Kaunis Fall Stories

Syksy on erittäin viihtyisä aikaan vuodesta. Kun ulkona on pimeää aikaa illalla, voit tehdä todella mukava lasten kanssa siellä. Tietenkin myös hyvä kirja illalla sohvalla. Saat vihjeitä kaunein syksyllä tarinoita.

Tarinoita kaikenikäisille

On olemassa monia erilaisia ​​kirjoja ja syksyn tarinoita. Kuvakirjat, seikkailu kirjoja tai kirjoja jännittäviä tarinoita. On kirjoja lukea ääneen, itse lukeminen, lukemaan oppiminen ja kirjoja kuuluisa sanoitukset syksyllä. Kaunein koko perheelle ovat varmasti kirjoja, jotka sisältävät melko lyhyt historia monia kauniita piirustuksia ja siten sopivat erinomaisesti nuoremmille ja vanhemmille lapsille. Suositeltava ovat esimerkiksi: "Kiva Syksy" Kazuo Iwamura "Pippa ja Pelle suihkussa Wind" Daniela Drescher "pieni hiiri ja goldene Blatt" Catherine Metzmeyer, "Myyrä syksyllä" Hana Doskocilová tai "elojuhla ja peruna palo: lapset kokevat syksyllä" Regina Bestle-Körfer. Mutta voit katsoa ulos ja tulostaa ne Internetissä ilmaiseksi tarinoita.

Jopa tarinoita


On myös mukavaa, jos edes ajatella tarinoita pois lasten. keksiä yksinkertainen pikku tarinoita on helppoa. Toki jotain tapahtuu! Jos ei, sinun vain ottaa joukko alkaa ja sitten antaa mielikuvituksesi valloilleen. Se voisi näyttää tältä: Oli syksy ja aikaa kerätä kastanjoita. Koko syksyn hedelmät olivat lattialla. hän oli jo löydetty ... Tai edes pieni siili: Syksyn jo värillinen lehdet yhden, tuuli puhalsi vahva, mutta silti, pikku lohikäärmeet Adalbert oli kaapin takana ... Jos pysähtyä kerran, Haluatko auttaa lapsia ,
Voit myös antaa piirtää kuvia, joita he itse voivat keksiä pieni lasku tarinoita lapsille. Mielikuvitus ei tunne rajoja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =