Hvor og hvornår man skal søge om forældreydelser?

Forældrekontrol fordele, du skal tidligt efter fødslen dit barns anmodning, men sammen med alle de andre formaliteter kan være let at miste overblikket. Her kan du finde ud af, hvor du skal sende din ansøgning, hvad frister du bør overveje, og hvor længe du kan søge om forældreydelse.

Hvor du kan søge om forældreydelser?

Når du og din partner ønsker at tage forældreydelse, skal du hver udfylde en skriftlig ansøgning til børnetilskud kontor på stedet for. En detaljeret liste over adresser kan du finde på hjemmesiden for Forbundsministeriet for familie-, ældre-, kvinde- og ungdomsspørgsmål. Ansøgningerne selv du får på den tilsvarende forældreydelse kontor, men nu også holde mange sygesikring og fødeafdelinger de nødvendige formularer klar.

Til den oprindelige ansøgning, en række dokumenter og dokumenter, som du har brug for at indsende, er:

  • Fødselsattest eller fødselsattest for barnet
  • Bevis for indkomst de seneste 12 måneder
  • Certifikat sygesikring til køb af barselsdagpenge efter fødslen
  • Certificate of arbejdsgiver bidrag til barselsdagpenge
  • Arbejde bekræftelse tid af arbejdsgiveren til deltidsarbejde eller forklaring på arbejde, hvis du er selvstændig

Display Bogtip: Babypedia

Anbefalet læsning: BabypediaProgrammer, formularer, checklister - her kan du hurtigt miste overblikket. Det er derfor, vi vil have dig bogen "Babypedia" anbefales. Med masser af tips og oplysninger, du støtter denne bog, mens myndighederne Marathon.

vi fandt på Amazon bogen.

Når du kan søge om forældreydelser?

Hvis du ønsker at søge om forældreydelser, bør du huske på, at forældrenes udbetales ikke ved kalendermåned, men efter måneders livet af barnet. Hvis dit barn blev født, at 15 august perioden er gyldigt indtil den 14. september, den første måned, hvor du kan flytte ind i dine forældres penge. Da forældreydelse vil blive udbetalt med tilbagevirkende kraft for kun tre måneder af livet, er det vigtigt, at du passe tidligt efter fødslen det, at ansøgningen med bilag, der ankommer til forældrenes fordel kontor.

Forældreydelse og forældreorlov

Forældreydelse og forældreorlov må ikke anvendes helt parallelt. Men for de fleste forældre, det er ikke noget at gøre, som en forudsætning for ret til forældreydelser er nedsat arbejdstid på 30 timer om ugen. Da du har syv uger abonnere på din arbejdsgivers barselsorlov, det tager lidt planlægning og held til at matche forældreydelse og forældreorlov optimalt.

Så længe du kan søge om forældreydelser?

Grundlæggende kan du søge om forældreydelse for de første 12 måneder af livet, din baby alene. Selvom din partner i mindst to måneder anmodet forældre penge, kan du udvide til 14 måneder i perioden. De såkaldte "partnerlande måneder" bliver ofte omtalt som "fædreorlov", da fædrene, hvis overhovedet, som regel kun hævder at redegøre for den minimumsperiode.

En forudsætning for partnerlandene måneder, at indtjeningen i partneren ved at tage sig af barnet er faktisk formindskes. Hvis din partner har således ikke tidligere har arbejdet, kan han anvende ingen partner måneder. Partner måned ved den måde, ikke kun forældrenes fordel kontor, men også syv uger i forvejen skal gives til arbejdsgiveren.

Gør en undtagelse lovgivere for enlige forældre før, der kan relatere partneren de fulde 14 måneder af livet uafhængigt af hinanden. For at gøre dette skal du bare nødt til at bevise, at du har forældremyndigheden alene, og barnet bor primært i din husstand. Hvis din partner, for eksempel på grund af en sygdom, kan ikke passe barnet alene, du også på forældrenes fordele for 14 måneder af livet. Vigtigt her er der en lægeerklæring eller lignende som bevis.

Indflydelse af barselsdagpenge

Barsel fordele omfatter barselsdagpenge for sygesikring, skal arbejdsgiveren bidrag til barselsdagpenge og vederlag for civil mens beskyttelsen mor periode.
Måneder, hvor du tager barseldagpenge til at fuldføre, modregnes den forældreydelse. Årsagen er, at barselsdagpenge tjener samme formål som den forældreydelse. Så to måneder barselsorlov dig til et maksimum på 10, som en enkelt forælder hævder 12 real børnefamilieydelse måneder.
Mere information om hvordan respekt for andre ydelser påvirker forældreydelser, kan du finde i vores artikel "forældreydelser og dagpenge?".

Hvordan du distribuerer forældreydelse måneder bedst?

Tænk sammen med din partner, den periode, hvor du ønsker at søge om hver forældreydelser:

Fleksibel indretning: Du behøver ikke tage på et stykke for at fuldføre forældrenes betalinger godtgørelse. Det er muligt for eksempel, at du først tage over til tredje og syvende til fjortende levemåned, mens din partner mellem dem i pausen til at blive hjemme.

Samtidig henvisning: Hvis din samme bekymringer forældreydelse, perioden selvfølgelig reduceres tilsvarende. Antag, at begge forældre ønsker det samme krav forældrenes fordele for hele perioden. Så de modtager hver måned dobbelt dækker, men kun syv i stedet på fjorten måneder af livet lang.

Udvidet betalingsperiode: Hvis det ønskes, kan du lade dig betaler kun halvdelen af ​​beløbet hver måned. Således periode forældreydelse fra 12 til 24 eller med partnere måneder, fra 14 til 28 måneder af livet. Fordoblet Forhold som nedsat tid, så kun gælde for de første 14 måneder af livet din baby. Derefter kan du gå tilbage til at arbejde som normalt og få, i tillæg til din løn, udbetales månedsvis halvt sæt forældreydelse.

For specifikke spørgsmål, myndighederne kan helt sikkert hjælpe dig på stedet. Men meget mere information om forældreydelse og forældreorlov kan du også finde hos os, for eksempel om, hvordan du beregne mængden af ​​forældreydelse på forhånd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 13