Kinderwagens Checklist: Zo kunt u de juiste kinderwagen vinden

Wanneer kinderwagen aankoop moet u een aantal criteria te overwegen, zodat u en uw nakomelingen zijn zo blij voor lang. Onze checklist laat zien wat je bewust van moet zijn en hoe je de perfecte kinderwagen voor uw kind Uw kunt vinden.

Bent u het gebruik van uw kinderwagen reizen veel in de natuur en in het veld, de stabiliteit is erg belangrijk. Ben je echter zeer afhankelijk van de auto en mobiliteit, is een gemakkelijk opvouwbaar model meer voordelig voor u. We vroegen 600 moeders wat ze de kinderwagen voor de meeste gebruiken en wat wandelwagen modellen die ze verkiezen.

Wendbaar in de stad?

In onze grote NetMoms enquête, die we ondervroegen 600 moeders, waar ze het vaakst gebruiken hun kinderwagen. Meer dan de helft van de moeders (51%) gaan regelmatig met hun kind om te winkelen of voor uitgebreid winkelen. Bent u in het bedrijfsleven in beweging, zowel in de supermarkt of bij H&M, is het essentieel dat je gemakkelijk de wandelwagen aankan. Hij moet wendbaar en compact, zodat u goed te krijgen tussen de rijen rekken door middel van of zelfs ontwijken tijden kunnen in smalle gangpaden. Bovendien, kinderwagens wenden om te winkelen en te winkelen als grote opslagruimte wonder. Hier kunt u opbergen fruit, groenten en kleding en hoeft niet extra zakken of rugzak te dragen.

het past in de auto?

Veel moeders (37%) op te bergen de wandelwagen minste om de twee weken in hun auto. U moet een mobiele of vaak te reizen, moet je ervoor zorgen dat het is gemakkelijk en snel gevouwen. Het heeft geen zin om een ​​apparaat dat zakdoek kan worden opgevouwen in omvang te kopen, maar waarin je wanhoop bij de "instortende Technology" en hebben bijna de hand om zaken te gaan. Dus zorg ervoor dat het snel en gemakkelijk te vouwen gaat uit de hand. Wel moet de kinderwagen ook makkelijk op te bergen en kan de gehele ruimte in de kofferbak niet te bezetten. Maar je kunt zowel criteria te proberen in het bedrijfsleven. Gewoon proberen er al, vouw de auto en berg hem bij wijze van proef in de kofferbak. Zo ervaar je thuis voor verrassingen.

Vaak is het terrein?

Elke dag of een week op bijna 72% van de ondervraagde moeders wandelen met de kinderwagen. Een auto is nodig voor het terrein en de natuur die is robuust en beschermt het kind aan weer en wind. Het is ook belangrijk een goede banden die rotsachtige paden, bospaden of asfaltwegen kan weerstaan. Kleine wielen hier lenen zich niet tot grote luchtbanden, echter, maken de kinderwagen een kleine "SUV".

Sport en kind?

Terwijl de sportieve moeders die met haar kind spelen in een wandelwagen sport zijn zeldzaam (slechts 6% van de ondervraagde "vaak" de wandelwagen te gebruiken of "zeer vaak" om te sporten moeders), maar ze vooral op een durf gaf het goede wielen hebben doen struikelen in een bepaald tempo niet kleinste oneffenheden. Bovendien moet het gemakkelijk te besturen zijn, zoals ook de hogere snelheid van het duwen van een snellere respons vereist. Een zware besturing is dat je alleen maar in de weg. Dit is vergelijkbaar met het stuurbekrachtigingssysteem van een auto, waarmee zeer snel een richting kan met weinig inspanning. overgedragen aan de kinderwagen, een goed gecontroleerde stuuras is ook sneller omkeerbaar en beschermt uw kind en sloeg Stolperern of botsingen van de bewegingssnelheid.

Criteria bij het kopen van kinderwagens

 • Neem de tijd bij het kopen: Probeer met welke auto je goed opschieten en als de favoriet past in zijn eigen auto.
 • gewicht: Als je te dragen of de wandelwagen vaak vervoerd, moet u een lichtgewicht model te kiezen. In de laatste test van Stiftung Warentest de Bugaboo en Brio zijn de twee lichtste modellen.
 • size: In een goede kinderwagen kinderen moet passen ongeveer drie jaar: ongeveer zes maanden liggen in de draagtas of de gootsteen en vervolgens zitten in de stoel, die kan worden gezet om horizontaal te slapen. Voertuigen moeten geschikt zijn om ten minste 15 kg voor kinderen. Beter nog zijn kinderwagens die kunnen weerstaan ​​tot 20 kilogram.
 • Lehne: De rest moet hoger zijn dan 50 centimeter. Voor oudere kinderen anders is er het probleem dat ze haar hoofd niet konden steunen.
 • wielen: Op hobbelige wegen, zoals in het bos of op de kasseien, wagens zijn het beste met vier grote wielen. In de stad zijn vrij klein, draaibare voorwielen gunstig.
 • driewielers: Driewielige modellen mag alleen worden geduwd in loopsnelheid. Voor joggen of skaten zijn ze niet geschikt zijn. Bovendien kan het enkel voorwiel knikken van stoepranden en breng de auto te kantelen.
 • Controleer Gebruikt kinderwagen: Als u een kinderwagen te kopen op het internet of op de rommelmarkt, weet je niet in de meeste gevallen de pre-historie. Aangezien het waarschijnlijk rond te vragen gunstig in kennissen. Controleer of er pauzes en of de gordel, vergrendeling, kleppen en remmen werken. De handleiding moet er zeker zijn. Onderdelen zijn helaas slechts beperkt beschikbaar.
 • Autostoel: Ook auto kinderzitjes passen in de meeste frames - maar alleen bepaalde. Dus laat u adviseren dit op voorhand. Met uitzondering van de fabrikanten Maxi-Cosi, Quinny en Brio zal de nodige adapter verhoging van de prijs. Zekiwa en Hauck bieden alleen niet. De autostoel is geschikt voor korte transporten, maar moet niet een permanente oplossing. Hij kneep baby's in een starre houding.
 • klachten: In de laatste test van Stiftung Warentest in 2009 onderzocht kinderwagens zijn verhandelbaar, dat wil zeggen, de vervuiling niet geldende voorschriften overtreden. Daarom hoef je ook niet het recht hebben om eerder aangeschafte auto's terug te keren of ruil voor vervuiling. Echter, kon je bij de dealers en leveranciers gaan en hoop voor de goodwill. Ze kunnen beklemtoonde componenten uit te vervangen.

Andere belangrijke tips

 • wassen: Voordat u een nieuwe kinderwagen einweihst, moet u zeker was de losse hoezen - die de vuilvracht iets kan verminderen.
 • zorg: Na een wandeling in de regen zit, moet u op een droge plaats en veeg de regen water de auto thuis. De Stichting beveelt Warentest, van tijd tot de gewrichten van de auto te smeren.
 • Veilig rijden: In de wandelwagen moet uw kind altijd worden vastgebonden. Voor aankopen, moet de korf niet worden overbelast, of iets zware opgehangen aan het handvat. De auto kon tot punt.

Wanneer stoppen met de kinderwagen?

De criteria moet zeer zorgvuldig worden overwogen, ook met betrekking tot de vraag waar je zijn wandelwagen parkeert. Heeft u een veel ruimte in de garage, waar een grote kinderwagen past? Dan kunt u geven je heel superieur aan een grote stal kinderwagen of wagon broers en zussen zuzulegen. Heeft de kinderwagen in de smalle gang zijn? Dan moet hij opvouwbaar tot een minimum of om een ​​klein formaat. Net zoals het moet worden onderzocht of je het hebt tot hoge slijtage verschillende verdiepingen aan uw huis of als uw appartement en huisdeur is nogal smal of breed. Wilt u Uzelf niet martelen, koop een lichtgewicht buggy, die je kunt dragen de trap op.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1