J1 undersøgelse

Overgangen fra at være et barn ind i voksenalderen er ofte en vanskelig fase af udviklingen. I J1 dit barn har mulighed for at søge hjælp fra børnelæge der. Få mere nu om proces og prioriteterne i J1.

Dit barn er nu blandt 12 til 14 år gammel og er midt i puberteten. Det oplevede overgangen fra barn til voksen. Nu er det tid til J1 undersøgelse, som håndteres af din sygesikring. Dit barn er i en alder, hvor det måske foretrækker at gå alene til lægen. Respekter hans ønske, men husk det fra at tage sygesikringskort og vaccination certifikat.

Hvad er i den undersøgte J1 eksamen?

I J1 undersøgelse handler om et overblik over den fysiske og mentale sundhed. Især hvis de supplerende checkups ikke blev opfattet U10 og U11, det har været et stykke tid, at en omfattende sundhedstjek blev udført. Dit barn vil derfor til fornyet behandling fra top til tå:

  • Størrelse og vægt: Ved måling og vejning, kan lægen også sikre, at ingen overvægtige eller undervægtige er til stede. Hvis den gør, forsøger han årsagerne til at komme til bunds og giver hjælpe med tips om ernæring og temaet for bevægelsen.
  • Blodtryk: Hos unge, er den normale 120/80 mmHg.
  • (Sex) organer: De indre organer scannes i J1 og undersøger kønsorganer, for at vurdere den fysiske pubertet status.
  • Skelet og muskler: Også vigtigt er en grundig kontrol af skelettet og musklerne. Nogle gange er det kommer gennem vækst ryk til dårlige arbejdsstillinger, der kan påvises tidligt i J1 og behandlet.
  • Særlige Sanser: Hørelse og vision test.
  • Blod- og urinprøver: Ud over en urinprøve Dit barn kan have til at forlade der for at afgøre, for eksempel, lever- og nyrefunktion og en blodprøve.
  • hud: Lægen undersøger huden og ordinere til problemer med pletter passende forberedelser.

Ellers er immunisering tjekket og gennemført eventuelle boostervaccinationer. Ud over de fysiske kontrol af lægen tager også tid til at ramme i sindet af dit barn.

Display dækning for de U-undersøgelse papirer

Personlig Filzhüllen for U rekognoscering bøgerDe U-undersøgelser er en spændende oplevelse for alle børn. Alt det bedre, hvis U-Heft er pænt pakket. Denne håndlavede Covers kan broderes for en dreng eller en pige med navnet på hver enkelt.

Mulighed for privat samtale på J1 eksamen

Den børnelæge kender dit barn fra en tidlig alder - han er nu ikke længere den børnelæge, men den unge læge og fungerer som en betroet tredjepart. I J1 undersøgelse Dit barn kan tale med lægen eller lægen for hans tillid i resten af ​​alt er måske på hans sind: om seksualitet og prævention, narkotika, men også om mulige problemer i hjemmet eller med venner. Til alle hans spørgsmål dit barn vil modtage kompetente svar og kan sørge for, at samtalen vil forblive fortroligt.

Ud over den J1 er der nu en yderligere valgfri screening, J2. Det udføres, når dit barn er omkring 16 eller 17 år gammel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 38