Kindermassage tegen winderigheid

Als je baby vaak last van een opgeblazen gevoel, kun je hem helpen met een kalmerende babymassage en buikpijn en een opgeblazen gevoel "snoeien". In onze fotogalerij voor babymassage winderigheid leer je hoe je dat doet.

Vooral in de eerste paar maanden veel baby's last van een opgeblazen gevoel. Dit komt vooral doordat zij slikken lucht bij het drinken, die vervolgens ophoopt in de darm, waardoor een onplezierige druk. Door ontleding processen in de darm een ​​opgeblazen gevoel, omdat deze vorm van gassen kan veroorzaken. Het gevolg van een dergelijk gas of lucht accumulaties vaak pijnlijke buikkrampen.

Kindermassage tegen winderigheid

Om uw baby in een dergelijk ongemak te helpen, kan je heel goed toepassen van een rustgevende buikmassage. Een baby massage winderigheid zorgt ervoor dat de opgevangen gassen op te lossen en kan de darm meer gemakkelijk verlaten.

In onze speciale functie op winderigheid in de baby tal van andere nuttige informatie beschikbaar. Daarnaast kunt u informatie in te loggen, zoals een babymassage winderigheid werkt en wat je moet hier kijken in onze fotogalerij.

waarschuwing: Voer deze massage tot dan, wanneer de navel helemaal genezen is je baby!

Geef een kleine baby olie in de navel uw baby. Zet hem een ​​van je handen zachtjes op haar hoofd, de andere platzierst u over zijn buik. Houd deze positie ongeveer een minuut.

Nu verdelen de baby-olie op de buik van uw kind door u met uw vingertoppen, vanaf de navel, met de klok mee te schilderen een steeds groter wordende spiraal op de buikwand. Breng de spiraalvormige beweging drie kwamen uit.

Zet dan je rechterhand op het niveau van de maag over de buik van uw baby.

Grappen nu met uw hand langzaam uit de maag naar beneden op de buik. Net voordat je beweging eindigt, vang je met de andere hand weer van bovenaf. Dus er is altijd een hand op haar buik. Herhaal deze procedure ongeveer tien keer.

Nu weer zet elke één van je handen op je hoofd en je maag je baby, net als in de eerste stap beschreven en hangen aan het einde van de massage voor een minuut in deze houding.

"Upload je de instructies voor" Baby Massage voor winderigheid "hier als PDF.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 9 =