Kiitokset vahvistuksen jälkeen

Useimmat perheet lähettää vahvistuksen jälkeen kirjallisen kuittauksen vieraille ja hyvin wishers. Ota selvää kuka sisältää kiitospäivä vahvistuksen jälkeen aivan kuten me, voit tehdä ja mikä kuuluu tekstissä.

Miksi kiitoksen vahvistuksen jälkeen on tärkeää?

Tavallisin tapa kiittää jälkeen vahvistuksen vieraille, kirjallinen kiitospäivä korttia. Suuremmalla perhejuhla näin, saat usein antelias lahjoja lapsille, on tärkeää kiittää asianmukaisesti. Kirjallinen kiitoksen vahvistuksen jälkeen ilmentää paitsi arvostusta vieraille, mutta se voi olla myös kaunis muistutus juhla. Koska voit liittää korttiin melko kuvan vahvistusta tai pieni lahja, kuten itse tehty Guardian Angel, pieni hoitoon tai mukava poistojen runo.

Tietenkin on myös mukava touch jos Konfirmand tekee kierroksen tilaisuudessa ja kiitti suullisesti jokaisen vieras show ja lahja. Se voi tarkoittaa paljon stressiä lapselle voimin, kuitenkin, ja se on hänen puolueensa vaan nauttia täysillä. Lisäksi ne voivat nopeasti läpi hälinästä vahvistus sille, että Konfirmand kadottaa ja unohtaa joku. Siksi on yleensä parempi kirjoittaa kuittaukset vahvistuksen jälkeen rauhassa ja lähetä.

Näyttö Lahjat vahvistus

Tuotteen Vihje: lahja kirja vahvistusOletko vielä etsii kaunis vahvistusta lahja? Monet suuret ideat löydät Geschenkidee.de. Miten olisi kanssa yksilöllisesti suunniteltu lahja kirja?

Kuka saa kiitokseksi vahvistuksen jälkeen?

Joten unohdat ketään, meillä olet laatinut luettelon henkilöistä, jotka pitäisi saada kiitokseksi vahvistuksen jälkeen:

  • Jokainen, joka on tehnyt vahvistuksen lahja
  • Jokainen, joka on julkaistu vuonna juhla Vahvistus
  • Jokainen, joka on tukenut teitä valmistelussa juhla
  • Jokainen, joka on onnitellut kirjallinen vahvistus

Suunnittelu kiitosrukouksen Vahvistus

Jos ehdokas vahvistettavaksi on paljon ongelmia suunnittelussa kiitoksen vahvistuksen jälkeen, joka osoittaa kunnioitusta henkilö, jonka kanssa hän kiittää. Erityisen mukavaa ja henkilökohtainen ovat kotitekoisia ja käsinkirjoitettuja kortteja; mutta jos sinulla on ollut hyvin paljon vieraita, se voi tarkoittaa paljon työtä. Siksi painetut tai ostaa liput ovat myös käytännöllinen vaihtoehto.

Koska kiitollisena vahvistuksen jälkeen pitäisi näyttää, makusi jätetään. Sinun tulisi kuitenkin varmistaa, että malli on aiheellista tilaisuudessa niin melko yksinkertainen ja tyylikäs. Motiivina kiitollisena vahvistamisen jälkeen, Christian kuviot, samanlainen ilmoituksen vahvistus tai valokuvan vahvistuksen päivänä juhla ovat. Mutta keväinen kuvia kukista ovat hyvä vaihtoehto, kun vahvistus vastaavan paremmin kuin klassiseen tyyliin.

Teksti kiitosrukouksen Vahvistus

Tekstissä kiitoksen vahvistamisen jälkeen kirjoitetaan joka tapauksessa näkökulmasta vahvistusta, ei sinun. Koska lapsi on henkilö, joka on kiitollinen avustuksia. Olisi varmistettava muotoilussa että se ilmaisee itseään yllä ja yrittävät luoda henkilökohtainen suhde vastaanottimeen.

Voit olla se tulostaa, joka on sama kaikille ja yleisen kiitos tekstiä kiitospäivä vahvistuksen jälkeen. Lapsesi voi sitten kirjoittaa henkilökohtaisen rangaistuksen kunkin kortin ja reagoivat erityisen lahjan vastaavien Peron. Erittäin paljon vieraita se voi tehdä vain erityisen lähipiiriin. Mutta on tärkeää, että lapsesi allekirjoittaa kaikki kortit itse.

Jotta tekstin kiitoksen vahvistamisen jälkeen hieman vaihteleva, voit valita, joka sopii niin lapselle ja kirjoittaa se korttiin myös melko runo tai sanomalla vahvistusta. Jopa itse valitseman lapsen oman vahvistuksen tekstiä voidaan jälleen käyttää tässä.

Esimerkki tekstejä kiitosrukouksen Vahvistus

Nämä tekstit voit käyttää kannustimena, jotta unohdat mitään tärkeää kiittäen vahvistuksen jälkeen:

Rakkaat ystävät, haluan kiittää ystävällisistä onnittelut ja lahjoja minun vahvistuksen. Oli kiva viettää tämän erityisen päivän kanssasi. Oman Tobiaksen

Rakas kummisetä, kiitos paljon, että säästötilin minun vahvistuksen! Olin hyvin onnellinen, koska nyt minulla on rahaa ajokorttini lähes yhdessä. Oli mukavaa, että olet mennyt koko matkan ja ovat viettäneet päivän kanssani. Rakkaudella Annikan

, Sen yhteydessä minun vahvistus, haluan kiittää kaikkia, jotka ovat vaikuttaneet onnistumiseen juhla. Kiitos onnentoivotuksia ja lahjoja puolesta vanhempani. Aion pitää tämän päivän pitkään muistissa. Tim "


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 75 =