Koolrabi heeft witte vlekken: nog bruikbaar?

U wilt koolrabi voor gebruik in voeding, snijden het op en vinden witte vlekken? Dit gebeurt heel vaak. Niet vertellen of u kunt nog steeds gebruik maken van de zogenaamde koolrabi.

Witte gebieden in Kohlrabi - waarom?

Koolrabi is een groente die veel vocht beweegt uit de bodem. Zodra het wordt geoogst, kan het vocht binnen te houden maar een paar dagen. Zodra het drogen koolrabi begint het eerste harder van buitenaf (de verhoute onder shell) en inwendige en kleine witte vlekken die zacht zijn.

Vermijd witte vlekken

om witte vlekken te voorkomen De beste tip is zeker de snelle spijsvertering. Je moet alleen koolrabi kopen, als je wilt eten of zelfs een korte tijd later voor te bereiden hem. Lange dagen dat u bij de keuken niet de koolrabi krijgen. Met de winkel in de groentelade van de koelkast kunt u een beetje tijd te winnen, maar nogmaals, is het raadzaam om de raap eten later dan de volgende dag na aankoop.

Kun je dat eten?

In het algemeen zijn de witte vlekken zijn niet giftig, dus ze zijn in principe eetbaar. Toch hebben ze niet te proeven. Ze hebben een houtachtig, soms bittere smaak die nog komt door, zelfs na het koken. U kunt proberen uit te snijden de vlekken, maar dit is meestal niet mogelijk, omdat er vaak veel vlekken en is dus weinig over. U kunt nog steeds gebruik maken van de koolrabi, maar de smaak ervaring sterk kan lijden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 15