Jos lapsi ei halua nukkua

Lapsesi ei nuku ja löytää luovia, koska se on tekosyy toisensa jälkeen, ettei tarvitse mennä nukkumaan. Joka ilta lapselle viivyttää nukkumaanmenoa. Miksi lapsi haluaa nukkua ja mitä voit tehdä asialle, tässä wikissä.

Lapsi ei nuku: Kun näkyy ongelma?

Ongelmana on, että lapsi ei halua nukkua, näyttää lähinnä kolmannen ja neljännen vuoden. Lapsesi tarvitsee tässä iässä välimaastoon kymmenen vaille kaksitoista tuntia unta. Unen puute, se reagoi paljon herkempi kuin aikuinen. Sitten se käynnistyy todella. Nukkumaanmenoa on hyvin vaikea lapsi sinun, koska se ei halua olla yksin, se haluaa määrätä hänen tahtonsa ja päättää kaiken itse. Jotkut lapset tuntevat karkotetaan, jos ne aikovat mennä nukkumaan. Ehkä lapsi on ruoansulatuskanavan ongelmia tai vaikeaa psykologista ahdistusta. Nukahtaminen käytetään laajasti lapsilla tässä iässä. Ikään mennessä neljä vuotta, joka toinen lapsi nukahtamista.

Näyttö Kirja-arvostelu: The Secret onnellisempia lapsia

Kirja: salaisuus onnellisia lapsiaAsianmukaisesta käsittelystä jälkeläisistä ei ole aina helppoa. Ei ole väliä mitä ikä on usein olevia kitkaa vanhempien ja lasten välillä. Kansainvälinen bestseller "The Secret of onnellisia lapsia" voi auttaa tekemään viestintää ja yhteistyötä helpompaa.

Miksi tarpeeksi unta on niin tärkeää

Lapsesi nukkuu syvemmälle, nopeammin ja kauemmin kuin sinä. On myös unta enemmän. Unessa se käsittelee kokemuksia päivä. Tämä tapahtuu REM-unen aikana, joten uni vaihe, jossa jokainen unia. Mutta se tarvitsee riittävästi aikaa. Kun lapsi, mutta liian vähän unta ja unelmia liian vähän, niin sanotusti, SEM ruuhkia kertyy joka näkyy päivän aikana heikentynyt keskittymiskyky ja aggressiivisuus. Joissakin tapauksissa se voi tulla pelaamaan tyytymättömyyden ja ärtyneisyys, vakavissa tapauksissa, kasvun hidastuminen, alttiutta infektioille sekä huono Gedächnisbildung.

45 minuutin välein lapsesi käy läpi vaihe kevyen unen unessa uni. Voi käydä niin, että se herää näiden vaiheiden ajoittain lyhyitä. Sitten kestää hetken löytää takaisin hänen asuntolan. Tämä voi tapahtua jopa kuusi kertaa yöllä. Tarvittavat syvään uneen pitää ennen keskiyötä - jos - se menee nukkumaan riittävän aikaisin. Syvä uni on tärkeää, koska se varmistaa, että voimat, jotka on kulutettu päivän aikana, palautuu. Se on erityisen tärkeää, koska tarvittavat kasvuhormonien ovat sitä. Lisäksi elimistön puolustusmekanismeja rakentuu taudinaiheuttajia vastaan.

Miksi lapsi ei nuku?

On olemassa erilaisia ​​syitä, miksi lapsi voi nukkua:

 • Uutiset sateen: Riippumatta siitä, onko lapsesi saa hyviä tai huonoja uutisia, lapset pahastua uutisista aina mielellään. Onko lapsesi pettynyt tai tuntea valtavaa jännitystä ja odotusta, kun ei ole mitään eroa. Ja jos lapsesi harmitti, niin se on taattu ole väsynyt.
 • Lapset tarvitsevat paljon liikuntaa: Ehkä lapsi ei ole muuttanut tarpeeksi? Oletko ollut lapsesi raitista ilmaa?
 • Media kulutus: Liikaa televisiota tai videopelejä ota lapsi levoton. Sinun tulisi varmistaa, että lapsi viettää liian paljon aikaa sen kanssa. pitäisi mennä tuntia ennen nukkumaan Lapsesi voi nähdä ei televisiota. Jotkut lapset pitäisi mennä ennen nukkumista tai nukahtamista kuule enää kasetteja, sillä ne ovat liian järkyttynyt.
 • Epäsäännölliset päivittäistä rutiinia: Kun lapsi laitetaan nukkumaan joka ilta eri aikaan, niin se ei voi kehittyä aikakäsitys. Vaikeampi hänen nukkua yöllä.
 • Kysymys temperamentti: Lapsesi on erilainen ja niiden tarpeet, te molemmat, sekä hänen sisarukset. Ehkä lapsesi tarvitsee vähemmän unta kuin muut lapset tai kirkas rituaaleja. Tarkkaile lapsesi ja kokeilla mitä se tekee nukahtaa.

Mitä voit tehdä, jos lapsi ei halua nukkua?

 • Repiä Lapsesi ei kesken pelin: Pidä silmällä aika: Ilmoita aika lapsellesi, että sen on mentävä nukkumaan pian. Joten lapsesi oppii käsittelemään aikaa ja noudattaa ajan vaatimuksia.
 • Keskustele lapsesi mitä se on kokenut päivällä: Lapsesi on paljon löytää joka päivä ja tekevät. Antaa hänelle mahdollisuuden kertoa teille siitä. Näin ei vain oppii kertoa tarinoita elämästään, se voi olla helpompaa ja tämän rentoutumista auttaa häntä parempi nukkua. Parasta mitä johtaa tämä rituaali tekemistä varten päivä.
 • Palkitse lapsesi: Lapsesi menee aikaisin nukkumaan ja nukahtaa pian, sinun pitäisi palkita heidät sinne seuraavana aamuna. Pieni lahja tai selkeä kehua ovat hyvä motivaatio. Lapsen voimin nukkumaan aikaisin mennä on uhri, koska se päätti olla leikkiä kanssasi ja nähdä enää seikkailuja. Kanssa palkita ja kehua näytät hänelle, että tämä "uhrata" kannattaa.
 • Huoli Bedtime: Kolmen-vuotias lapsi, se on erittäin hyödyllinen, kun se on vahvistettu Bedtime: Ensinnäkin päivällinen, sitten pesemällä, sitten hampaat puhdistetaan ja vaihdetaan vaatteita, niin siellä on iltasatu. Lapset tarvitsevat rakkautta ja tällainen rituaaleja. Jos se vielä saa pullon, varmista, että ne eivät anna sille mennä välittömästi ennen nukkumaanmenoa. Lämmintä maitoa täyttää vatsaa ja voivat vaikeuttaa nukahtaa.
 • Suosikki lelu voi kanssa: Anna lapsen valita hänen suosikki lelu nukkumaan. Tämä auttaa häntä soittamaan nukkumaan.
 • Huoli lepo: Varmista, että lapsi voi nukkua rauhassa. Sisarukset ei saa tulla makuuhuoneeseen, muuten lapsi voi herättää.
 • teho pelit: Ehkä lapsesi yrittää määrätä hänen tahtoaan. Silloin sinun ei pitäisi fazed sinua tässä valtapelistä. Pysy rauhallisena ja johdonmukainen.
 • Etsi ammattimiehen: Lapsesi pitäisi nukkua hyvin epäsäännöllinen, ja tämä tulee normi, on parasta mennä lääkäriin. Unihäiriöt ovat vakava ongelma. Voit laukaista lapsesi huomiota häiriöt, kasvun hidastuminen, oppimiskokeiden ja pelkoja. Jos lapsella on pysyviä nukahtamisvaikeuksia, johtava nukkua päiväkirjaa. Voidakseen kuulla asiantuntija unihäiriöitä. Saksassa on yli 300 uni laboratorioissa joka takaa mielellään neuvoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 38