knippen orchideeën Het spreekt recht

Zodat u zelf kunt genieten van steeds weer nieuwe bloemen, moet u uw reguliere orchideeën te snijden. Lees hier hoe je daar te gaan!

cut orchideeën helpt de plant in aanvulling op de reguliere casting - daar en af ​​en toe bemesten, prachtig om te gedijen - of onderdompeling in lauw water. Het snoeien van de scheuten zal ervoor zorgen dat nieuwe knoppen ontstaan ​​en floreren. Voordat u aan de slag met het snijden van orchideeën, controleer dan eerst de bloemen. Zodra de orchidee bloem begint te verdorren en onaantrekkelijk uiterlijk, is het tijd om ze te snoeien.

Snijden pluim direct boven het oog schuin van onderen met een scherpe schaar. Door een dergelijke sectie je van streek bij de orchidee, een nieuwe bloei in dezelfde plaats te vormen. Echter, deskundigen wijzen erop dat dit gedeelte meer dan twee keer te herhalen. Daarna orchideeën hebben een langere periode van rust om te herstellen. Om kamerplanten toestaan ​​dat deze, moet je helemaal de Rispenzweig verwijderen. Na niet meer dan drie tot vier maanden, een nieuwe motor, de sterke bloem shows ontwikkeld.

gesneden orchideeën uitloper verkrijging

Orchideeën kan worden geteeld met weinig inspanning kleine planten. Je moet niets doen om geduldig te zijn. Dan is dat kleine blaadjes groeien op de stengels van orchideeën. Botanici noemen dit uitwassen ook "Kindel". Uit deze kleine uitlopers, kunnen nieuwe orchideeën te trekken. Echter, deze moeten een paar weken tot de wortels van een paar centimeter lang in vrede te vormen.

  • Snijd de Kindel direct aan het inbrengen van de orchidee stengels met een scherp mes.
  • de wortels zitten nu diep in een gevuld met bijzondere orchidee substraat schip.
  • Om een ​​goede aanpak van de spin-off te bereiken, houden de grond vochtig maar niet te nat en breng een warm en vochtig klimaat.

Ideale omstandigheden beheren u als u de Orchid tak in een miniatuur kas laten zien of teken een doorzichtige plastic zak over de planten. Regelmatig luchten reguleert vocht en helpt de plant om prachtig te ontwikkelen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =