Jos koulu lapsi voi nukkua

Lapsellasi on nukahtamisvaikeuksia ja aamulla on liian väsynyt koulussa katsomaan? Tuot lapsen nukkumaan aikaisin, mutta se ei voi nukahtaa, rullaa edestakaisin ja vaatii viiden minuutin välein, kun? Miksi lapsi voi nukkua ja mitä voit tehdä asialle, tässä wikissä.

Koulunne lapsi voi nukahtaa?

Lapsesi on kalpea ja kroonisesti väsynyt? Koska lapsi menee kouluun, se täytyy herätä aikaisin aamulla, mutta on vaikea päästä sängystä? Ja illalla lapsesi on väsynyt, mutta silti ei voi nukkua? Satunnaisia ​​nukahtamisvaikeuksia lähes jokainen lapsi kärsii kerran. Tämä voi johtua ylitöistä, stressi, muutokset elinympäristössä, jännitystä, iloa tai jopa terveydelliset tekijät, kuten allergiat, vilustuminen tai vastaavaa. Vakava Einschlafproblem on lapselle, kun hän valittaa yli neljän viikon nukahtamista ja väsynyt päivisin, on huono keskittymiskyky ja ei ajeta. Real unta joka neljäs-viides lapsi, ja suuntaus kärsii yhä teollisuusmaissa. Pojat ovat useammin vaikuttaa univaikeuksia kuin tytöt. Tarkoitus levätä lapsesi tarvitsee keskimäärin kymmenen vaille kaksitoista tuntia unta. Mutta se voi nukkua vain viikonloppuisin tai lomien aikana. Lapsesi pitää siis oppivat kävelemään viikossa nukkumaan riittävän aikaisin, jotta se on kunnossa uudelleen seuraavana aamuna.

Näyttö Kirja-arvostelu: The Secret onnellisempia lapsia

Kirja: salaisuus onnellisia lapsiaAsianmukaisesta käsittelystä jälkeläisistä ei ole aina helppoa. Ei ole väliä mitä ikä on usein olevia kitkaa vanhempien ja lasten välillä. Kansainvälinen bestseller "The Secret of onnellisia lapsia" voi auttaa tekemään viestintää ja yhteistyötä helpompaa.

Miksi tarpeeksi unta lapsesi on tärkeää, että teidän

Unen puute on vakavia vaikutuksia suorituskykyyn ja terveyden lapsesi. Unen puute johtaa keskittymiskyvyn puutetta. Se on vähemmän luovia koulussa ja vapaa-aikana, kärsivät voimattomuutta ja ärtynyt. Sen kapasiteetti on heikentynyt ja se voi aiheuttaa oppimisvaikeuksia. Muut seuraukset voivat olla hidastanut kasvua, mielialan vaihtelut ja ahdistuneisuus. Lapsesi terveys voi kärsiä puutteesta unen. Nukkumassa, immuunijärjestelmä vahvistuu, kasvuhormoneja vapautuu ja ladata akkujaan uuden päivän.

Miksi lapsi voi nukkua

Voi olla erilaisia ​​Vihreä miksi lapsi voi nukkua:

 • Se voisi olla ylikuormitettu, koska sillä oli täydellinen liikaa tapaamisia.
 • Se oli jännittävä päivä ja kokemukset eivät ole vielä käsitelty.
 • Lapsesi on sairas tai on sairas.
 • Siirsit, ja lapsesi ei ole vielä tottunut uuteen ympäristöön.
 • Ehkä tai lapsesi on juuri nähnyt vain jännittävä näyttää televisiossa, vielä pelataan tietokoneen vasta juuri ennen nukkumaanmenoa. Sitten on ärtynyt.
 • Jos lapsesi innolla vierailua tai hermostuu yli huono viesti, se voi nukkua jännitystä.
 • Lapsesi voi olla pelkoja hirviö kaapissa tai vastaava, joka estää sitä nukahtamista.
 • Lapsesi menetä mitään ja jäädä sinulle ja kumppani.
 • Ensimmäinen unettomuus voi olla osoitus Tagstörung jota ei ole vielä käsitelty lapsellesi.

Miten voit auttaa lasta nukahtamaan

 • Etsitkö syistä: Katso lapsesi tiiviisti. Mikä on laukaista nukahtamiseen? Onko ylitöistä, jännitystä, pelkoa, televisio, riita perheessä tai terveydelle?
 • Poista häiriötekijöitä: Mikä häiritsee lapsesi nukahtaa? Valolähteen, juliste, meluisa sisarukset, vai onko se liian tumma ja lapsesi pelkää? Sen sijaan, että keskustella lapsen oman mitä se häiritsee julisteita, poista se.
 • Huom nukkuminen ympäristö: Onko paikka nukkua rauhassa? Mikä on patja? Jos huone ei ole liian kuuma? Onko vuodevaatteet ja nukkuminen mukavasti ja pehmoinen? Varmista, että lapsi ei nukahtaa tupakansavun. Unen laatua on yhtä tärkeää kuin unen keston.
 • Bedtime ohje: Harjoitella lapsesi vankka nukkumaanmenoa. Tämä auttaa lasta nukkumaan. Varmista, että on olemassa rauhoittavia rituaaleja, kuten hieronta tai Schlaftee.
 • Kiinteät bedtimes: Säännöllinen nukkumaanmenoa aikaa helpottaa lapsesi nukkumaan. Säännöllisen työajan ehkäistä unihäiriöitä.
 • Plauderstunde: Keskustele lapsesi koko päivän. Jos se voi kertoa teille, mitä on rasittanut se ja kokenut jännittävä, se lievittää jännitystä. Kysy, mitä se oli erityisen mukava ja mikä on kiitollinen.
 • Vaivattomasti: Lapsesi tarvitsee noin 60 minuuttia "runterzufahren". mennä vähintään tunti ennen nukkumaanmenoa tulisi sallia olevan mitään television tai jännittävä peli enää.
 • Liikunta ja hengellistä ravintoa: Varmista, että lapsesi päivisin on tarpeeksi liikuntaa, varsinkin kun se on istua paljon koulussa. Tämä edistää paitsi terveellistä nukkua, mutta yleistä terveydentilaa. Mieti, missä lapsesi voi juosta asunnossa. Lapsesi tarvitsee myös hengellistä ravintoa, esimerkiksi by käsitöitä tai musiikkia.
 • Myöhään nukkuville pitäisi nukkumaan aikaisemmin: Olipa myöhässä tai aamuvirkku, lapsesi ei voi muuttaa varhain koulun. Voi olla hyödyllistä pitää aamuvirkku hieman kauemmin valveilla aikaa myöhään nukkuville pitäisi kuitenkin mennä nukkumaan aikaisemmin saada tarpeeksi unta.
 • Tukipalvelut: Todellisessa unta sinun pitäisi hakea ammattiapua. Saksan Society for Sleep Medicine ja lastenlääkäri Oletko varma haluavat neuvoo ja ohjaa sinut asiantuntija omalla alueella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 53