Kruis: duur, symptomen en behandeling

Krupp hoest is ook bekend als kroep en valt op door een blaffende en droge hoest bij baby's en jonge kinderen.

Wanneer kroep is een virale infectie die vooral optreedt bij zuigelingen en jonge kinderen. Hier, kan de ziekte veroorzaken, de hoest ontstaat vaak als gevolg van een verkoudheid verschillende virussen. De meeste krijgen virussen op de bovenste luchtwegen in het lichaam en laat de slijmvliezen aanzienlijk te zwellen. De infectie manifesteert zich door een sterke, droge hoest, evenals verkoudheid en heesheid. vaak beïnvloed voel me erg moe en ongemakkelijk. Niet zelden optreedt koorts, en wanneer uw kind inademt, is meestal een fluitend geluid te horen. Sommige kinderen lijden aan het kruis ook onder verhoogde kortademigheid. In dit geval is het probleem dat het lichaam niet kan worden voorzien van voldoende zuurstof. Er zijn verschillende bewegingen in de borst, moet een arts met spoed worden geraadpleegd. In dit geval moet het lichaam extern van zuurstof. Volwassenen kunnen ook kroep, maar hier zal minder uitgesproken zijn.

Duur en behandeling van kroep

Het kruis is verdeeld in vier verschillende fasen die doorgaans gedurende ongeveer 2-14 dagen verlengen. De eerste fase is het geblaf hoest in combinatie met heesheid. In de volgende fase geluid is te horen in de ademhaling en sterke bewegingen in de borst te zien. Dit wordt gevolgd door kortademigheid en een sterk verhoogde hartslag, terwijl de laatste fase een sterke kortademigheid die kan leiden tot een blauwe kleur van verschillende gebieden van de huid, en flauwvallen kan worden. Meestal verdwijnt kroep weer vanzelf.
maar je kunt ook zorgen voor een sneller herstel van je frisse lucht, bij het raam van uw kind over en weer zijn het aanbieden van hem koele drankjes. Dit ontlast kortademigheid. Als de arts maakt een diagnose matige of ernstige kroep bij een kind je zal waarschijnlijk nodig zijn voor uw kind kan beter worden gecontroleerd behandeling in het ziekenhuis zijn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =