Judo voor kinderen

Kinderen kunnen judo leren van vijf jaar. In de Japanse krijgskunst leren de kleintjes om een ​​tegenstander fysiek verslaan zonder hem daar kwetsen. Lees hier hoe het collegegeld kosten en wat kinderen nodig hebben apparatuur voor judo.

Wanneer leren kinderen Judo?

  • De Duitse Judo Federatie Judo e.V. aanbevolen voor kinderen ouder dan vijf jaar. Tussen vijf en zeven jaar, zijn de sportieve voorwaarden voor martial arts geplaatst met de kleintjes.
  • Het was pas zeven jaar kinderen een examen kunnen deelnemen aan judo, om aan te tonen dat zij sommige bewegingen van de basistechnieken vloeistof kan uitvoeren. Teken van de geslaagd voor examen is de eerste gekleurde riem.
  • De juiste basisopleiding in judo kinderen tussen de acht en tien jaar.

AnzeigeFit met veel plezier

Product Tip: helm van de fiets in RozeIedereen die reist sport moet ook op passende wijze worden voorzien. Voor alle activiteiten, van balspelen tot ballet, vindt u op JAKO-O geschikte sport voor een kind je.

Wat leren kinderen in judo?

In de Japanse krijgskunst leren kleine judoka als judo strijders zijn geroepen om technieken te weten om een ​​tegenstander te verslaan zonder hem fysiek overtreden. Om deze reden, kinderen judo beveiligde vallen en rollen, worpen en handgrepen.
Onder het motto "geven overwinningen door" worden onderwezen aan de kinderen van judo waarden zoals hoffelijkheid, behulpzaamheid, eerlijkheid en respect.

Hoeveel judo uur?

De jaarlijkse bijdrage kosten voor judo lessen kan variëren tussen 60 tot 150 euro. maar sommige vechtsportenscholen eisen ook veel hogere kosten. Ouders moeten een plan kost 40 tot 50 euro per maand. In een club kids judo training vaak goedkoper. Sommige bieden ook een korting op premie wanneer meerdere familieleden in dezelfde club training. Of u nu uw kind in te schrijven in een club of een martial arts school: de bijdragen en vergoedingen voor elke test worden toegevoegd.

Hoe lang duurt het judo lessen?

De trainingen voor judo lessen kunnen heel verschillend zijn. Meestal zal een cursus duurt 45 tot 60 minuten en vindt plaats één of twee keer per week in plaats.

Waar kunnen kinderen leren Judo?

Kinderen kunnen leren van de martial arts school of club judo. Zeker cursussen zijn ook beschikbaar zijn in uw buurt. Gewoon vragen bij een judo club of een martial arts school van uw keuze om te zien of u kunt samen met uw kroost in het onderwijs te kijken. Zo kunt u kijken samen maken een eerste indruk van de club of martial arts school en de docenten te leren kennen.

Welke apparatuur heb kinderen nodig voor Judo?

Voor Judo kinderen hoeft alleen maar een Judoanzug. Deze is gemaakt van wit katoen. Voor kleine judoka beginners pakken zijn geheel voldoende. Een dure professionele pak zou zijn voor het moment overbodig. Als de kleintjes, maar op blote voeten train meestal op de matten, dient u uw kroost om naar de badkamer of in de kleedkamer indoor schoenen geven.

Welke vaardigheden bevorderen Judo bij kinderen?

  • gezondheid: Judo training kinderen hun steun spieren.
  • Motoriek: De oefeningen zoals rollen, kruipen en hoppen trein kinderen op Judo hun coördinatie vaardigheden en hun gevoel van evenwicht.
  • cognitieve: Door middel van sport leren kinderen om aandacht te besteden en meer informatie over hun eigen capaciteiten.
  • Sociale vaardigheden: Of het nu in de concurrentie of oefening - Judo bevordert betrokkenheid bij de respectieve partners, evenals de reflectie op het eigen gedrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 62