Jos kaksivuotiaan lapsen puree toinen

Miksi lapsi puree muut lapset? Lisätietoja taustaa tämän käyttäytymisen ja mitä voit tehdä asialle.

Defenselessness tekee vihaiseksi. Tässä viha jokainen Vastasyntynyt päivä selville, että sillä on ihmelääkettä, että se voi käyttää missä ja milloin tahansa: oman hampaita. Pureminen on osa luonnollista kehitystä lapsen. Jos pienet lapset eivät osaa käsitellä tilannetta, kun he ovat vihaisia ​​tai turhautuneita tai vain hyvin peloissaan, se voi jopa olla, että ne purevat. Joissakin tapauksissa, kaksivuotias lapsi voi helposti purra hauskaa tai halusta hellyyttä ja huomiota.

Oman kaksivuotias lapsi puree toisen lapsen, miten pitäisi reagoida?

  • Kahva heti: kaksi lasta erillään toisistaan ​​ja vakuuttaa, että etäisyys on riittävän suuri, jotta ne eivät enää voi purra. Anna lapsen purra toista kertaa. Heti peräkkäin ensimmäisen hyökkäyksen ja selittää hänelle rauhallisesti mutta tiukasti, että et siedä puree ja pitämällä päänsä hellästi mutta lujasti ulkopuolella vaaravyöhykkeellä, jotta se voi purra sinua. Voit vaihtoehtoisesti myös kattaa suun lapsesi kädellä.
  • vakuuttaa, ettei yksikään lapsista on vakavasti loukkaantunut. On tärkeää, että te, kun se schenkst kaiken purra hyökkäys mukana huomiota, niin ettei lapsi tuntee epäedulliseen asemaan, kuten pureminen lapsi lämmölle ja säteillä turvallisuutta. Ehkä niin sinun lapsesi selittää myös, miksi se on purrut.
  • Älä tuomitse lapsesi. Että pahentaa se useimmissa tapauksissa. Sen sijaan, yritä rauhallisesti puhua lapselle. Lapsesi saattaa antaa vaikutelman, että se on passiivinen vai ei ymmärrä, että se on juuri aiheutettu kipua. Mutta lapsi ymmärtää hyvin, että se on juuri tehnyt toisen lapsen satuttaa. Näytät häntä kohtaan myös lämpöä ja mukavuutta, sitten lapsi avaudutte ehkä selittää, miksi se on toiminut näin.
  • Anna hänelle tauko: Pyydä lapsia erikseen ja selittää tässä prosessissa, että et voi purra lapsesi verschaff lyhyt tauko. Ota se sivuun. Puhua, ja ei edes pelata hänen
  • Puhu hänelle siitä: Tauon jälkeen, sinun tulisi lapsesi puhua siitä, vaikka lapsi voi ymmärtää perustelut. Se menee muutenkin, että olet jotain aikaan puhumalla, eikä aggressiivista käyttäytymistä. Näyttää lapselle muita tapoja purkaa energiaansa tai valvoa etujaan. Selittää hänelle, että se voi tulla teille tai muun hoitajan ja pyytää apua, jos se ei tiedä mitä tehdä. Selitä hänelle, että se on okei olla vihainen. Se ei kuitenkaan ole kunnossa purra vihasta toisia.
  • Jäljitellä: Matkia lapsesi mitenkään. se ei pure, osoittaa hänelle, että se sattuu, eikä se ollut sanallisesti aggressiivinen häntä kohtaan. Se huolehtii oman käyttäytymisen muuten esimerkkiä ja matki sitä. Lapsesi on siis ominaista vain reagoivat todennäköisempiä aggressiivisuutta tällaisissa tilanteissa.

Näyttö Kirja-arvostelu: The Secret onnellisempia lapsia

Kirja: salaisuus onnellisia lapsiaAsianmukaisesta käsittelystä jälkeläisistä ei ole aina helppoa. Ei ole väliä mitä ikä on usein olevia kitkaa vanhempien ja lasten välillä. Kansainvälinen bestseller "The Secret of onnellisia lapsia" voi auttaa tekemään viestintää ja yhteistyötä helpompaa.

Mitä voit tehdä vieroittaa kaksivuotias lapsi puree?

  • Tarkkaile lapsesi huolellisesti ja yrittää selvittää, missä tilanteissa se puree. Siitä tuli suututtaa leikkikaveri? Yritti purra jos imetät pikkuveli tai pikkusisko? Kun olet tajunnut tilanteet, joissa lapsi käyttäytyy aggressiivisesti, voit yrittää asettaa teitä siitä. Voit välttää tilanteita tai asettaa näin ja esimerkiksi lapselle hajamielinen aikaa.
  • Pilot lapsi aika: Jos lapsesi on vihainen jostain, yritä kääntää sitä. Pienet lapset unohtaa häiriötekijä nopeasti syy vihaansa. On parasta aloittaa suoraan häiriötekijä kun tajuaa, että kiukuttelu uhkaava.
  • Yritä jättää raivokohtauksia: Lapsesi voi toivoa huomiota. Annatko kiukuttelu paljon huomiota, joten se tulee pian puhjeta jälleen vihaa, kun se kaipaa huomiota. Hän oppii, että jotakin myönteistä tapahtuu, kun siellä on niin vihainen. Siksi on tärkeää, että lapsi ymmärtää, että se saavuttaa tämä käyttäytyminen ei mitään (varmasti mitään positiivista). Yrityksiä raivota mahdollisimman paljon sivuuttaa tai jopa mennä pois hetkeksi. Kun se on rauhoittunut, sanot lapselle, että löydät on hyvä, että se on laantunut. Yritä olla kostonhimoinen ja pidä puhua aiheesta. Joten oppia lapselle, että aggressiivista käyttäytymistä, onko pureminen, raapiminen, huutaa tai lyömällä ei auta häntä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 46