Hvordan kan du bekæmpe lus i din lejlighed?

Hvis dit barn er befængt med lus, så skal du behandle det hurtigt med et egnet middel. Men efter behandlingen, er det arbejde, der foregår ikke lige højre? I stedet for hele huset skal rengøres for at forhindre en ny infektion? Her kan du finde ud af, hvorfor der udgår fra lus ingen fare, hvis de ikke er placeret på den menneskelige hoved og hvorfor særlige rengøringsmidler er ikke nødvendig.

Er det nødvendigt, også i lejligheden lus til at kæmpe?

Hvis du genkende, når dit barns hoved lus, chokket er ofte stor. Og til barn din er meget ubehagelig. Hovedet klør, og det har til langvarige kontrol og behandlinger gennemgå lus at slippe af med de små sataner igen. Når du er færdig, du vil naturligvis forhindre snart den inficerer igen. Først derfor en grundig rengøring af hele budgettet fremstår som et logisk skridt at forvise omstrejfende lus ud af huset. Men er det virkelig nødvendigt?

Ingen grund til panik

Hvis du har befriet i spidsen for dit barn konsekvent lus, har du faktisk allerede gjort alt nødvendig. Det er unødvendigt panik at rense hele huset, på grund af lus er meget snart ikke mere fare fra når de ikke længere er på det menneskelige hoved. Uden regelmæssig blodmel hver to til fire timer lus kan overleve mere end 55 timer, før de tørrer. Dette er også grunden til, at lusene som regel forlade lederen af ​​deres vært frivilligt. Visions of udstoppede dyr, det vrimler mod lus, der er ikke realistisk. Selvfølgelig kan det ske, at lus fanget for eksempel i en hårbørste eller en hætte. Men selv da kan de kun overleve, hvis de kan vende tilbage til et menneskehoved på ingen tid.

Temperatur spiller også en vigtig rolle i overlevelsen af ​​lus. Den ideelle temperatur i et hoved lus er ca. 30 ° C. Det er om temperaturen i hovedbunden. Ved under 22 ° C, den Laus aftaget betydeligt under 12 ° C, kan det ikke lægge flere æg til at reproducere. Allerede lagte æg kan ikke udvikle ved en temperatur under 24 ° C.

kontrol lus: Rengøring omkring sekundær

Fordi lus dør meget snart, hvis det ikke længere kan bebo det menneskelige hoved hår, særlige hygiejniske foranstaltninger såsom specielle vaskemidler, rengøringsmidler eller miljømæssige sprays er egentlig ikke nødvendigt. Men hvis du føler dig mere sikker, når du renser miljøet af dit barn, kan du finde her er et par enkle forholdsregler, du kan udføre en sikkerhedsforanstaltning.

  • Hår børster, kamme, hårspænder og bånd kan vaskes i varmt sæbevand. Vandet skal have en temperatur på 60 ° C, således at enhver fanget lus kan dræbes. For bedre rengøring kan du tage for at hjælpe, for eksempel en neglebørste.
  • Beklædningsgenstande, der har været i kontakt med hovedhår, for eksempel håndklæder, lagner, pyjamas og undertøj, bør du vaske ved 60 ° C
  • Elementer, der ikke kan vaskes ved 60 ° C, såsom slipsenåle, kan opbevares i en tæt forseglet plastpose. I dette bør de enten forblive ved en temperatur under -10 ° C, fortrinsvis i fryseren i tre dage ved stuetemperatur eller to dage. Ved lave temperaturer og uden ilt kan omstrejfende lus dø pålideligt inden dette tidspunkt.

vigtigt: Hvis du har fat beskrevet foranstaltningerne, bør du bemærke, at du udfører dem samtidig med behandlingen af ​​barnets hoved for at undgå uønskede nye infektioner.

kontrol lus: Undgå unødvendige foranstaltninger

På barnets hoved, mens de kan være persistente, råvarer og uden levering af humant blod er lus, men hurtigt farlig. På drastiske foranstaltninger såsom brug af insekticider i børneværelset eller hele huset, skal du ikke derfor afgørende. Når dit barn kommer i kontakt med et sådant middel, som er langt mere skadelig end den hovedlus selv under omstændigheder.

Af den måde: Kæledyr gør, når det kommer til at lus ikke farlige. Hovedlus kan ikke fordøje dyreblod og derfor lever udelukkende på mennesket.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 50