Hvor ofte en flaske?

Især i starten af ​​barnet tid til at spørge mange forældre, hvor ofte de skal give deres barn flasken, så den er fuld og kan udvikle sig sundt. Her kan du informere dig om den rigtige mængde mælk til din baby og lære om, hvor mange måltider om dagen, bør du distribuere dem.

Hvis dit barn lige er blevet født, er det stadig lille og ser meget skrøbelig. Da det er helt klart, at du er særligt bekymret, især i de første måneder af livet, om dit barn drikker mælk nok, så det kan vokse og trives. Men bare rolig: så længe dit barn er aktivt og alarm, er det normalt ikke medfølger. Men hvis du stadig er usikker på, om dit barn er at drikke nok, kan du registrere dig her over omtrentlige værdier informere hvor ofte du skal give dit barn flasken, og hvor meget mælk den har brug for en dag.

Hvor meget mælk gør dit barn?

  • Uge 1: I den første uge kan du din baby foder efter behov, fordi hans mave er stadig meget små og kan ikke holde meget mad på én gang.
  • Uge 2: Inden for den anden uge af efterspørgslen mælk stabiliseret sig på omkring 400-560 ml pr dag a. Fordel dette beløb til ca. 8 hætteglas.
  • 3. 4. uge: Ved udgangen af ​​den fjerde uge af livet, fortsætter efterspørgslen mælk at stige til 500-650 ml på. 7-8 hætteglas daglig anbefales.
  • 2. måned: Babyer har brug for i denne alder om 150 ml per kilogram legemsvægt. 6 måltider dagligt kan være nok.
  • fra den 5. måned: med den Indførelse af supplerende fødevarer langsomt faldende flere og flere flasker måltider væk indtil din baby kun to hætteglas pr dag får.

Nedenfor kan du finde detaljerede oplysninger om, hvordan mælken dit barns behov ændret sig i de første måneder af livet, og hvad er årsagerne til disse ændringer.

For AnzeigeDas passende hætteglas

To hætteglas af MAMEnhver mor foretrækker en anden type hætteglas. For mødre, der gerne enkelhed, anbefaler vi Flasker Philips Avent. den Flaske MAM glæde med smukt design. den NUK glasflaske Du kan være indgraveret med navnet på barnet.

De første par uger, mange små måltider

I de første uger efter fødslen kan du primært afhænge ønsket din baby ligesom flasken type. Faste tider for fodring eller begrænse flasker måltider på et bestemt antal er ikke nyttige i denne alder. Da Pre mælk ligner væske som modermælk og som kulhydrat kun indeholder lactose, behøver du ikke bekymre dig, at du overfodre dit barn. den Fodring on demand med præ mælk derfor ikke noget problem. Den daglige mælk behov spædbørn forøges almindeligvis gradvis inden for den første uge begyndelsespunktet 50 til 70 milliliter (ml) per kilogram kropsvægt til omkring 100 til 140 ml. Dette resulterer i den "gennemsnitlige spædbarn" med en vægt på omkring 4000 g af en omtrentlig daglig drikke mængde på 400 til 560 ml. Inden for de næste par uger, øger efterspørgslen derefter til 500 til 650 ml pr dag.

Da maven din baby er meget lille i de første par uger endnu, lidt større end en bordtennisbold, kan det kun drikker meget lidt mælk ved hvert måltid. Fordi så små mængder ikke vare længe og modermælkserstatning er letfordøjelig normalt for ikke at belaste umodne mave-tarmkanalen for meget, vil dit barn sandsynligvis kræve hver to til tre timer efter et måltid, selv om natten. Omkring otte måltider om dagen er derfor helt normalt. Fra omkring den tredje uge af livet, når maven er en smule større, kan det være, at den forbrugte mængde pr måltid stiger en smule og dermed fjerner en "fodring".

Fra den anden måned: Måltider er større

Efter de første fire uger, forbruges beløbet pr måltid stiger svagt, mens antallet af måltider yderligere reduceret. Mælken er mættet Dit barn så for lidt længere tid. Hvor meget mælk en baby har brug for på dette tidspunkt er forskelligt fra barn til barn og afhænger i høj grad af kropsstørrelse og stofskifte fra. Som en grov tommelfingerregel, dog gælder følgende: Ca. 150 ml pr kg legemsvægt, i alt ikke mere end en liter om dagen.

Et eksempel: Hvis dine tre måneder gammel baby er fem kilo, kræver det 5 x 150 ml, dvs. 750 ml mælk om dagen. Hvis du splitter disse seks måltider, hvert hætteglas indeholder ca. 125 ml.

Med introduktionen af ​​komplementære fødevarer til femte måned, mælk måltider gradvist aftage som din baby er mæt gennem andre fødevarer og drikkevarer endnu mere væske ved siden af ​​mælken. Fra omkring den sjette måned af livet, når en fast dag-nat cyklus har sat i din baby, kan det også gøre gøre på natten gange uden en flaske.

Hvad hvis barnet ikke er sygt?

I princippet kan du fodrer dem igennem med præ mælk hele første leveår din baby. Et skift til modermælkserstatning er ikke nødvendig, da i pre mælk alle de essentielle næringsstoffer er inkluderet, og modermælkserstatning suppleres fra den femte måned allerede ved de komplementære fødevarer. Hvis den daglige væskeindtag af dit barn, men over en længere periode overstiger en liter om dagen, det kan være, at den nuværende modermælkserstatning er ikke længere nok. I et sådant tilfælde, kan kontakten hjælpe til en anden mælk. For fødevarer, der ikke er udpeget som præ Men du skal så du tæt som muligt på doseringsvejledningen på emballagen hold for at forhindre, at du overfodre din baby. Mere om de forskellige typer mejeriprodukter om du kan finde i vores artikel "flaske: Hvilken mælk til barnet?".

Forsigtig!

Tyk mælk til din baby aldrig selv, for eksempel med korn, på. Dette kan resultere i din baby til fordøjelsesproblemer eller hændelser tidligere allergi. Mere om dette emne kan du i artiklen "Kan jeg babymælk gøre det selv?" Læs.

Variationer i væskeindtag i begge retninger

Med al den bekymring om, hvorvidt dit barn tager også mælk nok til ham, du bør gøre dig skør i intet tilfælde. Ovenstående tal udelukkende er vejledende og udgør et groft overblik over de gennemsnitlige behov babyer i forskellige aldre. Afvigelser er helt normalt i begge retninger, således som hvert barn individuelt designede og stofskifte ethvert barn virker forskelligt. Hvis dit barn er for eksempel, især i en vækst Spurt, vil det sandsynligvis drikker meget mere end normalt. Selv om sommeren, vil dit barn kræver hyppigere efter flasken, da det mister mere væske gennem sveden og er oftere tørstig.

Babyer har en meget pålidelig fornemmelse af, hvor meget mad, de har brug for i almindelighed. Derfor tilmelde dig det meste af sig selv, når de er sultne og stoppe med at drikke, når de er fulde. Af denne grund, bør du aldrig til at drikke hætteglasset helt, når det signaleret, at det ikke ville fortsætte med at drikke din baby. Når en baby på en dag end sædvanlige drikkevarer lidt mindre, vil det gøre op for den næste dag med en høj sandsynlighed igen. Har du så ikke bekymre dig for meget, hvis du fodrer selv en flaske mere eller mindre, end du planlagt. Så længe din baby vokser og veludviklet, er der ingen grund til at bekymre sig.

Hvornår skal se en læge?

Små eller lejlighedsvise afvigelser fra de nævnte drikke beløb er helt uskadelige. Hvis du dog en påfaldende, vedvarende misforhold mellem den teoretiske krav og den faktiske mængde forbrugte dit barns varsel, bør du diskutere dette med din børnelæge.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 59