Jos kaksivuotiaan lapsen lyö päätä seinään

Lyö oman kaksivuotiaan lapsen, joskus pää tarkoituksellisesti vasten seinien, lattioiden ja lämmittimet? Pelkäät, että se on vakavasti loukkaantunut? NetMoms tiedottaa teitä siitä, miksi lapsi käyttäytyy ja miten voit käsitellä sitä.

Joten kamala voit myös tapahtua käyttäytymistä lapsesi: voittamaan päätään vasten lattiat ja seinät on yleisempää kaksi-vuotiaiden kuin voit kuvitella. Oikeastaan ​​ehdottaa jopa 20 prosenttia kaikista vuosittaisten ja biennaaliin tarkoituksella päätään. Tämä vaihe saattaa kestää vain muutaman kuukauden, mutta joskus se pitkittyy usean vuoden aikana. Mutta älä huoli: Useimmat lapset ovat voittaneet kolme vuotta täyttäneille, tämäntyyppistä fyysistä väkivaltaa itseään.

Miksi lapsi lyö päätä seinään?

 • Vaikka se voi kuulostaa oudolta, monet lapsille Head-on-the-wall-iskevä tarjoaa tavan rentoutua. Säännöllinen rytmi rauhoittaa. Voidaan verrata nostamassa päätään liikkeen kanssa keinutuoli: se auttaa lastasi rentoutumaan.
 • Onko lapsesi korvatulehduksen tai kärsivät muista fyysistä kipua, joten nostamassa päätään tarjoaa tavan vähentää näitä oireita. Nostamassa päätään taipuu todellisesta kipua tai korjaa tämän uusilla kipua.
 • Monet lapset tekevät tunteita, heidän vihaa ja turhautumista kautta moshaten ilmaa. Lapsesi ei tiedä, miten se voi hallita tunteensa ja ilmaista riittävästi. Joten se käyttää fyysistä voimaa - muita vastaan ​​vai itseään vastaan.
 • Lapset tarvitsevat rakkautta ja hellyyttä. Lapset, jotka kaipaavat huomiota, joskus turvautuvat epätavallisia keinoja saada tämän. Lapsesi oppii nopeasti, että annat hänelle täyden huomion, kun se osuu päätään seinää vasten tai lattiaan.
 • Harvoissa tapauksissa moshaten liittyy myös autismin tai muiden häiriöiden. Oletko epävarma, jos tämä voisi olla kyse lapsen oman, sinun on parasta nähdä lääkäri, joka neuvoo aiheesta.

Mitä voit tehdä, jos lapsi osuu päätään seinää vasten?

 • Anna lapsesi juoksennella: Varmista, että lapsesi saa tarpeeksi liikuntaa päivittäin vähentää energian.
 • Kiinnitä huomiota rituaaleja: Monet lapset löi päänsä seinään, koska ne auttavat rytmisen liikkeen nukkua. Etsi säännöllinen "to-nukkumaanmenoa rituaali." Tämä voi auttaa vieroittaa lapsesi nostamassa päätään.
 • Kiinnitä huomiota vamman: Lapsesi lyö päätä seinään, varmista, että se ei ole vakavasti loukkaantunut. Pieniä kuoppia voi tapahtua ennen. Yleensä lapset kuunnella omasta, jos se sattuu.
 • Anna lapsesi huomion, se tarvitsee - mutta ei jos se hakkaa päätä seinään.
 • vaihtoehtojen löytämiseksi, anna lapselle rytmi haluat rauhoittua. Entä kun tanssia yhdessä musiikkia, marsseja tai taputtaa? Voit myös antaa hänelle rummut, jossa se voi kokeilla itse.
 • Jos käyttäytyminen lapsesi näyttää hyvin huolestuttavaa, se menettää puhe- tai fyysiset kyvyt, kun mestariksi koskaan sulkeutuu pysyvästi tai jos se jää tavallista kehittämiseen, sinun on parasta yksi hakeudu lääkäriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =