kinderen te beschermen goed – Levensverzekeringen

Met een levensverzekering Uw kinderen zijn niet alleen in het geval van uw overlijden financieel veilig te stellen, maar het kan ook de hoofdstad te bouwen met haar. We laten u zien hoe u bepalingen met een levensverzekering voor uw kinderen kan maken en zoals aanbevolen is een levensverzekering als een investering voor de kinderen.

Wanneer een ouder sterft, dit is niet alleen een geestelijk, maar ook een financiële klap voor veel gezinnen. Dit is vooral het geval wanneer plotseling de belangrijkste kostwinner wordt geëlimineerd of zelfs leningen moeten worden afbetaald na de dood, voordat uw kind is financieel in haar eentje. Zodat de partner en de kinderen zijn niet in financiële nood, veel ouders nemen levensverzekeringen.

Is een levensverzekering zinvol om voor de kinderen?

Voor gezinnen met kinderen een levensverzekering, in het bijzonder overlijdensrisicoverzekeringen is zeer nuttig. Dus in het geval van overlijden, niet alleen de overblijvende partner wordt financieel ondersteund, maar ook de financiële toekomst van de kinderen is beveiligd door een levensverzekering. Een levensverzekering maakt vooral zinvol als een ouder is kostwinner of oefent een baan die een bijzonder hoog risico op ongevallen heeft. is het juiste moment voor het sluiten van een levensverzekering als uw kinderen te jong zijn om de zorg voor zichzelf, of als u een grotere lening hebben afgesloten, bijvoorbeeld voor de aankoop van een huis.

Wilt u uw kinderen te beschermen met een levensverzekering, kunt u kiezen tussen een basis overlijdensrisicoverzekeringen, die optreedt in geval van overlijden, en de verlengde kapitaalverzekering dat een term levensverzekering combineert met een spaarplan, te kiezen.

Weergave bankrekening voor uw kind

Spaarrekening voor uw kind UwVoor kinderen is het belangrijk om te leren al vroeg hoe om te gaan met geld. Met een zichtrekening bij Comdirect.de besparing en het veiligstellen is eenvoudig.

Overlijdensrisicoverzekering: kinderen te beschermen in geval van overlijden

In dit soort levensverzekering kunt u financieel beveiligen van uw kinderen in het geval van uw overlijden. Hier zet je het begin van de levensverzekering bepaalt de duur en het bedrag van de verzekering dat uw kinderen alleen betaald als je sterft tijdens de duurtijd van het contract.

  • duur: De looptijden voor een overlijdensrisicoverzekering varieert ongeveer tussen de drie en 45 jaar. Na deze tijd kunt u het afsluiten van een nieuw leven verzekering om te blijven om uw kinderen te beschermen.
  • Verzekerd bedrag: Wanneer de verzekerde bedrag levensverzekeringen wordt drie wordt aanbevolen oa door de Stiftung Warentest, afhankelijk van de leeftijd en het aantal kinderen te stellen tot vijf maal het bruto jaarinkomen. Met de som van de begrafenis verzekering kosten kunnen worden gedekt en aan de andere kant voor de nabestaanden aan de ene kant. Samengesteld na het overlijden van de verzekerde uitstaande leningen, hebben de kinderen niet blijven zitten op de kosten, want dan slaat de levensverzekering voor de verzekerde. Echter, de betaling van de verzekerde som niet van toepassing indien de verzekerde pleegt zelfmoord binnen de eerste drie jaar van de looptijd.
  • Verzekering bericht: De bijdrage, die maandelijks of jaarlijks aan de levensverzekering moet worden besteed aan uw kinderen te ondersteunen in geval van overlijden financieel, hangt af van het verzekerde bedrag, de duur en de leeftijd, het geslacht en de gezondheid van de verzekerde. In de regel, de bijdragen voor mannen, rokers en ouderen zijn hoger dan voor vrouwen, Niet-rokers en jongeren.
  • Health check: Met een tijdelijke levensverzekeringen, is een medisch onderzoek door een vragenlijst die je nodig hebt naar waarheid in te vullen uitgevoerd. Die ligt in het beantwoorden van de vragen, zodat gevaar voor de veiligheid van zijn kinderen, omdat dan de levensverzekering kan de betaling van de verzekerde en de betaalde premies ingehouden bedrag te weigeren.
  • tax: Verzekeringspremies kunnen worden afgetrokken van de belastingen onder "speciale uitgaven". In de betaling van het leven verzekering in geval van overlijden van een successierechten van toepassing kunnen zijn, met dien verstande dat de toelage van 500.000 euro voor gehuwden wordt overschreden dan 400.000 kinderen en 20.000 euro voor niet-gehuwde paren. U kan echter worden omzeild door u of uw partner elkaar verzekert de successierechten. dan is de verzekerde sterft, krijgt degene die de levensverzekering, het geld zonder fiscale aftrek is voltooid.

Kapitaal-vormende levensverzekering: sparen voor kinderen

De schenking levensverzekeringen beschermt uw kinderen niet alleen in het geval van uw overlijden, maar het dient ook als een manier om geld te verdienen voor uw kinderen rendabel om te investeren met een lange-termijn gegarandeerde rentevoet.

  • Verzekerd bedrag: In tegenstelling tot pure levensverzekering, zal het verzekerde bedrag in de kapitaalverzekering eigen woning worden betaald, niet alleen voor uw overlijden aan uw kinderen, maar als je het einde van het contract te ervaren.
  • Verzekering bericht: De bijdragen in de kosten van kapitaalverzekeringen levensverzekeringen zijn hoger dan die van een eenvoudige tijdelijke levensverzekeringen. In aanvulling op de verzekering uitkering bij overlijden en de kosten van het beheer van het geld dat moet worden goedgekeurd. Dus slechts een deel van de betaalde vergoedingen zullen rente, terwijl de rest wordt gebruikt voor de kosten, zoals commissies en verkoop kosten te dekken.
  • tax: Hebt u ingevuld voor uw kinderen een kapitaalverzekering levensverzekering na 1 januari 2005. U moet een roerende voorheffing betalen op het verzekerde bedrag. Of de volledige bedrag van het verzekerde bedrag of slechts de helft moet ze worden belast, afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde en de lengte van de term uit: Indien de verzekerde aan het einde van de contractperiode die ouder zijn dan 60 jaar of de term al minstens twaalf jaar, heeft alleen de de helft van het verzekerde bedrag zal worden belast. Als de jongere verzekerde of de looptijd lager wordt dan twaalf jaar is te wijten aan het totale verzekerde een belasting bedrag.
  • beëindiging: U kunt ook tussentijds te beëindigen de levensverzekering, bijvoorbeeld, als u een rendabeler alternatief hebben gevonden om sparen voor uw kinderen. In een vroege exit uit levensverzekeringen vindt u de afkoopwaarde die contractueel is vastgesteld en verhoogt hoe langer je in de verzekering hebben betaald.

om de hulp en templates netjes en gemakkelijk om uw verzekering te beëindigen, kunt u vinden op FOCUS Online.

Het idee van het combineren van de gemengde levensverzekering, pensioenen en beleggingsproducten voor nabestaanden, is zeer gunstig. Echter, de schenking levensverzekeringen biedt niet per se de beste manier om geld enerzijds sparen voor uw kinderen, vallen in deze hoge administratieve kosten en de andere is de gegarandeerde rentevoet, die sinds het begin van 2012, slechts 1,75% meer in vergelijking met de snelheid van de overige financiële beleggingen laag. Bij beëindiging vóór de vervaldatum, is vaak zo dat de afkoopsom de hoge kosten en annuleringskosten zijn niet equivalent aan de hoeveelheid geschreven. Dan is de levensverzekering als een investering voor uw kinderen in plaats van een verlies.

Alternatieven voor levensverzekeringen als een investering voor kinderen

Een kapitaalverzekering levensverzekering biedt niet altijd de beste mogelijkheden om geld winstgevend te maken voor zijn kinderen. Daarom is het zinvol om een ​​levensverzekering te scheiden investeringen en de voorziening voor de nabestaanden na een dood kinderen. Aanbevolen wordt, bijvoorbeeld, de voltooiing van een eenvoudige overlijdensrisicoverzekering in combinatie met een afgescheiden vermogen spaarplan. Want met de laatste ben je flexibel en kunnen medium zijn voor de lange termijn, streven hogere rendementen dan bij kapitaalverzekeringen. Met een individuele combinatie van levensverzekeringen en beleggingsproducten Uw kinderen worden beschermd, niet alleen in het geval van uw overlijden, maar je kan dus een hoger rendement voor uw kinderen als een kapitaal vormen van levensverzekeringen te bereiken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 76