J2 onderzoek

Uw kind is ongeveer 16 of 17 jaar oud en bijna volwassen. Nu zou een goed moment een verdere eventuele screening, de J2 uit te voeren. Wij zullen u vertellen wat wordt onderzocht in J2.

Uw kind is bijna volwassen en voldoet aan tal van onafhankelijke beslissingen voor zijn latere leven. Het is goed om te weten of de gezondheid van alles is in de groene zone. Om deze reden is een extra screening voor de leeftijd van 18 worden aangeboden - de J2 onderzoek. Uw kind moet, als het in de U10 en U11 neemt u de groene chequeboek, omdat hier alle resultaten van de tests worden opgenomen.

Aangezien het in de J2 studie een optionele pensioen datum, worden de kosten niet gedragen door alle wettelijke ziekteverzekering of genomen in het kader van een extra programma. U informeren alleen voor uw ziektekostenverzekering, of de J2 gedekt door de verzekering. De kosten van het onderzoek zijn ongeveer 50 euro.

Wat wordt getest in de J2 onderzoek?

In de J2 onderzoek komt het weer aan een grondige check-up te maken. Dit houdt in, onder andere, het herkennen en behandelen van elk van de puberteit en seksuele stoornissen, houding en problemen met de schildklier. Maar de sociale en emotionele ontwikkeling worden beschouwd. Met betrekking tot de carrière keuzes zijn genomen om allergieën of ziekten die bepaalde beroepen uit te sluiten controleren.

Anders worden een aantal standaard tests die in de J2, die al een kind van data in het verleden weet uitgevoerd:

  • Grootte en gewicht: In opvallend overgewicht of ondergewicht, zal de arts de oorzaken te onderzoeken en advies geven door middel van een dieet en lichaamsbeweging begeleiding.
  • Skelet en spieren: Skelet en spieren worden gecontroleerd op fouten of een slechte houding op te sporen en te behandelen. Blame voor een slechte houding is vaak een onderontwikkelde buik en rugspieren, die door middel van gerichte oefeningen kunnen worden herbouwd.
  • (Sex) organen: De inwendige organen worden gescand in J2 en onderzoekt ook de geslachtsorganen. Hier kan de arts controleren of uw kind zich ontwikkelt aangepast aan de leeftijd.
  • huid: De arts onderzoekt de huid voor ongewone veranderingen in de huid, beschadiging van de huid door, bijvoorbeeld, te veel zon of te kleine littekens die injectie een lekke band kunnen wijzen.
  • Zintuigen: Zicht en gehoor worden getest om er zeker geen kwaad, bijvoorbeeld door luide muziek uit de koptelefoon.
  • schildklier: Tijdens het scannen, kan de arts bepalen ook of de schildklier wordt vergroot en een zogenaamde goiter opdoemen. Dit is vaak te wijten aan jodiumtekort en kan gemakkelijk gewoonlijk worden behandeld. Om ervoor te zorgen dat de schildklier normaal functioneert, moet uw kind een bloedmonster.
  • Bloed- en urinemonster: Het onderzoek van bloed en urine dient ook de vroegtijdige opsporing van metabole ziekten zoals diabetes.
  • allergieën: Een allergie test is vaak onderdeel van de J2. Dit is bedoeld om te voorkomen dat bepaalde allergieën worden pas ontdekt in het beroepsonderwijs en uw kind kan hebben om banen als gevolg van deze verandering.

Display cover voor de U-studie papers

Gepersonaliseerde Filzhüllen voor U Reconnaissance boekenDe U-examens zijn een spannende ervaring voor elk kind. Des te beter als de U-Heft is mooi verpakt. Deze handgemaakte Covers kunnen worden geborduurd voor een jongen of een meisje met de naam van elk individu.

Hoe ver is de sociale en emotionele ontwikkeling in de J2 onderzoek?

Het merendeel van de jeugdarts kent uw kind voor vele jaren. In persoonlijk gesprek waarin uw kind kan er zeker van zijn dat het vertrouwelijk blijft, kan kwesties zoals drugsgebruik, verslaving, agressie of andere problemen in het dagelijks gesprek. De arts kan te weten komen over het brede scala aan therapieën en uw kind kan hulp bij veel problemen aan te bieden. Ook een raadpleging over carrière keuze is vaak onderdeel van de J2.

Als er geen andere vragen bestaan, heeft uw kind de J2 voltooid alle controles voor kinderen en adolescenten. In de volwassenheid, is het raadzaam om te stoppen door elke twee jaar door de huisarts voor een health check.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 25