Joka sairausvakuutus lapsille?

Missä sairausvakuutus, ovatko lapset voidaan vakuutettu valtion tai yksityisten, riippuu monista tekijöistä. Ota selvää, mitä sairausvakuutus on oikea lapsillesi.

Et ole ainoa, vaan myös lapsesi oltava sairausvakuutus. Ne voivat joko kuulua lakisääteisen sairausvakuutuksen tai yksityinen sairausvakuutus. Jossa kaksi laitat lapset voivat vakuuttaa teille riippuu siitä, missä itse ja puoliso on vakuutettu. Lisäksi ansiotulonsa on merkitystä, koska vain ne, jotka ansaitsevat yli vuositulot raja 52200 euroa, voi koskaan tulla yksityinen sairausvakuutus ja hänen lapsensa vakuuttaa siellä.

Tapaus 1: lapset, joiden vanhemmat ovat sairausvakuutuksen

Lapset tarvitsevat julkinen sairausvakuutus, jos molemmat vanhemmat on vakuutettu siellä. Sitten he ovat ensimmäisen perheen vakuutus maksuihin kunnes hänen 18 vuotta. Lapsille, jotka ovat edelleen koulutuksen tai opiskelun, perhe vakuutus laajennettu jopa heidän 25 vuotta. Jos vanhemmat ovat eri lakisääteisen sairausvakuutuksen, joten voit valita sairausvakuutus, lasten olisi rekisteröitävä.

Näyttö hammashoito

Hammashoito Saksan perhe vakuutuksenKuka haluaa olla pyöreä hoitoa, tarvitsee hyvän vakuutuksen. Saksan perhe vakuutus tarjoaa sopivan paketin, kuten tämä hammashoito kaikille. Niin että olet suojattu hätätilanteessa ja on olet huolissasi hymy.

Tapaus 2: lapset, joiden vanhemmat ovat yksityinen sairausvakuutus

Yksityinen sairausvakuutus lapsille velvoite, jonka vanhemmat ovat molemmat yksityisesti vakuutettu. Toisin kuin lakisääteisen sairausvakuutuksen, ei maksuihin Family Insurance täällä. Tämä tarkoittaa sitä, että lapset tarvitsevat oman yksityinen sairausvakuutus. Tämä on täytettävä samaan sairausvakuutus, mutta kun vanhemmat on vakuutettu. Yksityinen sairausvakuutus maksaa noin 80 130 euroa kuukaudessa lasta.

Tapaus 3: lapset, joiden vanhemmat ovat eri sairausvakuutuksen

Hankalampaa se on, kun vanhempi ja toinen on laillisesti vakuutettu yksityisesti. Sitten se tulee päättää, mikä sairausvakuutuksen saavat lapset tuloihin vanhemmat: yksityisesti vakuutettu puoliso ansaitsee enemmän kuin lakisääteinen sairausvakuutus, joka on yleensä kyse, lapset täytyy mennä yksityistä sairausvakuutusta. Kuitenkin puoliso, joka on vakuutettu lailla, korkeamman tulotason, vanhemmat voivat valita lapsensa ovat yksityisiä tai julkisia sairausvakuutuksen.

lopettaa apua ja malleja siisti ja helppo vakuutus löydät Focus Online.

Tapaus 4: sairausvakuutusta avoparien

Naimattomia vanhemmat ja eri sairausvakuutus, jotta he voivat tulotasosta riippumatta mitkä sairausvakuutuksen lapsensa vakuutetaan. Jos molemmat vanhemmat ovat julkisen sairausvakuutusjärjestelmän, lapset voivat olla isä ilman panosta lailla joko äiti tai. Naimattoman vanhemmille, joilla on yksityinen vakuutus, yksityinen sairausvakuutus on otettava pois lasten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 79