inductie van de arbeid

U wenst, natuurlijk, dat de geboorte van uw kind wordt begeleid door spontane contracties en uw gezonde baby geboren is. Soms echter, blijkt bij de laatste controles dat uw baby niet meer optimaal. Nu de arts na of uw geboorte vroeg met medicatie wordt gestart. Lees hier, in welke gevallen kan aankomen.

Als en wanneer een vroeggeboorte nodig is, hangt onder meer af van uw week van de zwangerschap. Als u complicaties relatief kort voor de verwachte datum van levering tegenkomen, zelfs bij een relatief laag risico bevalling wordt geïnitieerd. Omdat de organen van uw baby al volledig gevormd en de longen om zelfstandig in staat om te ademen. Eerder, zal de arts de geboorte van uw kind te proberen zo lang mogelijk uit te stellen.

Redenen voor medische inductie van de arbeid

 • Placenta insufficiëntie: De meest voorkomende reden voor de vroege inductie van de arbeid is de placenta insufficiëntie. Hier is de baby niet goed voorzien van zuurstof.
 • Zichtbaar op risicopreventie: Is op de echo, CTG en Doppler-echografie om een ​​gevaar voor het kind op te sporen, zodat uw arts kan u adviseren om de inductie van de arbeid.
 • Zeer groot kind: Als uw baby vóór de 38e week van de zwangerschap is zeer groot al en stelt het groeipatroon dat er nog veel moeilijker voor een vroeggeboorte kan nuttig zijn. Zo kunt u relatief zeker van zijn dat uw baby gezond en zonder grote complicaties geboren zijn.
 • Langdurig gebroken vliezen zonder arbeid: Gelegen in een voortijdige breuk van elk arbeidsuur, kan het risico van besmetting voor uw baby worden voorkomen door de drug weeën op te wekken.
 • twins: Veel tweelingen komen door middel van een keizersnede op de wereld, maar in een tweeling een vaginale bevalling mogelijk is. Als je een tweeling meestal vanzelf voor de verwachte datum van levering aan de hele wereld. Maar zelfs als een van je kinderen of beide niet meer voldoende worden geleverd, de geboorte wordt vroeg gestart.
 • Ziekte van het ongeboren. Uw baby moet ziek en kan niet in de baarmoeder worden behandeld, kan het ook zijn dat artsen induceren arbeid. Dit geldt vooral als uw baby lijdt aan ernstige bloedarmoede.
 • Moeder aandoeningen: Zelfs als je ziek bent, bijvoorbeeld met zwangerschapsdiabetes of zwangerschap geïnduceerde hypertensie, premature geboorte van nood kan zijn.
 • Fysieke en mentale stress van de moeder: Als je steeds meer te lijden en na 37 weken van geestelijke en lichamelijke kwalen Uw baby is zeer volwassen, kan vroeggeboorte worden gestart.

Toon Boekbespreking: Het geheim van een mooie geboorte

Boek: Het geheim van een mooie geboorteVroedvrouw Jana Friedrich begeleidt u in dit boek op de weg naar de gewenste geboorte. Dankzij hun kennis die je zal goed voorbereid op de geboorte van uw baby en hoeven niet bang te zijn voor de geboorte en de weeën te hebben.

Methoden voor het induceren van arbeid

 • Inductie van de arbeid met oxytocine: Bij deze methode kan het tijdstip van de geboorte goed worden ingeschat en op een langdurige inductie van de arbeid kan worden geëlimineerd. Je baby zal worden gevolgd vanaf het moment van de arbeid een infuus van de CTG, vaak met een draagbaar. Deze methode wordt gebruikt wanneer de baarmoederhals zacht en reeds enigszins open en daarmee de baarmoeder is klaar om te blazen.
 • Labor inductie met prostaglandines: Deze methode van de inductie van de arbeid wordt gebruikt in nog onvolwassen baarmoederhals. Deze geneesmiddelen zijn niet toegediend als een infuus, maar geïntroduceerd als een gel, pessarium of tablet plaatselijk in de nabijheid van de cervix. Door de invloed van de baarmoederhals wordt zachter en begint te openen. Na twee uur totdat het gaat om arbeid. Als er geen arbeid, krijgt u meer prostaglandines na zes uur. Hier wordt niet continu gecontroleerd door de CTG, als het gaat om het begin van de arbeid om de twee uur een CTG wordt geschreven. Is uw baarmoederhals rijp is, kan de geboorte verder worden ondersteund met een arbeids-infuus. Moet niet weeën te gebruiken binnen twee dagen, is het noodzakelijk om te overwegen of een andere poging zinvol is of dat u een pauze te nemen. Zoals in deze situatie die de gezondheid van uw kind op het spel staat, kan een keizersnede noodzakelijk zijn.

Alternatieve manieren om weeën op te wekken

Er zijn de gebruikelijke middelen voor het induceren van arbeid prostaglandines en oxytocine ook een aantal alternatieve methoden. Hier wordt u aangeboden een paar van hen.

 • -Labor bevorderen van kruiden: Kaneel, gember en kruidnagel je kan geven in een wierook brander of gemengd met amandelolie gebruik als massage olie in de vorm van aromatische oliën. Als je je baarmoeder te bestellen via het masseren van de buikwand aan de top, kunt u voorzichtig helpende hand uw baby. Zelfs een warm bad met kaneel bladeren, kruidnagel en gember olie kan blazen handelen bevorderen.
 • RizinuscocktailBijna elke zwangere vrouw weet een verhaal van een vriend die het heeft geprobeerd. Echter, artsen adviseren tegen deze methode. Omdat het veroorzaakt een beschadiging van de darm, die vervolgens activeert widerum arbeid. De zo getriggerd weeën echt leiden initiëren wanneer onrijpe baarmoedermond weeën zonder het begin van de bevalling. maar de weeën kan de zuurstoftoevoer naar de baby te beïnvloeden. Zonder CTG monitoring, kan dit zelfs gevaarlijk zijn voor de baby. Bijwerkingen vaak diarree, misselijkheid en darmkrampen gebeuren. Veel vrouwen Meng de olie met alcohol om minder hebben blijken de smaak onaangenaam. Dan ook de schadelijke effecten van alcohol komen voor het kind te doen. Ondanks de hoge verspreiding van het gebruik van castor olie wordt afgeraden.
 • De beroemde "traplopen"Fysische spanning zoals de trap kan leiden inderdaad contracties omdat het leidt tot verhoogde bloed herverdeling in de placenta. Toch artsen adviseren ook deze methode in plaats, want zij hebben opgegeten dwingt je nog steeds hard nodig tijdens de bevalling wil en het is natuurlijk niet erg betrouwbaar.
 • Betrekkingen: Regelmatige seks op termijn vermindert de kans dat uw kind is te laat. Er wordt aangenomen dat seksuele handelingen op twee manieren. Ten eerste, het stimuleert de productie van het hormoon oxytocine arbeid, aan de andere sperma bevat prostaglandinen, die ook klap handelen triggering.
 • Pool van het ei oplossing: Deze methode wordt uitgevoerd rond de 40ste week van de zwangerschap en leent alleen open baarmoederhals. Hier, de verloskundige is een vinger in de baarmoederhals, met behulp van een draaiende beweging, hij masseert de interne os en triggers, het verzorgen de membranen om daardoor weeën op te wekken. Echter, deze methode moet zeer zorgvuldig gebeuren, omdat het pijnlijk voor u kan zijn en kan bloedingen veroorzaken. Je moet je dus goed na te denken over de vraag of u deze methode van inductie van de sociale partners op alle uit te voeren.
 • tepelstimulatie: Je stimuleert de tepels, het hormoon oxytocine vrijkomt, kan de weeën leiden. Dit gebeurt echter alleen als de baarmoederhals rijp is. De methode kan worden gebruikt als aanvulling, maar is niet alleen aanbevolen maatregel, omdat het effect ervan is zeer onzeker.
 • Het openen van de vruchtzak: Als uw vruchtzak wordt geopend en gaat van uw vruchtwater, verandert het volume in de baarmoeder. Vaak contracties zijn het resultaat van die arbeid te ontwikkelen. Deze methode wordt alleen aanbevolen voor goede open baarmoederhals en multiparas.
 • Complementaire therapieën: Misschien heb je het gevoel over therapieën zoals een prenatale acupunctuur of reflexologie aangenaam. Een betrouwbare arbeid uitschakeling is dus niet mogelijk.

tonen

meer informatie

Meer informatie over de inductie van de arbeid in de GU-boek "The Big Book of zwangerschap" volgens het boekje auteurs Annette Nolden en Prof. Dr. med. Franz Kainer. Dank u aan de Graefe Und UNZER uitgever voor ondersteuning.

"Over het boek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 63