Kuinka usein pullon?

Varsinkin alussa vauva aika kysyä monet vanhemmat kuinka usein ne antavat vauvan pulloa niin, että se on täynnä, ja voi kehittyä terveenä. Täällä saat tietoa oikean määrän maitoa vauvalle ja oppia, kuinka monta ateriaa päivässä pitäisi levittää niitä.

Jos vauva on juuri syntynyt, se on edelleen pieni ja näyttää hyvin hauras. Koska on aivan selvää, että olet erityisen huolestunut, etenkin ensimmäisten elinkuukausien, onko lapsi juo tarpeeksi maitoa, jotta se voi kasvaa ja menestyä. Mutta älä huoli: kunhan vauva on aktiivinen ja valpas, se ei yleensä mukana. Kuitenkin, jos vielä ole varma, vauva juo tarpeeksi, voit rekisteröityä täällä yli likiarvoihin kertoa, kuinka usein sinun tulisi antaa lapselle pullosta ja kuinka paljon maitoa se tarvitsee päivässä.

Kuinka paljon maitoa lapsesi?

  • Viikko 1: Ensimmäisellä viikolla voit lapsellesi rehun tarpeen, sillä hänen vatsansa on edelleen hyvin pieni, eikä sitä pidä paljon ruokaa kerralla.
  • Viikko 2: Sisällä toisella viikolla maidon kysyntä vakiintunut noin 400-560 ml päivässä a. Jakaa tämä määrä on noin 8 injektiopulloa.
  • 3. 4. viikko: Loppuun mennessä neljännen elinviikon, maidon kysynnän kasvu jatkuu ja 500-650 ml päälle. 7-8 injektiopulloa päivittäin suositellaan.
  • 2. kuukausi: Vauvat tarvitsevat tässä iässä noin 150 ml per kilogramma ruumiinpainoa. 6 ateriaa päivittäin voi olla tarpeeksi.
  • päässä 5th kuukausi: kanssa Asettaa täydentäviä elintarvikkeet hitaasti putoavat yhä enemmän pulloja ateriat pois kunnes vauva vain Kaksi injektiopulloa päivässä saa.

Alla on tarkkoja tietoja maidon tarpeet lapsesi muuttui ensimmäisten elinkuukausien ja mitkä ovat näiden muutosten syyt.

Sillä AnzeigeDas sopivaan pulloon

Kaksi pulloa MAMJokainen äiti haluaa erilaisen putkille. Äideille, jotka haluavat yksinkertaisuutta, suosittelemme Pullot Philips Avent. Pullo MAM iloksi kaunis muotoilu. NUK lasipullo Voit olla kaiverrettu lapsen nimi.

Ensimmäisten viikkojen monet pieniä aterioita

Ensimmäisten viikkojen syntymän jälkeen voit luottaa ensisijaisesti halu vauva kuten pullomallille. Tiettyinä aikoina syöttämiseen tai rajoittaa pullojen ateriat tietyt eivät ole käyttökelpoisia tässä iässä. Koska Pre maito on samanlainen nestettä rintamaitoon ja pelkkää hiilihydraattia sisältää laktoosia, sinun ei tarvitse huolehtia, että te overfeeding lapsellesi. Ruokinta on demand Ennakkoon maito siis ole ongelma. Päivittäinen maito tarpeet imeväisten kasvaa yleensä asteittain ensimmäisen viikon alussa 50-70 millilitraa (ml) painokiloa kohti noin 100-140 ml: ksi. Tämä johtaa siihen, että "keskimääräinen lapsi", joiden paino on noin 4000 grammaa arvioitu päivittäinen juominen määrä 400-560 ml. Seuraavien viikkojen aikana, kysyntä kasvaa tällöin 500 650 ml päivässä.

Koska vatsa vauva on hyvin pieni ensimmäisten viikkojen aikana vielä hieman suurempi kuin ping pong pallo, se voi vain juoda hyvin vähän maitoa jokaisella aterialla. Koska näin pieni eivät kestä kauan ja äidinmaidonkorviketta on hyvin sulavaa yleensä jottei rasittaa surkastuneet ruoansulatuskanavasta liikaa, vauva edellyttää todennäköisesti joka toinen kolme tuntia aterian jälkeen, jopa yöllä. Noin kahdeksan ateriaa päivässä ovat siis täysin normaalia. Noin kolmannesta elinviikon kun vatsa on hieman suurempi, voi olla, että nautittu määrä ateriaa kohti kasvaa hieman ja näin poistaa "ruokinta".

Toisen kuukauden: Ateriat ovat suuremmat

Jälkeen neljän ensimmäisen viikon, nautittu määrä ateriaa kohti kasvaa hieman, kun taas määrä aterioiden edelleen vähentää. Maito kyllästetty Vauva niin hieman pidemmän aikaa. Kuinka paljon maitoa vauva tarvitsee tällä hetkellä on eri kuin lapsen lapselle ja riippuu pitkälti ruumiin koon ja aineenvaihduntaa. Karkeana nyrkkisääntönä kuitenkin pätee seuraava: Noin 150 ml per kilogramma ruumiinpainoa, yhteensä enintään yksi litra päivässä.

Esimerkiksi: Jos mukaan kolmelle kuukautta vanha vauva on viisi kiloa, se vaatii 5 x 150 ml, eli 750 ml maitoa päivässä. Jos jaat nämä kuusi ateriaa, jokainen pullo sisältää noin 125 ml.

Ottamalla käyttöön täydentäviä elintarvikkeet viidennessä kuussa maito ateriat vähitellen pienenee vauva on kylläinen muiden elintarvikkeiden ja juomien vieläkin nestettä vieressä maitoon. Noin kuudentena elinkuukauden, kun kiinteä päivän ja yön kierron on asetettu vauva, se voi myös tyytyä yöllä aikoina ilman pulloa.

Entä jos vauva ei ole sairas?

Periaatteessa voit syöttää ne läpi ennen maidon koko ensimmäisen elinvuoden vauva. Siirryttävä maidot ei ole välttämätöntä, koska ennalta maidon kaikki välttämättömät ravintoaineet ovat mukana, ja maidot täydennetään viidennestä kuukaudesta jo täydentävän elintarvikkeita. Jos päivittäinen nesteen saanti lapsesi, mutta pidemmällä aikavälillä ylittää litraa päivässä, se voi olla, että nykyinen maidot ei enää riitä. Tällaisessa tapauksessa kytkin voi auttaa toista maitoa. Elintarvikkeille, joita ei ole nimetty ennen Kannattaa kuitenkin niin olet mahdollisimman lähellä annoksen pakkauksen ohjeita kiinnitettävä, jotta sinulle overfeeding vauva. Lisää eri tyyppisiä meijeri ruokaa voit selvittää meidän artikkeli "bottle: Mikä maitoa vauvalle?".

Varoitus!

Paksu maitoa vauvalle koskaan edes esimerkiksi viljaa, on. Tämä voi johtaa vauvaa ruoansulatuskanavan ongelmia tai vaaratilanteiden aiemmin allergioita. Lisää aiheesta voit artikkelissa "Voinko vauvan maidon tehdä sen itse?" Lue.

Vaihtelut nesteen saanti molempiin suuntiin

Kun kaikki huoli siitä lapsesi ottaa myös tarpeeksi maitoa hänelle sinun pitäisi tehdä sinut hulluksi missään tapauksessa. Edellä mainitut luvut ovat täysin ohjeellisia ja edustavat yleiskuva keskimääräisestä tarpeiden vauvojen eri-ikäisten. Poikkeamat ovat aivan normaalia molempiin suuntiin ollen, kuten jokainen vauva yksilöllisesti ja aineenvaihdunnan jokainen lapsi toimii eri tavalla. Jos vauva on esimerkiksi erityisesti kasvupyrähdys, se luultavasti juoda paljon tavallista enemmän. Myös kesällä, lapsesi useammin, kun pullon, koska se menettää enemmän nestettä hikoilun kautta ja on useammin jano.

Vauvoilla on hyvin luotettava tunne kuinka paljon ruokaa he tarvitsevat yleensä. Siksi rekisteröityä enimmäkseen itsestään, kun ne ovat nälkäisiä ja lopettaa juominen, kun ne ovat täynnä. Tästä syystä sinun ei pitäisi koskaan pakottaa sinua juomaan pullosta täysin, kun se ilmoitti, että se ei jatka juoda vauva. Kun vauva päivässä kuin tavallista juomia hieman vähemmän, se kuitenkin tekee niin seuraavana päivänä suurella todennäköisyydellä uudelleen. Oletteko joten älä huoli liikaa, jos rehu edes pullon enemmän tai vähemmän kuin mitä oli suunniteltu. Niin kauan kuin vauva kasvaa ja hyvin kehittynyt, ei ole syytä huoleen.

Milloin lääkäriin?

Pieni tai satunnainen poikkeamat edellä mainituista juominen määrät ovat täysin vaarattomia. Jos kuitenkin näkyvästi, jatkuva epäsuhta teoreettisen vaatimuksen ja todellisen määrän kulutetaan vauvan varoitusajalla, sinun tulisi keskustella asiasta lastenlääkäri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 62 =