Hyväksymismenettely: 10 koskeviin kysymyksiin antamista

Adoptioon prosessi, viimeinen vaihtoehto on täyttää toiveensa monille. Tarjoamme vastauksia kymmeneen yleisimpiin kysymyksiin, että useimmat vanhemmat ennen hyväksymistä valmisteltaessa hyväksymismenettely.

Mitkä adoptiomenettelyjä on olemassa?

On olemassa kolmenlaisia ​​hyväksyttäessä: tuntemattomana hyväksyminen, puoliavoin hyväksyminen ja avoimen hyväksymistä. Yleisin variantti on tuntemattomana hyväksymistä. Tällöin biologiset vanhemmat ja adoptiovanhemmat oppivat tiedä. Vaihtojen adoptiot haluavat parit nyt rohkaista avoimempi muotoja antamisesta pelin. Ehdotukset vaihtelevat yhden tai useita tuntemattomana kokouksia jopa tuttavuus ja suoria yhteyksiä näiden kahden vanhemmille.

Luuletteko kysymyksen siitä voit rakastaa ottolapsi myös oma? Onko ja miten se tehdään, kerromme seuraavassa artikkelissa:

Jotka opetetaan hyväksyttäväksi?

Usein hyväksyminen lapset tulevat heikommista lähtökohdista. Monissa tapauksissa, syntymä äiti jäi raskauteen ja synnytykseen yksin, ja on vielä hyvin nuori ja ei voi hoitaa lasta yksin muista syistä. Jos lapsi olisi ovat kärsineet terveyteen, fyysistä tai henkistä haittaa, adoptiovanhempien vaihdon on perusteellisesti valmisteltu.

Kuten kelpoisuuskokeen tapahtuu nuorisotoimisto?

Lapsen tarpeet ovat ottolapsitoimiston etualalla. Johtavana periaatteena on: Etsimme vanhemmille lapsille - ei päinvastoin! Yleensä sosiaalityöntekijät sosiaalitoimen johtaa useita henkilökohtaisia ​​tapaamisia ehdokas pari. Tapahtuvat aina tilauksesta ja on ainakin yksi kotona käynnin siellä. Vastuullisten sosiaalityöntekijä tuottaa pari kysymyksiä lapsuudestaan, hänen perheensä, suhde, mukaan koulutuksen ideoita ja tietysti niiden lapsettomuuden. Ehkä virkailija kysyy myös pari veisi Kasvattilapsi, ja jos ei, mistä syistä.

Kuinka kauan käsittelyaikaan?

Kestoajan käsittelyaikaan on hyvin erilainen. Jotkut hedelmällisyys parit ovat ottolapsi jälkeen puolitoista vuotta, toisissa prosessi kestää vähintään viisi vuotta. Kesto riippuu määrä kilpailijoita ja ovatko hakijat täyttävät halutun profiilin. Hoitojonojen ei ole olemassa, mikä tarkoittaa, että pariskunnat, jotka ovat odottaneet, eivät ole edullisia.

Mikä on "antamisen hoidon aikana"?

Huoltoaika on eräänlainen koeaika. Se alkaa, kun tulevien adoptiovanhempien viedä lapsi huostaan ​​niiden talousarvioon ja päättyy hyväksymiseen päätöksen. Kesto pitoajanjakson ei ole laillisesti määritelty, mutta useimmiten ne on yksi vuosi. Pitoajanjakson kuluessa, adoptiovanhempien on täyden palvelun huoltoa ja lapsen kasvatuksesta. Joten he tietävät, jotka tuovat taakkaa mukanaan lapsia tekemään päätöksensä hyväksyttäväksi harkiten. Pari voi silti valita olla hyväksymättä milloin tahansa.

Kuinka paljon adoptioon?

Antamiseen saksalaisen lapsen kautta vastaava sääntelyvirasto noin 75 100 euroa maksuista. Antamiseen ulkomaalaisten lasten hinta on paljon korkeampi. Tarkka määrä riippuu yksittäistapauksesta, erityisesti maa, josta lapsi on hyväksytty ja niihin liittyvät kustannukset, kuten lennot, asuinpaikka, paikalliset asianajaja tai käräjäoikeudessa. Sitten on palkkiot viraston. Kustannukset kansainvälinen adoptio voi lisätä jopa niin helposti 10000 20000 euroa.

Mitä on otettava huomioon hyväksymiseen ulkomaalaisten lasten?

Vaikka ulkomaisen hyväksyminen, pari Kelpoisuuskokeen toimivaltaisen nuorisohuolto on tehtävä. Kuitenkin se on myös tavata maan hyväksymistä vaatimuksia. Tarvittavat tiedot saadaan klubilla tai tunnustettu virasto kansainväliset adoptiot. Tärkeää on myös tutkitaan, kulttuurin ja ihmisten lähtömaassa, jotta adoptiovanhemmat hankkiakseen ymmärrystä lapsen alkuperää.

Onko adoption jälkeisiä ja vanhempainraha ja vanhempainvapaa?

Kyllä, sillä adoptiovanhemmat on oikeus kotihoidontukea ja vanhempainvapaata. Sovellettava samoja oikeudelliset edellytykset vanhempainloman ja vanhempainetuudet kuin biologiset vanhemmat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7