Irtisanominen raskauden “Downin oireyhtymä”?

Havaitaan epämuodostuma tai kromosomipoikkeavuuden vuonna sikiötä, joten sinulla on oikeus päättää sinulle abortin. Lisätietoja vaihtoehdoista, prosessi ja jättämisen seurauksista ja josta löytyy apua tämän vaikean päätöksen.

Sikiödiagnostiikkaa tarjoaa nähnyt raskauden aikana, mahdollisuus kromosomipoikkeavuuksien ja epämuodostumia sikiöön. Voit hyödyntää tämän tarjouksen, mutta ei tarvitse. Useimmat tutkimukset, jotka ovat varhainen havaitseminen vammaisten painopisteenä on 13. raskausviikon suoritettu (niskaturvotusmittaus skannaus, lapsivesipunktio, Korionvillusbiopsia, kolminkertainen testi). Tuolloin olet usein rakennettu niin odottava äiti tai isä suhde sikiöön. Valita epäilyttävät havainnot tai vastaan ​​lapsi, on vakava ja erittäin stressaavaa päätös. Se on sitäkin tärkeämpää, siis oppia mahdollisuuksista kaatua juuri ennen laskevan tänä päätös lopullinen. Alla lisätietoja abortin, sen seuraukset ja mitä apua voit käyttää.

Kun on abortin mahdollista?

Riippumatta siitä, onko se havaittiin sikiödiagnostiikkaa vammaisuuden lapsen, Saksassa abortin jopa 12. raskausviikkoa on sallittua. Kun lääkärit tunnistaa ongelmia lapsen kehitykseen klo synnytystä tutkimusta ja näin on fyysinen tai psyykkinen terveysriskejä äidin nykyisiä tai tulevia, raskaus voi olla laillisesti vasta eräpäivänä peruutettu. Jälkeen 22. raskausviikon mutta ovat harvoin enemmän aborttia koska lapsi tästä hetkestä olisi hengissä kohdun ulkopuolella. Joka tapauksessa abortin saa jos sallitte ja tehdä vain lääkäri. Myöhään irtisanomiset, joten aborttien vuoksi työkyvyttömyysriskin lapsi katetaan sairausvakuutuksen.

Tuo kirjan vihje: Syö oikein raskauden ja imetyksen aikana

Kirja vihje: Oikea ruoka raskauden ja imetyksenMitä minun pitäisi syödä minun raskaus ja parempi olla mitä? Mitä syön pahoinvointiin tai närästystä? Joka edistää maidontuotannon? Löydät tämän kirjan GU Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Saada apua vaikean päätöksen

Kanssa päätöksen puolesta tai sitä vastaan ​​lapsi, sinun pitäisi ottaa tarpeeksi aikaa ja luottaa tunteita ja kokemuksia sinulla varmasti. Puhu paljon kumppanin kanssa tästä päätöksestä ja sen seurauksista. Klo neuvola voit tarjota kattavia neuvoja ja sinulle tietoa ja löytää tukea oman päätöksensä. Raskaus konflikti neuvonta ilmoittaa sinulle mahdollisuuksista, riskeistä ja seurauksista abortin. Täällä on mahdollisuus keskustella suoraan konsultin selventää tilannetta ja löytää päätöstä. Neuvonta on luottamuksellista ja ilmainen. Ota osoitteet raskauden konflikti neuvontaa omalla alueella löytyy, esimerkiksi kello Caritas ProFamilia tai naisten edustaja kaupunkisi.

Tämä tapahtuu, kun abortin

Milloin päätit aborttia, jonka jälkeen vapaa ja yksityiskohtainen kuuleminen kriisi raskauden neuvonta. Tässä keskustelussa ei ole kysymys pilkkaavat teitä tai neuvoa sinua, mutta puhua tilanteestasi ja vaihtoehtoja ja ilmoittaa teille ja neuvoja. Tämän jälkeen keskustelu, saat todistuksen kuulemisen ja voi harkita oman päätöksensä uudelleen. Todistuksen voi aikaisintaan kolmen päivän kuluttua keskustelun aborttia gynekologi tai lääkärin testeissä. Ennen menettelyn, sinun pitäisi olla hyvin perillä menettelyn ja riskit. Jos kysymyksiä jää, shy kysyä mitään tarkempaa! Useimmat naiset voivat mennä noin tunnin kuluttua toimenpiteestä takaisin kotiin.

Menetelmiä abortti

Ero on instrumentaalinen ja lääketieteellinen menetelmiä abortti. Niistä instrumentaali menetelmiä imu- ja kaavinta ovat:

  • Tyhjiö toive (toive): Imu- menetelmä, kohdunkaula on venytetty ja alkion sekä kohdun limakalvo imettiin pois. Tämä tapahtuu muutamassa minuutissa alle nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa. seurantaa suoritetaan sitten käyttämällä ultraääntä. Imu menetelmä voidaan suorittaa kuudennesta 12. raskausviikon ja on Saksassa, mukaan liittovaltion tilastokeskuksen (vuodesta 2009) 75% yleisin abortin.
  • Kaavinta (kaavinta): Kun kaavinta kohdunkaula (lusikan kaltainen väline) on venytetty ja kohdun avulla ns kaavittu kaavin. Siten, alkio ja kohdun limakalvon poistetaan. Kaavinta on mahdollista jopa 12. raskausviikkoa. Kuitenkin, imu menetelmä on edullinen, koska se sisältää vähemmän komplikaatioita.
  • Lääkitys Abortti: Lääketieteellinen abortti tehdään käyttämällä ns aborttipillerin, joka sisältää keinot Mifegyne. Lääke otetaan lääkärin valvonnassa, ja aiheuttaa häädetään alkioiden yhdestä kolmeen päivään. Poistomekanismi on samanlainen kuin raskas kuukautisvuotoa ja yksi kaksi viikkoa myöhemmin suoritettiin seurantaa. Mukaan liittovaltion tilastokeskuksen (vuodesta 2009) lääketieteellisen abortin suoritettiin 12%: abortteja.
  • Lääke myöhäinen abortti: Lääke myöhään irtisanominen tapahtuu lääketieteellisen abortin, tämän lisäksi ei vain lääkityksen Migeyne, mutta myös isku parantavaa ainetta annetaan. Tämä keinotekoinen keskenmeno laukeaa, joka tapahtuu lääkärin valvonnassa. Sikiöiden mahdollisesti elinkelpoisuus (iältään 22 viikko hedelmöityksestä) ensin tapetaan verenkierron tukahdutti napanuoran tai kaliumkloridi injektoidaan se, joka aiheuttaa sydänpysähdyksen sikiön.

Seurauksista abortin

Kuten kuvauksen menetelmistä on selvästi abortti on vakava menettely, joka tyypillisesti tekee myös fyysisiä ja psyykkisiä riskejä ja seurauksia.

fyysisiä seurauksia

  • Välittömästi sen jälkeen abortin voi aiheuttaa vatsavaivoja ja verenvuoto
  • Ennenaikaisen synnytyksen myöhemmässä raskauden lisääntynyt
  • Kohdun limakalvon saattaa vahingoittua varsinkin kun kaavinta, joten se voi aiheuttaa hedelmättömyyttä
  • Kun abortin ilman komplikaatioita hedelmällisyyteen ei uhattuna

Mental seuraukset

Ainutlaatuinen tieteellisiä tuloksia psykologisia seurauksia abortti ei ole olemassa. Kuitenkin monet naiset ja isät kärsivät suuria syyllisyyttä ja altis masennukseen. Kuitenkin jotkut kärsivät kokevat helpotusta jälkeen abortin. Usein vahvuus surun liittyy syvyys ajatuksia, odotuksia ja toiveita, jotka liittyvät lapsen yhdessä. puhua kumppanin kanssa tai terapeutin mitä oli tapahtunut, auttaa selviytymään menetyksestä lapsen.

Elämä vammaisen lapsen

Jos päätät abortin, niin päätät lapsellesi. Eläminen vammaisen lapsen on monta puolta, ja ilo ja kärsimys ovat usein lähellä toisiaan. Ennen kaikkea arjen kanssa mahdollisesti pitkäaikaishoidon lapsi voi olla aikaa vievää ja uuvuttavaa. Mutta te kasvaa tehtävistä ja kauniita hetkiä, näyttää, että se on vaivan arvoista ja rajoitukset. Monet vanhemmat tuntevat vammainen lapsi kuin erityinen lahja. Meidän erityinen "elämän vammaisen lapsen" opit, miten elämä muuttui perheen ja teitä, mutta missä heidän taloudellinen tuki on myös apua ja miten voit lastasi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 29