Kärry Croozer Kid

Polkupyörän perävaunu Croozer Kid on saatavilla yhden ja kahden istuttava variantti. Vuonna 2013 täysin uudistettu versio on julkaistu. Hankkia sinulle yleiskuvan pyöräkärry Croozer Kid.

Kärry Croozer Kid

Polkupyörä perävaunu Croozer Kid Se on saatavana kahtena versiona. Jos haluat samanaikaisesti kuljetetaan perävaunussa kaksi lasta, voit valita mieluiten vihreää kaksipaikkainen mallin sijasta halvempaa yksipaikkainen malliin.

Pyöräilykärrynä Croozer Kid: Tekniset tiedot

  • vyö: Polkupyörä perävaunu Croozer Kid on 5-pistevaljaat järjestelmään. Tämä tarjoaa optimaalisen suojan pikku matkustaja. Lapsesi on kiinnitetty toisaalta kolarissa toisaalta se ei voi nostaa itse vaarassa, koska se ei voi avata yksin vyö.
  • heijastimet: Kanssa heijastava merkitty korkeus ja leveys polkupyörän perävaunun Croozer Kid on hyvä muiden tienkäyttäjien tunnistaa myös hämärässä.
  • jousitus: Suojella takana lapsesi matkoilla epätasaisessa maastossa, voit erikseen säätää jousituksen perävaunun.
  • paino: Polkupyörä perävaunu Croozer Kid on yksipaikkainen versio kuollutta painoa 13,9 kiloa. Mallissa kaksi pientä matkustajille painaa 15,3 kg. Yhden istuttava malli Voit ladattu ylimääräinen 45 kg ylimääräisellä 35 kg ja kaksipaikkainen malliin.
  • viiri: Turvallisuuden lippu valmistaja toimittaa yhdessä pyörä perävaunun Croozer Kid. Kolmiomainen siipi, joka on asennettu liikkuvaan pitkä sauva, on punainen signaali tai oranssi. Turvallisuuden lippu on kiinnitetty perävaunun takaosaan. Muut tienkäyttäjät näkevät sen helposti, koska se hallitsee perävaunun pitkälle.
  • Stow: Polkupyörä perävaunu Croozer Kid on helppo käyttää helppo taittaa. Ilman suurempia ponnistuksia, voit taittaa ylös perävaunun jonnekin, tilaa säästävä.
  • tarvikkeet: Muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voit pyöräilykärrynä Croozer Kid riipuksen, lastenrattaat tai kävelijä.

Pyöräilykärrynä Croozer Kid Stiftung Warentest "huono"

ADAC ja Stiftung Warentest ovat tutkineet yhdeksän polkupyörän perävaunujen niiden käytännöllisyys ja ainesosia. Pyörä perävaunu "Croozer Kid" sai testissä, yleinen luokitus "huono" (4,8). Kahden istuttava malli oli "tyydyttävä" kannalta mukavuutta lapselle arvosanalla "tyydyttävä" (2.9), käyttämään "hyväksi" (2,2) ja Turvakategoria pistemäärällä (3,0) vakuuttava. Kokoonpano Yksittäisten komponenttien oli yksinkertainen ja mukaan testaaja on matkalle perävaunun ole kone saattaa kaatua.

Devalvaatio kokonaistulokset seuraavat puutteet johti: luokkaan elämän oli testaajien vain "riittävä" (3,8), koska kehys testin aikana hajosi. Kannalta epäpuhtauksia, malli ei vaikutuksen ja sai arvosanan "huono" (4,8). Laboratoriossa, havaittiin, että polysykliset aromaattiset hiilivedyt (PAH) oli valjaat ja istuintyynyn. Nämä aineet epäillään olevan haitallisia.

Etsit oikean pyörän perävaunu? Selvitä meidän artikkeli "pyörä perävaunu: Vinkkejä ostaa" mitä pitäisi harkita valintasi.

Polkupyörä perävaunu Croozer Kid uudistettiin vuonna 2013 ja myönsi sen mukaisesti TÜV Rheinland kanssa Toxproof sinetti. Tämä osoittaa, että perävaunun ilman epäpuhtauksia kuten torjunta-aineet, raskasmetallit, pehmentimiä (Phtahlate) tai allergiaa aiheuttavia aineita. Turvavyöt, kahvat ja muut komponentit testataan asiantuntijat TÜV kerran vuodessa ottamalla näytteitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 9