Kätilö Daniela Lauer kertoo periaatteita lastenhoidon

Daniela Lauer paljastaa tässä tärkein vinkkejä täydellinen lastenhoidon. Daniela on itse äiti 18-kuukauden ikäinen tytär ja ammatillisen kätilön. Tämä tekee niistä ammattitaitoinen ja kokenut neuvonantajana kaikissa liittyvissä asioissa vauva.

Daniela joka on tarkoitus havaita lastenhoidon?

on muistettava välttämättä tarkoita, että vauvan iho on hyvin ohut vielä, eli viisi kertaa ohuempi kuin aikuisen. Dermis ylemmän ja alemman iho ei ole vielä täysin muodostunut. Lisäksi talirauhasten ei ole vielä aktiivinen, mikä tekee ihosta yleensä melko kuiva. Ihon pinta ottaa myös vauvoille verrattuna kehon painoon laajemmalla alueella kuin aikuisilla. Yhdelle menettää Vauva myös enemmän kosteutta, toisaalta, iho on siis alttiimpi epäpuhtauksille. Lastenhoitoon siksi vain kevyesti, luonnontuotteet ovat mahdollisia.

näyttö

Vauvanhoito Philips AVENTNoin hyvin varustettu et näitä lastenhoidon sarjat, jotka ovat myös täysin sopiva lahjaksi. Hoitosetti of Bübchen kuuluu suuri mukavuuksia. Kaikki tärkeät työkoneita kuten kynsisakset ja lämpömittari ovat Philips AVENT lastenhoidon sarja mukana.

Eikö olisi parempi luopua hygieniatuotteet ja vain ottaa vettä?

Ei, koska vesi paisuttaa ihon vauvat ja kuivattaa ne pois. Lievä, kosteuttavia tuotteita torjumiseksi. Ja Po-puhdistus, esimerkiksi muutama pisara öljyä ovat hienoja pehmeällä kankaalla. Puhdistaa ja välittää samanaikaisesti.

Ja jos lapsi on hyvin herkkä iho tai allergia riskiä?

Sitten pitäisi varmistaa, että lastenhoidon ei sisällä säilöntäaineita ja väriaineita, hajusteita tai eteerisiä öljyjä. Näistä tiedetään, että ne voivat aiheuttaa allergiaa. Sen sijaan voit eniten luonnontuotteita muutamalla ainesosia valita. Sitä vähemmän on, sitä pienempi on riski, että vauva ei siedä hoitoa.

Vauva tulee kotiin, hoitopöytä on valmis. Mitä hoitotuotteet vauvan tarpeita, jotka ovat tarpeettomia?

Kuten hoitotuotteet, suosittelen hyvää Wundschutzcreme kanssa pantenolia, hajusteettomia puhdistusliinat, saippua-vapaa puhdistusgeelit ja hierontaöljy hoidosta vauva. Kasvojen ja vartalon hoito tulisi myös käyttää kermaa, voidetta tai maitoa, riippuen siitä, mitä käytät eniten. on kuitenkin tarpeetonta jauhe. Se tukkii huokoset.

Kuinka monta kertaa voit vauvan voidetta ollenkaan?

Kerran tai kahdesti päivässä ei ole ongelma. Joka tapauksessa, sinun pitäisi hakea kerma pesun jälkeen vauva. Pikkuiset tuntuu erityisen mukavaa, kun he sitten saada hieronta vauvan öljyä. Creaming on erityisen tärkeää ennen lähtöä lapsesi ulkopuolella - varsinkin kun se on kylmä. Vastineeksi tuuli ovat & Sää voiteet, joissa on korkea rasvapitoisuus. Rasva estää kerma jäätymisen vauvan ihoa ja antaa hyvän suojan kylmyyttä vastaan.

Tuomaristo on aina aihe Baden. Vuodesta milloin, miten usein, kuinka pitkään ja mistä vauvat voivat uida - Mitä suosittelette täällä?

uivan vauva on kaunis rituaali ennen nukkumaanmenoa. Se on okei, jos kylpeä vauva noin joka kolmas päivä. Kuitenkin kunnes napanuora on parantunut kunnolla ja ei tietenkään tuntikausia. Viidestä kymmeneen minuuttia käytetty. On parasta ottaa hyvä back-rasvaus kylpyvaahdolla, niin voit sitten täytyy lapsesi yleensä enää sovelleta kerma.

Kuinka tärkeää on ihokosketuksen lastenhoidon?

Erittäin tärkeää! Vauvalle ihokosketus on tärkein aistikokemuksen etenkin ensimmäisten viikkojen aikana. Siinä tapahtuu turvallisuuden ja rakkauden. Tämä auttaa rakentamaan luottamusta. Opit sen uudestaan ​​tietää lapsesi paremmin oppia mitä haluaa ja mitä se reagoi. Lastenhoidon, kaikki ovat hyvin lähellä, se on petted ja pilaantunut. Nämä ovat siis kaikki loistavat mahdollisuudet pehmoinen tuntia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 28 =