Joten oikea hengitys helpottaa syntymästä

Synnytyksen aikana antaa sinulle läsnä kätilö ohjeet voit tukea kunnon hengitys syntymästä. Vuonna perhevalmennuksia Kätilöt yrittää etukäteen välittää tärkeimpiä vinkkejä ja harjoitella osallistujien kanssa. Joten voit paremmin toteuttaa ohjeita kätilö synnytyksen aikana.

Hengitys harjoituksia synnytys luokka

Hengityksesi soittaa synnytyksen aikana on suuri merkitys, koska olet tarjoamalla vauvaa ja sinä hapella ja koota voimia ja pitoisuuden synnytysprosessiin. Keskittymän hengitykseen häiritsee sinua tuskaa synnytyksen.

Siksi perhevalmennuksia ja hengitysharjoituksia opetetaan. Jos et vähän harjoitellaan ennen syntymää, voit helposti unsetzen ohjeita kätilö synnytyksen aikana. Vaikka kumppanisi voi olla paljon tukea. Hän voi mitatmen kovaa synnytyksen aikana ja auttaa löytämään oikean rytmin. On hienoa siksi, kun hän vierailee raskaudenaikainen luokka tai selität hänelle hengitysharjoituksia etukäteen sinulle.

Yllä olevassa videossa voit katsoa muutama hengitys harjoituksia, että voit tehdä valmistautua. Joten sinun täytyy keskittyä vähemmän ohjeiden kätilö te synnytyksen aikana.

Näyttö Kirja-arvostelu: salaisuus kaunis syntymä

Kirja: Salaisuus kaunis syntymäKätilö Jana Friedrich mukana teitä tässä kirjassa matkalla pyytämään syntymästä. Kiitos tietojaan tarvitset enää pelätä synnytystä ja synnytyksen kipua on.

>>Varata Amazon

Hengittää tausaukossa työvoiman

Supistukset tulevat ja menevät tietyssä rytmissä. Mitä lähempänä lapsen syntymää, sitä vähemmän välimatka yksittäisten työvoimaa. Ota tässä vaiheessa työ on paras alussa murhe syvään henkeä, hengitä vatsan kanssa vauva ja anna ilma hitaasti ulos. Alhainen kuulostaa "Ahhh" tai "Ohhhh" auttaa joitakin naisia ​​aikana hitaasti uloshengitys. On parasta hengittää rauhallisesti ja säännöllisesti nenän kautta ja ulos suun kautta uudestaan. Jälkeen Voi voit aivan kuten alussa murhe jälleen syvästi ja hengittää hitaasti. Jos tuntuu, että suussa on kuiva, juoma työvoiman rikkoo kulauksen vettä.

Hengitys siirtymävaihetta työvoiman

Jos tuntevat voimakasta painetta lantionpohjan, kätilö teitä, mutta ohjaa ei taipumaan painamalla tarve hengittää on erityisen tärkeää. Nyt tulee kuuluisa "huohottaen" käytetään, mikä on usein esitetty elokuvissa. Hengitetään alussa supistumisesta syvään ja sitten hengittää paljon pieniä kuoppia uudelleen ilman hengittämisen välillä uudelleen. Se on samanlainen puhallus monien syntymäpäivä kynttilöitä yksitellen tai edes läähättävä koira. Tämä hengitys voit toistaa loppuun supistuminen. Voi kulkee, se on sitten hyvä, kerran ja jonnekin alas yli suu auki hengittää.

Hengittää toisessa vaiheessa syntymästä

Supistukset ovat eniten kivulias ns "toisen vaiheen". Lapsi pujahtaa synnytyskanavassa ja tehden työtä nainen reagoi, jossa he tunkeutuivat refleksinomaisesti. Monet ovat helpottuneita siitä, että he voivat aktiivisesti mitpressen nyt. Alussa ns paina Voi Voit hengittää syvään paras ja pitävät hänen henkeään ja työntää alaspäin. Liian pitkään, mutta sinun ei pitäisi pidätä hengitystä, lopulta olet sinä ja antaa vauvan hapen kanssa. Jos tuntuu, että he tarvitsevat jälleen ilmassa, sitten taas hengittää ja sitten jarruttaa hengitystä ja siirtyä eteenpäin. Nyrkkisääntönä on, että se kestää noin kolme kertaa Voi ilmaa ja mitschiebt. Jälkeen rappeutuminen Voi jälleen hengittää syvään sisään ja ulos, yrittää toipua. On erityisen tärkeää rauhoittaa hengityksen uudelleen, koska liian nopea hengitys sisään ja ulos voi johtaa hyperventilaatiota ja liikkeeseen ongelmia.

Hypoksia aikana hyperventilaatio

Jos synnytyksen aikana paniikkia tai pelästyä, lisätä hengitys. Kehon jännittynyt. Hyperventilaatio voi uhata. Tämä vaikuttaa hengitys ulos, sillä jos hyperventilate, hengitys ja sinun täytyy kärsiä siinä käsityksessä hengästymistä kiihtyi. Seurauksena yrittää hengittää syvemmälle ja vahvempi ja hengittää, joten yli. Paradoksaalista on, että huolimatta lisääntynyt hengitysteiden toimintaa johtaa hapenpuutteen aivoissa. Tulee huimausta, näön hämärtyminen ja huimausta.

Pelkoa ja paniikkia ei ole harvinaista, mutta ruumis ei pysy tässä tilassa Hyperventilaation pitkä. Oikean hengittämisen jälkeen on tärkeä rooli normalisoida kunnon uudelleen ja kerätä voimia. Jos et kuulu tähän tilanteeseen, on tärkeää keskittyä hiljainen ja syvä hengitys, joita on harjoitettu synnytys luokka. Esillä kätilö ja kumppanisi auttaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 71