barn skal dog bede om mælk, du kan fortsætte med at tilbyde ham dette uden problemer.

Med begyndelsen af ​​det andet leveår, kan du derefter langsomt gå videre til at vænne sig til dit barn til familien kost, at hans daglige kost består af fem solide måltider. Mere om gennemførelse af en sund kost for dit barn, du kan finde din kopi af vores "barn ernæring".

Hvad hvis barnet spiser mindre fast føde?

Hvis dit barn fra tid til ikke at spise den anbefalede mængde af grød eller spisetider selv mislykkes helt, fordi dit barn er træt eller distraheret, for eksempel, hvilket ikke er det samme som en årsag til bekymring. Sult og mæthed arbejde meget pålideligt i babyer normalt. Eftersom hvert barn er anderledes og dit lille, ligesom du selv, ikke har den samme mængde af sult hver dag, bør du i afvigelser nødvendigvis forblive rolig.

Beløb er angivet over blot anbefalede værdier for at give forældre et fingerpeg hvor meget skal tage en baby til gennemsnittet. Derfor aldrig at tvinge forsøg Dit barn til at spise, men lad beslutte, hvad og hvor meget den ønsker at tage fra, hvad du tilbyder ham til at være. Det selv Hvis dit barn i lang tid nægter at spise, skal du logge eventuelt med din børnelæge. Han vil fortælle dig kan sikker på, om dit barn stadig sund udvikling.

Hvilke årsager kan der være, at dit barn ønsker at spise noget fast føde, kan du finde ud af i vores artikel "8 tips, hvis dit barn ikke vil spise."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =