inademen van rook

Zelfs kleine branden zijn uiterst gevaarlijk en kan leiden tot verstikking! Uw kind is het inademen van rook of andere giftige gassen, medische zorg wordt onmiddellijk nodig is. Hoewel er geen kortademigheid moet uw kind naar het ziekenhuis te controleren.

Wat is het inademen van rook?

Smoke vergiftiging treedt op wanneer uw kind giftige dampen heeft ingeademd bij een brand voor een lange tijd. De zuurstof wordt verdrongen door het rookkanaal, en het resultaat is een vergiftiging van de luchtwegen. Uw kind is dan in levensgevaar en moet onmiddellijk naar het ziekenhuis.

In een brand veel rook. Deze bestaat uit roetdeeltjes en gassen die kunnen schade toebrengen aan de longen van uw kind sterk. Maar niet alleen de lucht, maar ook de warmte die in een brand kan de interne verbranding van de slijmvliezen veroorzaken. Daarom, medisch advies is essentieel.

Product weergeven Tip: EHBO-kit

Eerste kitDie kinderen zijn wild en eigenzinnig, iedere moeder weet. Aangezien er kan bloedige knieën en krassen in het dagelijks leven voor. Om vervolgens te kunnen reageren goed, noodzakelijkerwijs moet deel uitmaken van elk huishouden een EHBO-kit. We hebben een voorstel voor u.

Noodmaatregelen bij rookinhalatie

  • Hier speciale zorg! Als het een appartement of huis brand met een grotere mate, moet je de redding te verlaten, niet om jezelf in gevaar van de brandweer te zetten.
  • In ieder geval moet de ambulance en de brandweer in kennis gesteld.
  • om uw kind uit de rook bron, moet je zijn ademhaling te controleren. Tegelijkertijd houden je wang zo dicht mogelijk bij zijn mond. Verspürst u geen ontwerp, opent de luchtweg door u het opheffen van zijn kin met twee vingers en bewegen in de richting van de nek van het hoofd.
  • Begin met de revival en dat nog doe dit totdat de hulpdiensten arriveren.
  • Is uw kind nog bij bewustzijn en de ademhaling, het zal brengen, afhankelijk van de leeftijd, in de stabiele zijligging of buikligging.

Rookmelders kan levens redden!

95% van alle vuur slachtoffers niet sterven door het vuur zelf, maar door de giftige dampen. Zodat het vuur niet eens kan veroorzaken, moet u uw huis te sturen met rookmelders per se uit te rusten. Ze kosten slechts een paar euro, worden snel geïnstalleerd en waarschuw uw familie in geval van nood ook foutloos bij lage rookontwikkeling.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 95