Hvornår er tidlig indskrivning mening?

Tidlig tilmelding er for dig det spørgsmål, fordi du har følelsen af, at dit barn er kede i børnehaven? Eller kan dit barn fem år allerede tæller som en skole barn? Under hvilke betingelser modtage en tidlig tilmelding er passende for barnet jeres og skal have færdigheder dit barn til denne wiki.

Hvem bestemmer på den tidlige indskrivning?

Du kan ikke selv bestemme, om den tidlige tilmelding til dit barn Din. Den tidlige optagelse i en grundskole afhænger af de respektive principper eller den hovedforpligtede. Før dit barn er dog bedømt af fagfolk til at afgøre, om dit barn er virkelig klar til tidlig tilmelding. Følgende spor kan hjælpe dig som forælder, når de vurderer, om en tidlig skolealderen ud af spørgsmålet i et barn din eller ej.

Display på i børnehave

Børn rygsæk i brun med to små ræve frem på detSå at dit barn kan tage alle de vigtige ting med børnehaven, anbefaler vi en lille rygsæk. Vi finder det Casual Mini Rygsæk med den søde ræv motivet meget passende. Vi har fundet rygsækken på Amazon.

Hvornår er tidlig indskrivning mening?

Hvis en tidlig tilmelding til dig ud af spørgsmålet, er det vigtigt, at du først observere opførslen af ​​dit barn omhyggeligt og især kritisk. At dit barn allerede ved, for eksempel, med fem år på alle de breve, læse eller kan løse nemme matematiske problemer, ikke nødvendigvis, præmaturitet eller højere intelligens. Dit barn kan disse færdigheder også knækkede ved et uheld eller have "også lært", fordi for eksempel en ældre søskende allerede går i skole. Du bør også "kender" og mellem "forstå" er forskellige, fordi det er to fundamentalt forskellige ting. Dit barn ved, for eksempel, at det simple aritmetiske operation "4 + 4" otte resultater, men har dit barn også indset, at "1 + 7 har nummer 8 om resultatet?

Så før du sprænge den næste skole og underskrive dit barn, at se om det bringer følgende egenskaber, der er nødvendige. Bemærk, at denne liste ikke kan erstatte en lægeerklæring. Endelig opgørelse af undervisere, skole eller andre ansvarlige er afgørende.

  • Kognitiv: I kognitive færdigheder er evnen af ​​dit barn til at modtage signaler fra sine omgivelser gennem sine sanser til at behandle oplysninger i hans hjerne og for at gemme og tildele en mening med objekter. Par af udtryk som "høj-lav" "hurtig-langsom" eller "tidlig-senere" bør være i stand til allerede klassificere dit barn. Desuden skal det være i stand til logisk tænkning. Kan dit barn giver mening og sammenhængende formulere? Test dette på baggrund af en historie fra hverdagen. Det bør også tegne enkle former og kan skæres med en saks.
  • Motoriske færdigheder: Dit barn bliver nødt til at handle meget mere uafhængig i skolen og i børnehaven. bør udvikles motoriske færdigheder så vidt, at det selvstændigt kan gå på trapper i skolen og fange en bold i idræt. Desuden bør dit barn være i stand til at holde på en kuglepen, så den kan lære at skrive i skolen.
  • Koncentration: Dit barn har brug for at fokusere over en periode på mindst 15 minutter og kan sidde stille. Fordi mens undervisning dit barn har brug for at være i stand til at lytte koncentreret. Hør du dit barn, mens du læser og forklaring i en længere periode vil fokusere på? Det kan tilbringe en masse tid til at se på billedbøger?
  • udholdenhed: Selv i nederlag Dit barn bør ikke give det samme. I skolen, vil ikke alt arbejde med det samme og andre børn vil være måske hurtigere eller bedre. Kan dit barn vedholdende over en længere periode (20 til 30 minutter) for at spille alene? Det kan tage op sit spil efter en pause uden at skulle starte fra bunden?
  • Fysiske egenskaber: I skolen, skal dit barn være i stand til at bære sin skole taske med alle undervisningsmaterialer. Er fysisk i stand til at bære sin skole taske til skole alene og gå hjem? Desuden vil dit barn have idræt. Kan det af sig selv ud og bevæge sig? Hvis det kan følge tempoet i sine klassekammerater i gym klasse?
  • Sprogkundskaber: I skolen, skal dit barn kommunikere ikke kun hans klassekammerater, men også lærere og forstå dem. Dit barn taler klart at mumle eller uden stammende? Formuleret det sætningerne uden grove grammatiske fejl? Og det kan trygt bruge ental eller flertal, fortid og nutid? Kan den fortælle selvfølgelig hvad det har oplevet i børnehaven eller i weekenden på bedstemor og bedstefar?
  • Social adfærd: Lige så vigtig som uafhængighed, kognitive og fysiske færdigheder er også den sociale adfærd dit barn. Skolen er en social institution, mødes i forskellige børn fra forskellige baggrunde sammen og er nødt til at komme sammen. De vil deltage i gruppeaktiviteter skal integreres, og også kan holde tilbage i visse situationer. Hvis dit barn er meget rastløs endnu, eller det er vanskeligt at kommunikere med andre børn, skal du ikke for tidlig tilmelding. Det er også vigtigt, at dit barn får langs en periode uden forældre eller kendte mennesker. Overdreven klip eller frygt for tab kan være et tegn på, at dit barn er endnu ikke klar til skoledagen. Dit barn kan lide at gå i børnehave? Som farvel kører? Deltager, dit barn i holdspil kræver regler? Kan det forstår, accepterer og overholder disse regler?

Når du er i tvivl, ingen tidlig indskrivning

Tidlig tilmelding betyder, at for dit barn fra dette punkt på Uddannelse er obligatorisk og ingen udgang er mulig. Dit barn binding, der er i tanken, men lad det ikke afgøre. Du er en voksen og kan bedre vurdere situationen. Du skal dog ikke skubbe dit barn alligevel til noget og spørge skolen er ikke særlig blændende eller negativ. Det anbefales generelt til forvirring eller tvivl ofte, at beslutte, mod en tidlig tilmelding.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 44