Kinderen BMI Calculator

U wilt weten of het gewicht van uw kind is de norm? Onze kinderen BMI calculator van twee jaar de body mass index van uw kind nu kan berekenen.

de Body Mass Index (BMI) is een index nummer voor de evaluatie van het gewicht. Deze wordt bepaald door het gewicht te delen door de lengte in het kwadraat. De BMI is slechts een indicatie gegeven. Omdat de grondwet in ieder kind is individueel, je zorgen te maken over jou, dus als uw kind moet net boven of onder de aanbevolen basisrente.

Kinderen BMI calculator geeft informatie over gewicht

De kinderen van de BMI calculator helpt u om het gewicht van uw kind beter te kunnen beoordelen. Of uw kind overgewicht of ondergewicht betreft, kunt u gemakkelijk het kind BMI calculator te bepalen. Hier wordt de verhouding van het lichaamsgewicht gemeten lengte. de kinderen BMI gevolg van de wisselende verhouding tussen spier- en botmassa verschillend voor vetpercentage in de groeifase dan bij volwassenen onderzocht. Ook, leeftijd en geslacht worden in aanmerking genomen.

Weergave gezonde voeding voor kinderen en volwassenen

Boek: gezonde voedingGezond eten is belangrijk voor een goede ontwikkeling van het kind. Zodat uw kind leert vroeg genieten van gezonde voeding te hebben, U kunt vinden in dit boek handige tips van de experts om uw kind van broccoli en Co te overtuigen ..

Video: Wat is het over de goede reputatie van chocolade?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =