image ultrasound

Het ultrasone beeld laat zien tijdens de zwangerschap, die kan worden gezien van buitenaf alleen kromming. Lees hier hoe een ultrasoon beeld kunt u een prachtig inzicht in de innerlijke werking van je buik.

Wanneer en waarom zijn echo's gemaakt?

De richtlijnen moederschap adviseren een echo-onderzoek voor elk trimester van de zwangerschap. Bovendien, vaak nader onderzoek worden uitgevoerd om de voortgang van de zwangerschap en vooral de gezonde ontwikkeling van uw baby te controleren. Maar echobeelden bieden niet alleen de gezondheid aspect ook een grote kans om te kijken naar het kind te groeien en te vangen deze momenten.

Dus je baby zich ontwikkelt in de loop van de zwangerschap en u kunt schrijven naar de individuele ultrasone beelden die zijn gemaakt in het kader van preventie, zie:

Beeldscherm goed voorbereid voor uw baby

Een baby is gelukkig en lachtU verwacht een baby en je er bij neervalt een meer en meer dingen die je nog nodig? Je maakt gewoon uw persoonlijke Amazon baby wishlist en voeg alle gewenste producten toe te voegen.

Het eerste beeld echografie

De eerste echo beeld wordt gevormd tijdens de eerste echografisch onderzoek, die in de regel tussen de negende week van de zwangerschap en de twaalfde week van de zwangerschap bij de screening wordt uitgevoerd. Op dit punt, één spreekt al van je baby is niet langer een embryo, maar als een foetus die al een zichtbare menselijke gedaante heeft aangenomen. Uw Small is ongeveer 16 tot 51 mm groot is en zijn gezicht is al duidelijk erkend door de vorming van gezichtsspieren. De baby heeft ook al oren, oogleden en nagels op de handen en voeten.

Door de geleidelijke vorming van netwerken van de zenuwcellen, is het ook al in dit vroege stadium te kunnen bewegen. Omdat het kan heel goed gebeuren dat je baby zich uitstrekt over zijn voeten op de eerste echo-onderzoek, balt zijn vuist of zelfs schoppen. Is meestal imago van de eerste echo op ook om te detecteren of een meervoudige zwangerschap of niet.

Ultrasound afbeelding van de 12e week van de zwangerschap

Bijvoorbeeld ultrageluid (week 12)

Het beeld tweede echografie

Het beeld tweede echo krijgt u bij de tweede verplichte echografisch onderzoek, die meestal plaatsvindt tussen de 19e week van de zwangerschap en 22 weken van de zwangerschap. De foetus is nu ongeveer 13,5-26,5 cm hoog en weegt ongeveer 200 tot 350 gram. Hij herinnert zich op dit punt zeer sterk aan een pasgeborene. In de tweede echo-onderzoek het geslacht van de baby wordt vaak al te zien, omdat bij jongens de mogelijkheid voor de penis is al ontwikkeld en bij de meisjes de clitoris zichtbaar is. Als u het geslacht van uw kind voor de geboorte, dit aandeel uw gynaecoloog weten. Hij zal zeker overwegen om uw verzoek.

Ultrasound afbeelding van de 22e week van de zwangerschap

Bijvoorbeeld ultrageluid (week 22)

Het beeld derde ultrasone

De derde echo wordt meestal uitgevoerd tussen de 29ste week van de zwangerschap en 32 weken. In dit onderzoek vindt u ook het imago van uw derde echo te ontvangen. Je baby is nu 37-41 centimeter groot en zwaar in ongeveer 1300-1800 gram. Zijn spieren en zijn zintuigen zijn al vrij goed ontwikkeld. Omdat de ruimte is beperkt in je buik en je baby blijft groeien, het langzaam neemt een klassieke foetushouding op zijn benen te trekken tegen zijn borst, zijn armen gekruist in de voorkant van het lichaam en zet zijn kin op zijn borst.

Ultrasound afbeelding van de 32e week van de zwangerschap

Bijvoorbeeld ultrageluid (week 32)

Het beeld 3D echografie

De echo-onderzoek, die in overeenstemming met de normale prenatale zorg worden uitgevoerd, maken de foto van uw baby meestal in twee dimensies. Een alternatieve vorm van vertegenwoordiging zorgt voor de 3D-echografie, die populair is bij aanstaande ouders steeds populairder geworden. Vanuit medisch oogpunt, maar het is niet echt nodig is, waarom de kosten ultrasone beeld gemaakt voor 3D, worden niet gedekt door de ziektekostenverzekering. In het algemeen is de prijs is ongeveer 100 euro per foto, maar het exacte bedrag kan variëren van de praktijk te oefenen.

Het meest interessant is de 3D-echografie voor toekomstige ouders tussen de 20 weken en 30 weken van de zwangerschap. Gedurende deze periode is de baby is inderdaad erg makkelijk om te zien, maar het is nog steeds klein genoeg dat een groot deel van zijn lichaam kan worden weergegeven op het ultrasone beeld op. Verdere informatie over het 3D-echo u in ons artikel over het onderwerp zal ontvangen.

3D-beeld echografie van de 27ste week van de zwangerschap

Voorbeeld 3D echografie (week 27)

bestendigen het ultrasone beeld

U wilt het ultrasone beeld in stand houden van uw baby in een speciale manier houdt? Er zijn tal van online winkels die zijn gespecialiseerd in het ultrasone beelden op schermen te trekken. Op deze manier kunt u in het leven van uw baby te houden als een blijvende herinnering dit bijzondere moment.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 63