Karwij zetpillen: Dus help je baby

Uw baby heeft buikpijn en een opgeblazen gevoel? Colic kan pijnlijk zijn en wegen op u als moeder. Verlichting geeft komijn, bijvoorbeeld in de vorm van zetpillen komijn. Niet uit te leggen, terwijl de komijn helpt en als u de juiste toepassing minst komijn zetpillen als antroposofische geneesmiddelen.

Karwij zetpillen: Dus doet dit kruid

Als uw baby last heeft van winderigheid, erop drukt gassen in de maag, die niet kan ontsnappen. De medicinale plant karwijzaad, ook wel Carum Carvi, bevat een essentiële olie die verzacht natuurlijk opgeblazen gevoel en krampen in het gastro-intestinale gebied. Bovendien, karwij heeft een antibacteriële werking en kunnen vertering door kalmeren een nerveuze maag. Ook de reden waarom hij zo populair als keukenkruid en wordt vaak gegeten met winderig voedingsmiddelen zoals kool of vers brood.

Afwachten

Baby's kunnen direct drinken als karwij komijn en anijs en venkel thee. Als u nog steeds borstvoeding geeft, kan je baby hem te nemen via de moedermelk door je het zelf te drinken. Belangrijk om te weten: Kümmeltee stimuleert de melkproductie. Uw baby heeft winderigheid, je zult ook zijn maag voorzichtig met karwij olie met de klok mee massage. Een karwij zetpillen geeft hem ook opluchting. De karwij bevatte handelingen gelijktijdig darm ontspannen en antibacterieel. Zelfs met constipatie komijn zetpillen nuttig kan zijn.

De juiste toepassing karwij zetpillen

  • Karwij zetpil verschillende fabrikanten krijg je voor minder dan tien euro per recept bij de apotheek.
  • Laat u adviseren door de apotheker en lees de instructies voor gebruik. In het algemeen moet je je baby tot drie keer per dag voor de helft van een zetpil geven kinderen jonger dan twaalf weken, slechts eenmaal per dag.
  • Voordat u Je moet de komijn zetpillen overlangs gedeeld.
  • De gehalveerd zetpillen kunt u bevochtigen met een beetje babyolie zodat u makkelijker ingebracht in het rectum het.
  • Het is mogelijk dat de luier kort na toediening van de zetpil is al vol.
  • Ten laatste, als er geen verbetering na twee dagen, moet je vragen om het advies van uw arts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2