Iberogast raskauden: kyllä ​​vai ei?

Yleensä rohdosvalmisteita Iberogast auttaa vatsavaivat, pahoinvointi, vatsakipu, ilmavaivat ja turvotus. Kuitenkin, valmiste sisältää 31 tilavuusprosenttia alkoholia. Siksi haluamme kertoa tarkemmin siitä Iberogast suositellaan raskauden aikana.

Jos otetaan annos on Iberogast raskauden tai imetyksen aikovat puhumaan välttämättä gynekologin. Vaikka ei ole merkintöjä tai tutkimuksiin mahdollisista sivuvaikutuksista kasviperäisten ainesosien raskaana oleville naisille ja imettäville äideille ennen, mutta käyttö alkoholittomien uutteita on tarkasteltava huolellisesti kannalta vauva. Erityisesti 3 ensimmäisen raskauskuukauden aikana, alkoholi voi vaikuttaa haitallisesti kehitykseen vauva. Alkoholin määrä on kerta-annos 20 tippaa aikuisille on 0,24 grammaa. Iberogast on käytettävissä vain alkoholin, koska osa käytetään paremmin kestävyys ja lääkeannosta.

Ellet tiedossa intoleranssi Kuminan, maito-ohdake, Angelica, piparminttu, sitruunamelissa, Celandine, lakritsi, kamomilla tai katkera candytuft, on sinulle sovelluksen Iberogast raskauden aikana ei ole kyseessä. Sinun pitäisi myös tietää, että lääkekasvi celandine sisältää pienen määrän alkaloideja. Annoksella 3 x 20 tippaa per päivä on 0,35 milligrammaa. Alkaloideja ovat typpiyhdisteet kasveista, jotka kuuluvat niiden farmakologisen toteutettavalle hallusinogeenit.

Iberogast raskauden aikana tulee ottaa vain kun lääkärissäkäynti. Kuten alkoholiton lääkkeitä, on purutabletti kuten Laxoberal ja renniini. Onko yhdistelmä kumina ja piparminttu öljyä Carmethin tai artisokka valmistelu hepar SL tule kysymykseen sinulle on oman päätöksensä lääkäri. Pahoinvointi raskauden ja homeopaattiset kuten Vux vomica tai hoidon akupunktio auttaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3