Hvorfor denne 21-årige iført bleer frivilligt

Med ble, sparkedragter og sutter Jess sidder lykkeligt foran hendes krybbe. Lyder som en sød baby, billede - med en fangst: Den "baby" er en ung kvinde. Lær her, hvorfor det 21-årige Jess har besluttet at få et barn - og hvordan hendes ven bruger det.

"Far," knirker mødet på gulvet 21-årige og strækker armene mod hendes kæreste David. Usædvanlige billede er, at der oftere ses på de to, dog. Jess spiller denne rollespil lignende. Bleer, onesies, sut og endda en barneseng inkluderet.

En fetich eller forarbejdning taktik?

At denne "spil" for mange mennesker synes komisk, David og Jess kender. Men da de to forrådt i videoen, er Jess omdannelse til et barn ikke har en seksuel baggrund. "Det betyder ikke noget for mig, hvis Jess bleer bjørne - på nogen måde," David forklarede.

Han overtager rollen som far, der plejes hans lille pige i spillet. "Jeg kan lide at tage sig af dem," indrømmer han. "Det gør mig glad at se, hvordan hun er glad."

Som barn blev Jess misbrugt

Jess gør rollespillet godt. Hun blev misbrugt som barn, og forsøger nu at skabe en ny, gladere barndom. Måske, hun tror hun kan således få et stykke af hendes tabte uskyld igen.

Mange mennesker fordømmer David og Jess der gør dette spil så offentligt. "Mange fornærmelse mig som en pædofil," siger David. Men for begge er det et tegn på ægte kærlighed, at han ikke fordømmer sin kærestes behov for at opføre sig som en baby.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 43