Kokosolie tegen muggen: nuttig of niet?

Zomer, zon ... muggen. Vooral in het warme seizoen, kan het zoemende muggen vervelend zijn. Hier wordt de kokosolie verhandeld zo hoog effectieve bescherming zonder chemische stoffen die momenteel. Wij verklaren of het werkt en waarom.

Muggen - waarom ze steken ons allen?

Vrouwelijke muggen moeten bloed kort na de bevruchting tot een andere generatie muggen veilig te stellen. Op zoek naar bloed naar de muggen zijn gebaseerd op lichaamsgeur, zodat onze zweet. Aangezien elke persoon heeft een andere samenstelling van de ingrediënten in het zweet op de huid, sommige mensen zijn ook gestoken vaker dan anderen.

Kokosolie - het helpt tegen muggen?


Aangezien veel muggen hebben agressieve chemicaliën, is het begrijpelijk te willen hier over te schakelen naar meer natuurlijke producten. De kokosolie is momenteel een soort van trend, want het heeft de reputatie van de mogelijkheid om muggen af ​​te weren, waardoor het voorkomen van muggenbeten. Maar is de "magic bullet" echt zo goed als het klinkt?

Kokosolie laurinezuur, die schrikt muggen en teken. Wrijf je van een kokosolie, zal dit helpen op twee manieren om jezelf te beschermen tegen muggen en zelfs teken. Enerzijds kokosolie zet als een soort beschermende laag op de huid, zodat de geur van zweet bedekt op de huid muggen, anderzijds de geur van laurinezuur schrikt de bloedzuigers.

Ja, kokosolie helpt tegen muggen. Het is echter van belang dat de De inhoud is hoog in laurinezuur is. Voorzichtigheid is geboden bij het per se te kopen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4