Indsend skilsmisse har Alt hvad du ved

Hvornår kan du begære skilsmisse? Hvad er omkostningerne, og det har desperat brug for en advokat? Her finder du de vigtigste oplysninger om indgivelsen af ​​skilsmisse og lære, skal opfylde de krav, der ægtepar for anmodningen.

Hvad er nødvendigt at fremlægge skilsmissen?

For at indgive skilsmisse en let overgang til advokaten er ikke nok. Således at advokat kan begære skilsmisse i familien domstol, en udtrykkelig opgave er nødvendigt, at skilsmissen ansøgning bør indledes. Dette kan gøres enten personligt eller via mail. Desuden agenten forpligtet til at indsende skilsmisse forskellige dokumenter:

  • For at indgive skilsmisse, vielsesattesten er afgørende. Det kan enten indsendes i original eller bekræftet kopi. der anmodes om en udskiftning - er vielsesattest ikke længere findes, kan det kompetente folkeregister - opladet. Under visse omstændigheder, et uddrag fra familien register er tilstrækkelig.
  • Hvis der er fælles, mindreårige børn i ægteskabet, er også deres fødselsattester i original eller bekræftet kopi skal vedlægges.
  • Bortset fra pensionen udligning accessoriske forhold ikke automatisk som en del af den undtagelse af justeringen pension følgeskader spørgsmål ikke håndteres automatisk som en del af skilsmissesagen, men kræver særskilte ansøgninger. derfor, hvis nogen beviser for den fælles overenskomst accessoriske spørgsmål, for eksempel den ægtepagt eller skilsmisse enighed om at afgøre. Hvis endda særskilte ansøgninger er lavet, det er muligt, indtil to uger før skilsmissen dato.
  • At være i stand til at handle i retten, vil skilsmisse advokat anmode om en skriftlig fuldmagt, der bemyndiget ham til at repræsentere ansøgeren ved lov.

Ud over disse ting, oplysninger om personlige situation parret er i skilsmissebegæring endnu nødvendig, for eksempel, hvor de har deres nuværende bopæl, som var deres sidste fælles bopæl, hvor centret for livets fælles børn er, når adskillelsen skete, og hvordan det gik.

Skilsmisse uden en advokat til stede?

Indsendelse af skilsmisse uden en advokat er ikke mulig. Fordi for skilsmisse i Tyskland er der en advokat, hvilket betyder, at kun en advokat kan indgive skilsmissebegæring i retten. Er skilsmisse efter fælles overenskomst, der gælder for de "sagsøgte" til den skilsmissebegæring uden videre, ingen anden advokat er nødvendig. Just in case, er anmodningen afvises eller andre forhold skal håndteres selv under sagen, begge ægtefæller har til at ansætte deres egen advokat.

Display Anbefalet læsning: Skilsmisse

Guide til skilsmisseSkilsmisse er en vanskelig tid for hele familien. Der er mange beslutninger før og opgaver. Denne vejledning forklarer dig alle de rettigheder, du har efter en breakup.

Når en skilsmisse?

Indsendelse skilsmissen er teoretisk muligt tidligst i slutningen af ​​adskillelse år, da dette er en forudsætning for dette er, at et ægteskab kan blive skilt. I praksis skilsmisse advokat, men ofte nok den skilsmissebegæring en allerede omkring tre måneder inden udløbet af adskillelsen år. Og han forventer ventetider med en, som følge af beregningen af ​​prognosen og disse for det meste alligevel ingen skilsmisse dato kommer inden udgangen af ​​adskillelsen år eksistens.

Men en sådan fremgangsmåde ved indsendelse skilsmissen er ikke helt risikofri. For rent formelt ansøgningen om skilsmisse i et sådant tilfælde er ikke afgørende, da der på tidspunktet for anmodningen ikke har alle forudsætninger for en skilsmisse. Familien domstol kan derfor afvise ansøgningen, hvilket gør en appel ville blive afholdt nødvendige og ekstra omkostninger. Det er også muligt, at usynlige med for tidlig indlevering af skilsmisse, retten til juridisk bistand.

Hvem skal indgive skilsmisse?

Hvilken af ​​de to ægtefæller begærer skilsmisse, er dybest set irrelevant. Skilsmissen proces selv tager altid den samme bane, uanset hvilken ægtefælle er skilsmissebegæring. Kun med hensyn til omkostninger, kan der være forskelle. For eksempel, hvis kun én partner er berettiget til retshjælp, er det tilrådeligt, at dette tager initiativ til at indsende skilsmissen. Dette er især nyttigt, hvis parterne er enige, og ud af skilsmissen selv ingen andre tilknyttede spørgsmål, såsom spørgsmål om vedligeholdelse eller forvaring, skal styres. I et sådant tilfælde ville den anden partner engagere ikke sin egen advokat, hvilket gør kun minimale omkostninger for begge ægtefæller ville blive afholdt i skilsmissen.

Hvad er omkostningerne ved indsendelse skilsmissen?

At dækker udgifter, familien ret allerede, når du indgiver skilsmisseretten en såkaldt forskud gebyr. Dette kun hvis ansøgeren ansøger om retshjælp unødvendig. Den skilsmisse advokat vil derfor ansøgeren anmode ved indsendelse af skilsmissen til at betale disse juridiske gebyrer forhånd. Hvis dette ikke er tilfældet, kan indgive ansøgningen alligevel skilsmisse advokat, er han ikke behandles af retten. For mere information om prisen på en skilsmisse kan du finde i vores særlige skilsmisse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 22